Şimdi Ara

mcdonalds da işe başladım gençler merak ettiklerinizi sorun bakalım (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
21
Favori
31.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun sacla calisabiliyomuyuz ? Gorursen alintila mutlaka. ben sacimi kestirmek istemiyorum baya uzunlar omuzlardan asagi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milkshake her zaman oluyo mu ? istediğin çeşidi falan bitince tekrar yapılıyomu çünki burgerkingde çilekli milkshake içersin halk içinde ilah sayılıyosun burgerda çileklı milkshake almayı becerdi dıye
    ve kaç çesit milkshake var ? :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sesar

quote:

Orijinalden alıntı: JeanCarlo

istanbul popeyes restaurantinda müdürüm bende. Sorulariniz varsa alabilirim

avcılar popeyes aylardan beri kapalı. bilginiz var mı acaba?

birde kupon alabilirim popeyesi begeniyorum, bir menu kazanmıştım geçen sene faturayla internet sitesinden.

istinye park şubesinden az alışveriş yapmadım. alışverişlerimi de amex kartımla yapıyorum indirim oluyor anında.

Avcilar subesi neden kapalidir bilmiyorum haber alip iletirim. Kupon haftaici gecicem subeye kupon alir verebilirim arkadaslara.

• quote:

Orijinalden alıntı: JC_Furkan

Milkshake her zaman oluyo mu ? istediğin çeşidi falan bitince tekrar yapılıyomu çünki burgerkingde çilekli milkshake içersin halk içinde ilah sayılıyosun burgerda çileklı milkshake almayı becerdi dıye
    ve kaç çesit milkshake var ? :)

sanırım dört
  • quote:

Orijinalden alıntı: nfsworld

quote:

Orijinalden alıntı: by.legend

quote:

Orijinalden alıntı: confickerbelasi

daha sonra o iskarta olan kofteleri ne yapiyorsunuz?

çöpe gidiyor

Mesela artık bir yumurta alırken bile üzerindeki kod ile nerden geldiğini bulabiliyorsun.Kendi ürettikleri yerler nerde ,hangi çeşit hayvanlar, bunlarla alakalı bir bilgi oluyor mu etlerin paketlerinde?O anlamda sormuştum.Mesela kimi ürünlerde domuz yağı ve katkısı yoktur yazısı var.Bunlarda kesin dana eti olduğuna dair bir ibare oluyor mu?Yani Merak ettiğim helallik yönünde tam tatmin edecek birşeyler arıyorum.

eğer öyle şeyler olsaydı mc türkiyenin gündeminden düşmezdi dimi

• quote:

Orijinalden alıntı: phylum

quote:

Orijinalden alıntı: baris195

tarif versenize

hamburger ekmeği olsun kaşar olsun köfte olsun nerden nasıl alınıyor nasıl yapılıyor nasıl pişiriliyor,birebir aynısını evde yapabilirmiyiz
    eve kız atınca ona karizma yapalım
     mcdonalds da işe başladım gençler merak ettiklerinizi sorun bakalım

O patetesi yapmak çok kolay bak tarifini veriyorum yağ yeni olucak ve açık sarı olucak patetesleri büyüklerinden alıcaksın aynı resimdeki büyüklükte ve incelikte kesiceksin öyle anane usulü olmucak sonra patatesleri yıkayacaksın düzgünce kurutacaksın hiç ıslak olmayacak sonra bi avuç alıcaksın tabağa koyacaksın tuzlayacaksın (aşırıya kaçmadan) sonra bi avuç daha alıp tuzlayacaksın bitene kadar. sonra yağ hafif kızgın olucak atıcaksın yağa kapak yarım açık olacak öyle pişicek süresini bilmiyorum artık renginden görünüşünden anlarsın yanında da spagetti makarna övöföföf artık şarap mı açarsın ( birayla acayip gidiyo patatesler ) yoksa kola mı içersiniz bilemem

pişme süresi 3 dk yağın derecesi ise 168 derece olmak sorunda patatesler yarı donuk olura iyi olur ayrıca tavada yağı 168 derece ısıtmaya çalışma sakın evde yapamassın

• quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

Uzun sacla calisabiliyomuyuz ? Gorursen alintila mutlaka. ben sacimi kestirmek istemiyorum baya uzunlar omuzlardan asagi

saçlarını toplarsın şapkanın içine gizlersin ama sakallar hergün kesilmek sorunda
  • quote:

..

sigorta olayı nasıl ? Uzun süredir çalışan arkadaşlar çalıştığınız bölümün % kaçı kadar primleriniz yatmış durumdadır , kontrol ettiniz mi ?

cevaplarsanız memnun olurum.
  • quote:

quote:

Uzun sacla calisabiliyomuyuz ? Gorursen alintila mutlaka. ben sacimi kestirmek istemiyorum baya uzunlar omuzlardan asagi

saçlarını toplarsın şapkanın içine gizlersin ama sakallar hergün kesilmek sorunda

Yapma be ölüm fermanımı imzaladın.Bende de bi sakal var, kessen de var gibi duruyor sinekkaydı lazım
    Bu yaz kısmetse Amerika'da mc'e çalışmaya gideceğim
    Özelden birşeyler soracağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: MassiveDynamic

quote:

Orijinalden alıntı: WeCouldBeTheSame

quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

quote:

Orijinalden alıntı: Escape595

Saati 2.5 tl mi

ucuz köleler olmadan ülkemizin godomanları nasıl daha zengin olcak kardeş...maaş paspas madde in turkey doğal tabi..

eleman insaat'a gidip harc karistirsa daha fazla kazancak,haberi yok.

