Şimdi Ara

McK ekibi sizler için calıştı.5967 tane Fotoğraf.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Değerli site yöneticilerimiz ve ilgili arkadaşlar.
    Bizlere bunca zamandır destek ve güveninizi hissettirmeniz bizleri yeni bir atılım için cesaretlendirdi.
    ve 6000 e yakın araç fotoğraflarını derleyerek sizlere ucretsiz sunuyoruz.
    Araçlar 1885-2007 arası üretilen şimdilik 180 markanın üzerinde ve çeşitli alt modelleri olan bir derlemedir.
    Kömürle çalışan Volkswagen, altı lastikli spor aracı....gibi ilginç araçlar var.resim indirmek isteyen arkadaşlara
    çogu 1024x768 ebatındadır.

Bununla birlikte,radyo yayınımız P.tesi-Cuma 09:00-18:00 C.tesi-Pazar tüm gün Yayındadır. İyi eğlenceler...
    0 242 2210912

Resim galerisine gitmek için bir tık yeter

buradan kategorileri tıklarsanız...

Arkadaşlar biz yetkili Servis değiliz, yani yalnış anlaşılır ve ayıp etmiş oluruz McK ekibi olarak.
    Saygılar...:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antalya Honda Power -- 16 Mart 2007; 18:53:14 >

• güzel çalışma

not:frekanslar karıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DG00 -- 16 Mart 2007; 9:01:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DG00

güzel çalışma

not:frekanslar karıştı
    değerli dgo2133.
    Nerede hata yaptıysak hemen düzeltelim.saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antalya Honda Power

değerli dgo2133.
    Nerede hata yaptıysak hemen düzeltelim.saygılar

Alıntıları Göster
    dgo ya aldırış etmeyin forumun delisidir o

hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: antiochos

hayırlı olsun

Alıntıları Göster
    Değerli antiochos
    Biz Mck ekibi olarak sizlerden çok destek gördük.Tşk.
    Kesinlikle herhangi bir rahatsızlık vermek istemeyiz.
    mesaj olarak yazılarımızda arkadaşlarımızın gerçekten hoşuna gidecek çok geniş bir derlemedir.Resim galerimizi 4 kişi yaklaşık 25 günde tamamlayabildik. Ama herhangi bir yalnışımızda üyeliğimizi iptal eder, başka bir üye adı altında tekrar buraya dahil oluruz. Amaç forum kurallarına kesinlikle uymaktır .slmlr...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antalya Honda Power -- 16 Mart 2007; 1:16:59 >

• quote:

hayırlı olsun

Alıntıları Göster
    gerçekten hoş bir site olmuş. Tebrikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: baran_bari

gerçekten hoş bir site olmuş. Tebrikler

Alıntıları Göster
    değerli baran özden,
    teşekkür ederim.Sizlerin beğenisini kazanmamız bizi çok mutlu ediyor.
    Tekrar teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antalya Honda Power -- 16 Mart 2007; 1:15:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

değerli baran özden,
    teşekkür ederim.Sizlerin beğenisini kazanmamız bizi çok mutlu ediyor.
    Tekrar teşekkürler

Alıntıları Göster
    antiochos

Kommagene kralı Büyük Antiochos . Genlerin kaynaşmasını hedeflemiş tarihte.Batı ve Doğuyu birbirine yaklaştırmış.Onun sayesinde Nemrut dağının en uç tepesine görkemli bir mezar oluşmuştur. Nemrut'a çıkıldığında güneşin ve gökyüzünün tüm renklerini tarifi zor güzellikte gördüm. Antiochos savaşı sevmemiştir hiç. Romalılara çok direnmiş. Uzlaşıyı arkadaş bilmiştir.Anlamlı bir nick.saygılar...:)

