Şimdi Ara

Aracıma fare girdi /48 saat sonunda yakalandı/Foto Eklendi/Herkese Teşekkürler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
3
Favori
9.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • motorun altı zaten açık, ordan girmiyor mu girecek fare
  • quote:

Orijinalden alıntı: miko_miko

motorun altı zaten açık, ordan girmiyor mu girecek fare

benimki bagajdan atladı işte bu hıyar çıkmak için sağı solu kemirirse o zaman yandım işte
  • Kesin içinde.okecek ve olene kadar neler yapaak kim bilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gittim şimdi tuzaklara dokunmamış bir gece beklemişti halbuki pazartesi sabaha kadar bekleteceğim. çıkıp gitti diye düşündüm ama nasıl çıktı nereleri deldi geçti çıkmadıysa hala neyi bekliyor

tuzakların fotoğrafını bir ara çekip yükleyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ykaya1983

Benim arabaya da geçen sene motordan girmişti.Arabayla hareket halindeyken bir yerden çıkarsa benim gibi huylanan biriysen çok fena oluyor.Bir keresinde arabamla eve giderken ön camın bir ucundan diğer tarafına gözümün önünde geçmişti.2-3 gün uğraştırdıktan sonra kendiliğinden kaybolup gitti.Emin olun sizin aracınızı da belki de çoktan terketmiştir.O hayvanlar insanların sürekli girip çıktığı gürültülü ortamlarda durmazlar.

Adama kaza yeptirir meret

Otobüsün içine dalan kuş geldi aklıma. Şoför camı açık, otogardan çıkmak üzere hareket ediyoruz ve birden içeride pır pır bir güvercin. Hayvan neye uğradığını şaşırmış, yolcular öyle, ben olayı idrak edememişim kaptan fren yapmış kapı açmış.

20 sene önce bizim eve girmişti kumru. Evde bir sağa bir sola çarpıyordu hayvancagiz. Yakaladık ama zedelemisti kendini. Bir kaç gün kapalı balkonda bakım yaptık yedirip icirdik ve doğaya bıraktık tekrar.

hocam sucuk koydum demiştiniz akşama kadar tuzaklara dokunmasa sucuk koyacağım pişmiş mi olsun yoksa çiğ mi? artık sinirimi bozmaya başladı bu hayvan

• Hocam sessiz bir ortama arabayi çekin, arka tarafa gecip aracin kapilarini kapatin..
    Dikkatlice dinleyin, kemirme sesi duyarsınız belki, ozaman nerede olduğunu kesinlestirin ona gore bulmaya çalışın..

Yanlız hocam o hayvan orada ölürse size o aracı sattirir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyzade0606

quote:

Hocam peynir yerine sucuk koyun. Çok seviyorlar Sucugu.

sabaha tutmazsa yapışkan, peynir yerine kaju ve ceviz koymayı düşünüyorum ama sucuk hiç duymamıştım ilginç

Arkadasın dediği gibi sucuğu cok seviyorlar hocam ;) ama pişirip öle koy kokusu tüterken ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Benim arabaya da geçen sene motordan girmişti.Arabayla hareket halindeyken bir yerden çıkarsa benim gibi huylanan biriysen çok fena oluyor.Bir keresinde arabamla eve giderken ön camın bir ucundan diğer tarafına gözümün önünde geçmişti.2-3 gün uğraştırdıktan sonra kendiliğinden kaybolup gitti.Emin olun sizin aracınızı da belki de çoktan terketmiştir.O hayvanlar insanların sürekli girip çıktığı gürültülü ortamlarda durmazlar.

Otobüsün içine dalan kuş geldi aklıma. Şoför camı açık, otogardan çıkmak üzere hareket ediyoruz ve birden içeride pır pır bir güvercin. Hayvan neye uğradığını şaşırmış, yolcular öyle, ben olayı idrak edememişim kaptan fren yapmış kapı açmış.