bk ve mc'de calisan kadinlara lafim yok tabi.bir tek bizim antepte mi boyle bilmiyorum.kizlar 10 numara.1.80-1.90 boylarinda manken gibi bakimli oluyor hep.yalarun gifi nerdeyse ondan

antepte olmasak yiyicez

+∞ Gaziantep i her köşesiyle bilmeme rağmen manken gibi kızalara bunca senedir rastlayamadım problem bendemi acaba(aradaki istisnalar kaideyi bozmaz

• Bu arada Mc Donalds kavunlu milkshake çıkarmış, geçen denedim. Çok hoşuma gitti, tavsiye ederim
  • Adamlar kaç bin liralık makineler alacak, siz gelmiş burada evde yapabilir miyiz diye soruyorsunuz. Ayrıca her türlü pislik yapılır, yere hamburger düşerse sorun bakalım o müdür onu çöpe atar mı? Kendi cebinden çıktığı için atmaz, millete dayar. Kimse gelipte savunmasın. Ekmek, etler, patates vb. tüm şeyler başka firmalardan geliyor bildiğim kadarıyla .Vasıfsız, aptal insanları müdür diye çalıştırıyorlar orada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuTLu.

Adamlar kaç bin liralık makineler alacak, siz gelmiş burada evde yapabilir miyiz diye soruyorsunuz. Ayrıca her türlü pislik yapılır, yere hamburger düşerse sorun bakalım o müdür onu çöpe atar mı? Kendi cebinden çıktığı için atmaz, millete dayar. Kimse gelipte savunmasın. Ekmek, etler, patates vb. tüm şeyler başka firmalardan geliyor bildiğim kadarıyla .Vasıfsız, aptal insanları müdür diye çalıştırıyorlar orada.

müdürlerin ve çalışanların sorumlu olduğu şeylerden biride yere düşen ürünleri ıskartaya atmaktır ayrıca günde 9bin tl yapan bi dükkan 60tllik ıskartaya gitmiş ürünlerden hiiç bişi olmaz

• Amerikada ki mac ile burada ki mac in atıyorum big mac menüsünün tadı aynı mı ? birde ürünler nerden geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: p8p67b3

quote:

Orijinalden alıntı: butze

köfte yere düşerse alıp hamburgerin içine koyarmısınız

Yok Artık

/>

Eger cok yogun bir zamandaysa ve kabinde de et bittiyse yerden hizlica alip koydugumuz oluyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MuTLu.

Adamlar kaç bin liralık makineler alacak, siz gelmiş burada evde yapabilir miyiz diye soruyorsunuz. Ayrıca her türlü pislik yapılır, yere hamburger düşerse sorun bakalım o müdür onu çöpe atar mı? Kendi cebinden çıktığı için atmaz, millete dayar. Kimse gelipte savunmasın. Ekmek, etler, patates vb. tüm şeyler başka firmalardan geliyor bildiğim kadarıyla .Vasıfsız, aptal insanları müdür diye çalıştırıyorlar orada.

müdürlerin ve çalışanların sorumlu olduğu şeylerden biride yere düşen ürünleri ıskartaya atmaktır ayrıca günde 9bin tl yapan bi dükkan 60tllik ıskartaya gitmiş ürünlerden hiiç bişi olmaz

Öyle bir şey yok. Ama adama derler ki hiç mi bir şey düşmedi? Öyle 3,5 bişi atarlar tabii fakat gerçekçi olalım bir kutu hamburger köftesi yere düşerse bunu yerden toplayıp paketlerler. Çamurlu su dahi olsa. Arkadaşım anlatıyordu. Hatta tavuk eti bir ürün donuk halde düşmüş kör noktaya dolabın arkasına. Müdürün biri müşteriler yoğun, sonra alırız demiş. Eleman atmak istediğinde ise nasıl olsa 200 c yağda pişiyor demiş. Atmamışlar. Çoğu zaman bekletilmiş ürünleri kakalıyorlar müşterilere. İnan hiç biri standartlara uymuyor. Ben olsam ben de uymam zaten. Asgari ücret alacağım, tüm gün ayakta durup bunları mı yapacağım?

• SİGORTAN VARMI YOK MU ARKADAŞIM KAÇ GÜNDÜR TIRMALIYORUM. DÜRÜST OLUP CEVAP VERİRSEN, TEŞRİF EDERSEN GERÇEKTEN ÇOK MEMNUN OLACAĞIM.
  • quote:

benim saçlar tam 3 yıllık. geçen kış başvurdum mcdonalds, burger king ve bir kaç yere daha. hepsi "biz sizi arıcaz" dediler. çok işleri varsa demek, aramaya fırsat bulamadılar galiba. yoksa ararlardı :((
    1-2 iş daha bulmuştum. herşeyde anlaştık tam başlıcam işe ama yine saçlar yüzünden kapının önü gözüktü bana. herkese iş var bana yine kapının önü :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

quote:

benim saçlar tam 3 yıllık. geçen kış başvurdum mcdonalds, burger king ve bir kaç yere daha. hepsi "biz sizi arıcaz" dediler. çok işleri varsa demek, aramaya fırsat bulamadılar galiba. yoksa ararlardı :((
    1-2 iş daha bulmuştum. herşeyde anlaştık tam başlıcam işe ama yine saçlar yüzünden kapının önü gözüktü bana. herkese iş var bana yine kapının önü :(

asla pes edip kahrolası kapitalizme yem olmucaz 1 .ben bu sene çalıcagım yere sordum sorun var mı yok dediler. gidip pazarda limon satarım su satarım yazın.ama saçlarımı ancak kafamla birlikte alırlar.

• bu kadar savunma yapmak için ek ücret alıyor musun?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.