Şimdi Ara

Aracıma fare girdi /48 saat sonunda yakalandı/Foto Eklendi/Herkese Teşekkürler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
3
Favori
9.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben işyerinde 6 aydır yakalayamadığım fareyi bekçi olarak işe aldım..
    yakalayamazsan zaten3 ay sonra araba kullanmayı öğrenmiş olur hoca
    söför yap gitsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyzade0606

quote:

Orijinalden alıntı: Yalnız Yolcu

Hocam tuzağa koyduğunuz yiyeceklere asla insan eli değmemeli.Kokusunu alıp yaklaşmıyorlar sonra bu çok önemli

işte buna hiç dikkat etmedim peyniri elimle koydum kuruyemişleri paketle döktüm. içinden çıkmış olma ihtimali de olabilir küçük fareydi sabah indiğimde b.klarını falan da görmedim ama bakalım hayırlısı artık

Hocam bir veteriner hekim olarak benden size bir tavsiye fare mum blok lari var tel ile arabanin icine 2 veya 3 adet baglayin bunlarin icinde fareyi cezbeden kokular var ki cekip goturmesin ayrica mumlari baglarken de cipla elle dokunmayin ki hem elinizin kokusu gecmesin hemde mazallah zehirlenmeyin:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi capkinersin -- 30 Ağustos 2014; 13:58:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: capkinersin

quote:

quote:

Hocam tuzağa koyduğunuz yiyeceklere asla insan eli değmemeli.Kokusunu alıp yaklaşmıyorlar sonra bu çok önemli

işte buna hiç dikkat etmedim peyniri elimle koydum kuruyemişleri paketle döktüm. içinden çıkmış olma ihtimali de olabilir küçük fareydi sabah indiğimde b.klarını falan da görmedim ama bakalım hayırlısı artık

Hocam bir veteriner hekim olarak benden size bir tavsiye fare mum blok lari var tel ile arabanin icine 2 veya 3 adet baglayin bunlarin icinde fareyi cezbeden kokular var ki cekip goturmesin ayrica mumlari baglarken de cipla elle dokunmayin ki hem elinizin kokusu gecmesin hemde mazallah zehirlenmeyin:)

peki o bloklardan yiyip arabanın bir köşes,nde ölürse ne olacak?. Bu bloklardan yiyince hemen olduğu yerde ölür mü?

• quote:

Orijinalden alıntı: falken36

ben işyerinde 6 aydır yakalayamadığım fareyi bekçi olarak işe aldım..
    söför yap gitsin..

bende yakalayamazsam besleme karşılığında eline süpürge verip aracın ulaşamadığım yerlerini süpürteceğim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: capkinersin

quote:

quote:

peki o bloklardan yiyip arabanın bir köşes,nde ölürse ne olacak?. Bu bloklardan yiyince hemen olduğu yerde ölür mü?

Yok hocam 2-3 gun icerisinde ic kanamadan oluyor , yapiskan bantin uzerine bu mumlardan da koyabilirsiniz o da fareyi kendine ceker is gorur yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi capkinersin -- 30 Ağustos 2014; 13:57:30 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: falken36

ben işyerinde 6 aydır yakalayamadığım fareyi bekçi olarak işe aldım..
    söför yap gitsin..

bende yakalayamazsam besleme karşılığında eline süpürge verip aracın ulaşamadığım yerlerini süpürteceğim

bu fikir daha iyiymiş

• isyerindeki portifin kablolarini kemirmislerdi

• polo 1.2 tsıyi kemirmeyi severler motor koruma kapağı ilk zamanlarda yoktu

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O fare cıkmıştır diye düşünüyorum.Fareler en cok araclara kışın sogugundaın korunmak için dalar.Denildigi gibi güneşin altında bırakıp son seste bass agırlıklı müzik açarsanız sıcak ve titreşimli yüksek sesden dolayı boş anıgörüp kaçar.

köydeki nissan patrolumdan biliyorum
  • Hocam büyük geçmiş olsun bizim eve girmişti yeni taşındığımızda ama halk arasında lağım faresi diye geçen tür her yeri kemirmiş en son bi köşede sıkışıp ölmüş 1 sene çıkmadı leş kokusu evden
  • beyzade0606 kullanıcısına yanıt
    benim aklıma bitek kapan geliyor peynir koyup o kadar
  •  Aracıma fare girdi /48 saat sonunda yakalandı/Foto Eklendi/Herkese Teşekkürler
  • Bu konuyu da gördüm ya....
    Artık hiç birine şaşırmam.

• quote:

Aracıma fare girdi /48 saat sonunda yakalandı/Foto Eklendi/Herkese Teşekkürler

bunların yanına 70 lik büyük geleceğinden 35 lik rakı koysun bari hayvan keyiflenir azıcık
  • fareler sicaktan kacmazlar yani kacarlar ama siz araci o kadar isitamazsiniz o yuzden birde sogugu deneyin.ama bu mevsimde nasil -lere ineceksiniz orasi muamma. birde o yapiskanli tuzak yaninda biraz vahsice olacak ama su elle kurulan kapanlarda ise yariyor. kullanirken dikkatli olun elinizi kaptirmayin yiyeceklere elinizi surmeyin. tuzagi kurduktan sonra gece araci oldugunca karanlik yere koyun.

eger stepne kismindan disari cikis varsa coktan gitmistir yoksa ya is basindadir yada bir koseye sıkısmıs olumu bekliyordur.
  • quote:

" Bursalı Fluence " dh'linin tuzağının kağıdında bile araba haberi olur. Heyttt

• quote:

Merhaba arkadaşlar, imzamdaki araca piknik sepetini koyarken fare sepetten fırlayıp bagajdan girdi.
    Bagaj havuzunu alt döşemesini stepneye varıncaya kadar söktüm ama fare yoktu.

Bende trap denilen yapışkandan kartonlara sürüp bagaja, arka koltuklara ve ayak basma yerlerine 5 adet koydum.Tabii ki kartonların ortalarında marketten aldığım küçük peynir parçaları var.

Arkadaşlar fare aracın içerisindeki kabloları yer mi? Eğer tutamazsam başka nasıl bir yol izlemeliyim. Yoksa bir kaç güne aç kalıp ya da sıcakta bir yerlerden çıkar mı?

Kafama takılacak şimdi bir de aracın içinde bir delikte ölürse leş kokusu olma ihtimali de var.

İnşallah benim tuzaklar iş görür önerilere açığım

iyi de fare girdiğini nasıl anladın nasıl gordun o sırada ne yapıyodun ,gördüysen bir terlik niye fırlatmadın,arabanın kapısı mı delik ki fare girdi anlat merak ettım

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.