20 sene önce bizim eve girmişti kumru. Evde bir sağa bir sola çarpıyordu hayvancagiz. Yakaladık ama zedelemisti kendini. Bir kaç gün kapalı balkonda bakım yaptık yedirip icirdik ve doğaya bıraktık tekrar.

hocam sucuk koydum demiştiniz akşama kadar tuzaklara dokunmasa sucuk koyacağım pişmiş mi olsun yoksa çiğ mi? artık sinirimi bozmaya başladı bu hayvan

Ben çiğ koymuştum Hocam.

2 yıl önce doğuş otoda satılık bir passat vardı. Araç emsalalerinden 7-8 bin TL ucuzdu. Boya değişen veya mekanik problemi yoktu. Satış danışmanı "arabada bulamadığımız bir koku var" demişti. Aklıma o zaman fare gelmişti sahsen.

• silvesteri sal arabaya

• Gercekten olan trajikomiklesmeye basladi.neler.olacagini merakla bekliyorum..

• 3-4 yıl önce haberim olmadan benim arabaya girmiş...yolda seyir halinde giderken ön göğsün üstünden bişey geçti , gece olduğu için tam göremedim , gölge falan sandım...aradan 5-10 dk geçti omzumda bişeyin yürüdüğünü hissettim , kapı cebinde bulunan cam bezini umzumun üstüne bastım , hemen arabayı durdurdum...önce böcek sanmıştım ama arabayı durdurup bezi yere çırpınca yavru bi fare olduğunu gördüm...hemen kaçtı. Allahtan arabadaki annemgil falan farketmediler. yoksa fare değil , arabadaki bayanlar bana kaza yaptırırlardı..

bence de o sizin fare çoktan kaçmıştır arabadan...
  • hllvtnsvr H kullanıcısına yanıt
    arabada kafesle zor yakalanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: zicoss

arabada kafesle zor yakalanır

önerilere açığım...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben çiğ koymuştum Hocam.

2 yıl önce doğuş otoda satılık bir passat vardı. Araç emsalalerinden 7-8 bin TL ucuzdu. Boya değişen veya mekanik problemi yoktu. Satış danışmanı "arabada bulamadığımız bir koku var" demişti. Aklıma o zaman fare gelmişti sahsen.

hmm tamam bu gece koyacağım olmazsa. arkadaşlar valla içimi kararttı daha ilk arabam zar zor almışım sattıracaklar neredeyse

• Müsait bir yer varsa arabayı güneş altına koyup bagaj kapağını açıp bekleyin girdiği yerden çıkar şimdiye cikmistir belki de o yapışkanlı tuzaklar aracını mahfeder....

• Fare kıvrak hayvandır. Çoktan kaşla göz arasında çıkıp gitmiştir bence.

• Hocam tuzağa koyduğunuz yiyeceklere asla insan eli değmemeli.Kokusunu alıp yaklaşmıyorlar sonra bu çok önemli

• quote:

Orijinalden alıntı: Yalnız Yolcu

Hocam tuzağa koyduğunuz yiyeceklere asla insan eli değmemeli.Kokusunu alıp yaklaşmıyorlar sonra bu çok önemli

işte buna hiç dikkat etmedim peyniri elimle koydum kuruyemişleri paketle döktüm. içinden çıkmış olma ihtimali de olabilir küçük fareydi sabah indiğimde b.klarını falan da görmedim ama bakalım hayırlısı artık
  • Hocam bence çoktan yolunu bulmuştur.

• soguk savas doneminde almanlar ruslara karsi fare iskencesi uygulardi,teneke kutunun icine konulan fare esirin karin bolgesine bastirildi ve isitilirdi farede isinan kutudan kurtulmak icin insani kemirirdi kacmaya calisirirdi...metal disinda herseyi kemirir tavsiyem hasere kovucu yuksek frekansla calisan su cihazi ups(guc unitesi) baglayip arac icinde 1 gun calistirin daha ucuza ve garantili bulabilirsiniz internette bir suru marka,model var

http://www.haserekovucual.com

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.