Şimdi Ara

Aracıma fare girdi /48 saat sonunda yakalandı/Foto Eklendi/Herkese Teşekkürler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
3
Favori
9.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, imzamdaki araca piknik sepetini koyarken fare sepetten fırlayıp bagajdan girdi.
    Bagaj havuzunu alt döşemesini stepneye varıncaya kadar söktüm ama fare yoktu.

Bende trap denilen yapışkandan kartonlara sürüp bagaja, arka koltuklara ve ayak basma yerlerine 5 adet koydum.Tabii ki kartonların ortalarında marketten aldığım küçük peynir parçaları var.

İnşallah benim tuzaklar iş görür önerilere açığım

TUZAK RESİMLERİ

Yakalanan fare.... kendimce biraz bulanıklaştırdım photoshop bildiğimden değil sadece bu kadar yapabildim.

HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR ALAYA ALAN ARKADAŞLARA DA UMARIM BAŞLARINA GELMEZ DİYORUM.

Nasıl yakalandı... Belki bir arkadaşımızın başına gelir diye anlatıyorum

***Kartonlara trap denen yapıştırıcı sürüldü ve peynir kuruyemiş ve sucuğa hiç dokunulmadan konuldu.Ben peynire dokundum diğerlerine dokunmadım.

**** Araç koyu renk, güneşte olduğu zamanlar camları 2 parmak açtım içeride ölüp leş kokmasın diye. 48 saat boyunca araç 2 kez yeriden kısa mesafe oynadı tuzaklar hep aynı yerdeydi.

*****Bu da çare olmazsa teypten kedi sesi verip tüm kapıları açacaktım ama gerek kalmadı.

****Siz siz olun araca sepet vb bir şey koyarken dikkat edin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyzade0606 -- 31 Ağustos 2014; 13:19:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: beyzade0606

Merhaba arkadaşlar, imzamdaki araca piknik sepetini koyarken fare sepetten fırlayıp bagajdan girdi.

Bende trap denilen yapışkandan kartonlara sürüp bagaja, arka koltuklara ve ayak basma yerlerine 5 adet koydum.Tabii ki kartonların ortalarında marketten aldığım küçük peynir parçaları var.

Arkadaşlar fare aracın içerisindeki kabloları yer mi? Eğer tutamazsam başka nasıl bir yol izlemeliyim. Yoksa bir kaç güne aç kalıp ya da sıcakta bir yerlerden çıkar mı?

Kafama takılacak şimdi bir de aracın içinde bir delikte ölürse leş kokusu olma ihtimali de var.

Geçmiş olsun. Farenin yemediği şey yok. Arabanızda ne var ne yok yer. Bence fare tuzağı yerine fare ilacı alıp aracın heryerine sıkın. Yada böcek ilaçlama şirketleriyle irtibat kurun derim.

• farenın plastik kucuk topları bıle yedıgını gordum ayrıyetten sünger vs hınzır ve lanet bi hayvan
  • quote:

Orijinalden alıntı: loutrec_

quote:

Merhaba arkadaşlar, imzamdaki araca piknik sepetini koyarken fare sepetten fırlayıp bagajdan girdi.

Arkadaşlar fare aracın içerisindeki kabloları yer mi? Eğer tutamazsam başka nasıl bir yol izlemeliyim. Yoksa bir kaç güne aç kalıp ya da sıcakta bir yerlerden çıkar mı?

Kafama takılacak şimdi bir de aracın içinde bir delikte ölürse leş kokusu olma ihtimali de var.

Geçmiş olsun. Farenin yemediği şey yok. Arabanızda ne var ne yok yer. Bence fare tuzağı yerine fare ilacı alıp aracın heryerine sıkın. Yada böcek ilaçlama şirketleriyle irtibat kurun derim.

hocam ilaçlamada sıkıntı şu diyelim fare gitti koltuğun içinde zehirlendi öldü pis pis kokacak

• İşyerinden bir abim arabasına giren fareyi kafes şeklindeki kapanla yakalamıştı. Olta misinalarını kemiriyordu hep
  • Ilk aklıma gelen araca vurarak ses yapmanız belli kaçar..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence arabayi güneşin altında bütün gün bırakın bunalir çıkar kerata

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam fareyi nasıl çıkaramıyorsunuz hayret tam olarak neresine girdi aracın
  • Hocam zamanınız varsa arka koltukları sökün iyice bakın oralar bagajdan arka koltukların oralara geçmiş olmasın içeride kablo mablo ne bulduysa kemirir affetmez
  • Hocam peynir yerine sucuk koyun. Çok seviyorlar Sucugu.

• Valla kötü bir durum en iyisi kapan vs kurmak.

• Yerinizde olsam arabayı komple soydururdum.
    Hem detaylı bir iç temizlik olur, halıları vs. yıkatırsınız. Hem de fare belasından kurtulursunuz.
  • Kedi bulamaz mi acaba..

• bir kediyi arabanın içine koyun 15 dakikalığına kaçar zaten.
  • Bizim arabamıza da fare girmişti ,havalandırma sıcak olduğu için oraya girmiş arabayı çalıştırdık içeriden sesler geldi birkaç gün sonra araba çok kötü kokmaya başladı kokular fln sürdük koku 3-4 ay gitmedi aman dikkat edin kalorifere girmesin ör mölür arabadan koku çıkmıyor sonra sattık arabayı kurtulduk

• quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

Kedi bulamaz mi acaba..

bulacağım diye aracı kösebek yuvasına çevirebilir diye tırstım açıkçası sabaha kadar tuzakların işe yaramasını bekleyeceğim olmadı arka koltukları yatırıp bakacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Hocam peynir yerine sucuk koyun. Çok seviyorlar Sucugu.

sabaha tutmazsa yapışkan, peynir yerine kaju ve ceviz koymayı düşünüyorum ama sucuk hiç duymamıştım ilginç
  • quote:

Orijinalden alıntı: BmCpRo827

Yerinizde olsam arabayı komple soydururdum.
    Hem detaylı bir iç temizlik olur, halıları vs. yıkatırsınız. Hem de fare belasından kurtulursunuz.

hocam o en son işim olacak gibi. birde gidip gitmediğini bilememekte çok kötü. sabaha her şey belli olacak hakikaten çok kötü bir durum
  • geçen sene çalıştığım çağrı merkezinde hayvanları uzaklaştıran bir alet satıyorduk, sadece hayvanların duyabildiği bir ses çıkaran ve rahatsız edip kaçıran bir aletti (adını unuttum)

bunu araştırabilirsiniz. biz baya sattık ama ben hala işe yarayıp yaramadığından emin değilim o yüzden eğer alacak olursanız deneme süresi olan bir firmadan alın, kullanırsınız 1 hafta sonra iade edersiniz :)

ayrıca arabanın içinde kalırsa kabloları kesinlikle kemirir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r0x -- 29 Ağustos 2014; 22:56:43 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: seymenci

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Hocam peynir yerine sucuk koyun. Çok seviyorlar Sucugu.

sabaha tutmazsa yapışkan, peynir yerine kaju ve ceviz koymayı düşünüyorum ama sucuk hiç duymamıştım ilginç

Şey yap bitane uçurum bul oradan arabayla uç sonra yere sertçe bir iniş yapacaksınız ikiniz farede noluyo mk diyip kafasını biyerlere vurur geberir sonra sabahleyin arabanın içine binersin leş gokusundan bayılır gidersin

nooluyo mk mı?

hahaha sesli güldüm.

Hea

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.