Şimdi Ara

McK ekibi sizler için calıştı.5967 tane Fotoğraf. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: cilikka

emege saygi arkadaslar..
    adamlar 4 kisi 25 gunde yapmislar.. kolay is degil..
    ellerinize kollariniza saglik

site şahane
  • Mucuk bravo he. Site çok güzel. +rep
  • Madem burayı okuyorsunuz sitede gördüğüm bir hatayı söyliyim

Seat markasının altında son kısıma Suzuki'nin jeeplerini koymuşsunuz.. Sanırım bir karışıklık olmş.. Sadece söylim dedim..

Ayrıca site çok güzel olmş tebrikler..
  • Değerli Loop,
    Hepimiz için hazırladık, ve domainhaber formuna küçücük de olsa bir güzellik katmak istedik.DGO2133'e,Loop size, değerli Antiochos'a, değerli morbid'e, değerli Cilikka'ya, değerli FAZKIKAZAK'a, değerli emre000'a, değerli Baran Özden'e, değerli The End'e sevgi ve saygılarımızı gönderiyoruz.Hepinize içten teşekkürler.Ortamınız çok güzel ve bizim tanıdığımız herkesi bu siteye yönlendiriyoruz.saygıyla slm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antalya Honda Power -- 16 Mart 2007; 10:20:00 >
  • Değerli Hasan Yüce gün içerisinde düzelteceğiz.tşk
  • Güzel olmuş tebrikler
  • SÜPEEER...
    SİZE 100 PUANDAN YILDIZLI 5 VERİYORUM...
  • Ellerinize Sağlık . Umarım hep böyle olur. Resmen Kronoloji gibi olmuş. Tabi ilk baktığım BMW idi. Ayrıca firmanızın açılımı MetinCihanKenan mı ?

Saygılar Efendim,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 16 Mart 2007; 11:12:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre000

quote:

Orjinalden alıntı: The_EnD®

Sayın yarbayım albayım komutanım ben nasıl erlikten cıkcam yahu askerlik biteli 5 sene oldu geldik yine er olduk onbası yazsa zoruma gitmez gerçi yeri değil ama hazır keyfin yerinde yakalamısken kaçırmayayım dedim hadi onbasıyıda gectik trink onbası olsa bari

Sevgili Binbaşım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_EnD® -- 16 Mart 2007; 11:38:03 >

• Çok güzel bir çalışma gerçekleşmiş . Başarılarınızın devamını bekliyorum . Bu kadar resmi bir araya toplamak kolay olmadı herhalde . . . Saygılar
  • Çok güzel olmuş.. Çok emek harcandığı belli oluyor..
  • Değerli arkadaşım Ozdamar,
    Evt Mck'nın Açılımı Metin Cihan Kenan'dır.
    Tanışıyormuyuz?:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Antalya Honda Power

Değerli arkadaşım Ozdamar,
    Evt Mck'nın Açılımı Metin Cihan Kenan'dır.
    Tanışıyormuyuz?:)

Bi arabanın uzerınde gormustum adama sormustum nıye arabanda mucuk yazıyo dıye oda bu adı vermişti yazın çeşmede gördüm beyaz bi honda civic ti.. sene 2005
  • he he
    olabilir. ok.belki bir gün tekrar karşılaşırız.Ayrıca Antalya'ya da bekleriz tabii.Bir gün gelirseniz Antalya'ya mutlaka alo deyiniz ok?
    0 242 2210912
    0532 2335877
    slm...
  • Gelirsem Arayacağım.
    İlginize Teşekkür Ederim.
    Saygılarımla
  • değerli Ozdamar herzaman bekleriz sml...
  • emegi gecenlerin eline saglik.
    guzel fotolara rastladim sitede.
    calismalarinizin devami gelir insallah.

selam ve dua ile...
  • Değerli _codelinker_,
    siz bizi başından beri desteklediniz.Gerçekten tşk.
    sizler olmassa olmazlardansınız bizim için.İnş.devamı gelecek.
    saygıyla slm...
  • Emeğe gerçekten büyük saygı gerçekten süper bir arşiv olmuş yaklaşık yarım saattir bakıyorum mesaj yazmaya fırsat olmadı böyle bir arşiv için teşekkürler
  • DeğerliK@lken,
    sizlerle birlikte gönül verdik bolca sevgi, ve tabiki bir okadar kahve içtik.
    Hep yurtdışındaki sitelerde görürdük bu tür derlemeleri.Coğu kez de ücretli.
    Yalnız bu resim projesi için gittik server kiraladık.ücretsiz sunacağız diye yola çıktık Allah utandırmasın.
    Arşivimiz umarız daha da büyür ve her zaman ücretsiz kalacaktır.Size önem veriyoruz ve sizlerle mutlu oluyoruz.Birlikte gönül verdik.Bir tutam keyif olabildiysek ne mutlu bize.saygılar...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.