• quote:

antiochos

Kommagene kralı Büyük Antiochos . Genlerin kaynaşmasını hedeflemiş tarihte.Batı ve Doğuyu birbirine yaklaştırmış.Onun sayesinde Nemrut dağının en uç tepesine görkemli bir mezar oluşmuştur. Nemrut'a çıkıldığında güneşin ve gökyüzünün tüm renklerini tarifi zor güzellikte gördüm. Antiochos savaşı sevmemiştir hiç. Romalılara çok direnmiş. Uzlaşıyı arkadaş bilmiştir.Anlamlı bir nick.saygılar...:)

Alıntıları Göster
    Eyvallah şimdi ordan geliyorum güzel olmus ellerinize sağlık basarılarınızın devamını dilerim emeğinize saygı
    TEŞEKKÜRLER

• quote:

Orijinalden alıntı: The_EnD®

Eyvallah şimdi ordan geliyorum güzel olmus ellerinize sağlık basarılarınızın devamını dilerim emeğinize saygı
    TEŞEKKÜRLER

Alıntıları Göster
    Değerli The_End
    Saygı bizden.slmlr...
  • quote:

Değerli The_End
    Saygı bizden.slmlr...

Alıntıları Göster
    konuya bak son 1 saat içinde 80 goruntulenme 9 mesaj MASSALLAH :)
    DEVAM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_EnD® -- 16 Mart 2007; 2:53:40 >
  • quote:

antiochos

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Antalya Honda Power

antiochos

Çok iyi ya sevdim sizi

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Antalya Honda Power

antiochos

Çok iyi ya sevdim sizi

Alıntıları Göster
    Sayın yarbayım albayım komutanım ben nasıl erlikten cıkcam yahu askerlik biteli 5 sene oldu geldik yine er olduk onbası yazsa zoruma gitmez gerçi yeri değil ama hazır keyfin yerinde yakalamısken kaçırmayayım dedim hadi onbasıyıda gectik trink onbası olsa bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_EnD® -- 16 Mart 2007; 2:58:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: The_EnD®

Sayın yarbayım albayım komutanım ben nasıl erlikten cıkcam yahu askerlik biteli 5 sene oldu geldik yine er olduk onbası yazsa zoruma gitmez gerçi yeri değil ama hazır keyfin yerinde yakalamısken kaçırmayayım dedim hadi onbasıyıda gectik trink onbası olsa bari

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: The_EnD®

• quote:

Orijinalden alıntı: Riazor Blues

quote:

Orjinalden alıntı: The_EnD®

Alıntıları Göster
    cok guzel olmus gercekten tebrik ederim...

• quote:

Orijinalden alıntı: FAZLIKAZAK

cok guzel olmus gercekten tebrik ederim...

Alıntıları Göster
    Değerli arkadaşım Fazlıkazak,
    sizlerle ancak var olabilmekteyiz.
    Gösterdiğiniz ilgi ve değerlendirmeniz bizlere rehber olacak.Saygılar Mck ekibi...
  • quote:

Değerli arkadaşım Fazlıkazak,
    sizlerle ancak var olabilmekteyiz.
    Gösterdiğiniz ilgi ve değerlendirmeniz bizlere rehber olacak.Saygılar Mck ekibi...

Alıntıları Göster
    antiq sana ne oluyor sen niye geriliyon ordan

DGO içinde bir buluşun varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: DG00

antiq sana ne oluyor sen niye geriliyon ordan

DGO içinde bir buluşun varmı

Alıntıları Göster
    değerli dgo 2133
    günaydın.en güzel günler hepimizin olsun.desteğiniz için tşk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antalya Honda Power -- 16 Mart 2007; 9:05:37 >

• quote:

değerli dgo 2133
    günaydın.en güzel günler hepimizin olsun.desteğiniz için tşk.

Alıntıları Göster
    emege saygi arkadaslar..
    adamlar 4 kisi 25 gunde yapmislar.. kolay is degil..
    ellerinize kollariniza saglik
  • quote:

Orijinalden alıntı: cilikka

emege saygi arkadaslar..
    adamlar 4 kisi 25 gunde yapmislar.. kolay is degil..
    ellerinize kollariniza saglik

Alıntıları Göster
    elinize sağlık arkadaşlar güzel çalışma.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.