Şimdi Ara

Aracıma fare girdi /48 saat sonunda yakalandı/Foto Eklendi/Herkese Teşekkürler (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
3
Favori
9.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: beyzade0606

Aracıma fare girdi /48 saat sonunda yakalandı/Foto Eklendi/Herkese Teşekkürler

Hocam o yapiskani fayans gibi agir bi malzemeye dokeceksin. Karton olmaz. Yirtar kartonu yine kacar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Fareyi bırak hocam adresi pm atıp ben geleyim bu ne lüks yiyecekler yahu pınar sucuk falan ucuz bişiler alaydiniz kabak cekirdegi bile var

• Belkide fare arabadan çıktı siz boşuna uğraşıyorsunuzdur bu ihtimalde yüksek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Combalac

Bir de son 3 uyarima ilaveten etik anlamda, olayin ahlaksal boyutuna dair bir iki kelam etmek isterim.

Birincisi o yapişkanlar fareye resmen işkence ediyor, yasaklanmasi bile gündemde.

Ikincisi de o fare size piknik yaptiginiz yerde bindi ve şimdi evinizin olduğü başka bir yerde. Çoluğundan çocuğundan, varsa teyzesinden halasindan oldukça uzak. Zaten depresyona girmiştir, piknik yaptiginiz yere gidip arabayi koymalisiniz.

Yaşlandirma tekniği de yapalım mı

• quote:

quote:

Bir de anladığım kadarıyla koyduğunuz yiyecekler ve arabaya binmemeniz suretiyle siz fareye "burasi tam sana göre hacabi, yemek bol rahatsızlık vermeyiz, kemirecek şey var" diyerek kal mesajı vermişiniz.

Alet edevatiniz var mi bilmem ama benik size tavsiyem, diksiyonu düzgün, sempatik, orta boylu, eli ayagi düzgün bir farenin kafasına kamera monte edip, kuyruğuna da ip baglayarak arabaya salın. Sonra diğer fareyle bulusmasıni, yaşam alanlarını, geceleri nerde yattiklarini gözmeleyin ve tuzak ve taktiklerinizi de ona göre ayarlayin. Unutmayin fareler en zeki hayvalnalrdan birisidir.

farelerin zeki olduğuna hemfikirim de ........

Kavgada söylenmez evde ayakta alkışladım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Johnnie Walkerr

quote:

Bir de son 3 uyarima ilaveten etik anlamda, olayin ahlaksal boyutuna dair bir iki kelam etmek isterim.

Birincisi o yapişkanlar fareye resmen işkence ediyor, yasaklanmasi bile gündemde.

Ikincisi de o fare size piknik yaptiginiz yerde bindi ve şimdi evinizin olduğü başka bir yerde. Çoluğundan çocuğundan, varsa teyzesinden halasindan oldukça uzak. Zaten depresyona girmiştir, piknik yaptiginiz yere gidip arabayi koymalisiniz.

Yaşlandirma tekniği de yapalım mı

O ne tekniğiymiş hocam?

• Ne aptallar var şu forumda konuya gelen cevaplara bak arkadaş yaa

Moderatörler ne yapıyor orasıda ayrı bir muamma...
  • quote:

pinar sucuk oy oy canım cekti bendemi fare olsam

• fare fıstık ezmesine gelir.
  • beni iyi besliyorlar burada deyip hiç gitmezse ne olacak :)))

şaka bir yana da öyle araca fare girdiğini görsem yakalanmasa içime dert olurdu.. çıktı mı gitti mi içerde mi .. ölelecek mi koku yapacak mı ? yeminle arabayı satardım herhalde.. zor bir durum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

quote:

quote:

Bir de anladığım kadarıyla koyduğunuz yiyecekler ve arabaya binmemeniz suretiyle siz fareye "burasi tam sana göre hacabi, yemek bol rahatsızlık vermeyiz, kemirecek şey var" diyerek kal mesajı vermişiniz.

Alet edevatiniz var mi bilmem ama benik size tavsiyem, diksiyonu düzgün, sempatik, orta boylu, eli ayagi düzgün bir farenin kafasına kamera monte edip, kuyruğuna da ip baglayarak arabaya salın. Sonra diğer fareyle bulusmasıni, yaşam alanlarını, geceleri nerde yattiklarini gözmeleyin ve tuzak ve taktiklerinizi de ona göre ayarlayin. Unutmayin fareler en zeki hayvalnalrdan birisidir.

farelerin zeki olduğuna hemfikirim de ........

Kavgada söylenmez evde ayakta alkışladım

bir kişinin bile anlamasına sevindim ben 4 dolanıyorum araçta sıkıntı çıkarabilir diye arkadaş sağ olsun neler söylüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Johnnie Walkerr

quote:

Fareyi bırak hocam adresi pm atıp ben geleyim bu ne lüks yiyecekler yahu pınar sucuk falan ucuz bişiler alaydiniz kabak cekirdegi bile var

hocam yakalamak için pekin ördeği olsa onu da yaparım malum durum sakat her türlü ucu b.klu değnek

• quote:

Orijinalden alıntı: niirvana

Belkide fare arabadan çıktı siz boşuna uğraşıyorsunuzdur bu ihtimalde yüksek.

işte bu ihtimal artık kuvvetleniyor gibi bu gece de geçerse 2 gece olmuş olacak hareket olmazsa ya öldü ya da bir boşluktan sıvıştı.
  • Umarım çıkmıştır.. Fakat korktuysa ve gizleneceği büyüklükte bir delikteyse birkaç gün orada kalabilir.. Bağajın kapağını birkaç santim açık bırakın ki rahat çıkabilsin.. Ayrıca girdiği yerdeki bağaj havuzu vs şeyleri kaldırın.. 15-20 gün içerisinde hayvandan bir emare görmez ve kokuda duymazsanız çıkmış demektir.. Fare deyip geçmeyin oldukça zeki hayvanlardır..

• Hocam öncelikle geçmiş olsun. Büyük ihtimal bir yerden çıkıp gitmiştir. Fareyi gördüyseniz küçük birşeyse bir yerlerde sıkışıp kalmışta olabilir. Umarım çıkıp gitmiştir. Arabanın her türlü kapı-cam-motor kapağı-bagaj tüm çıkışlarını açıp son ses müzik açmanızı öneririm eğer imkanınız varsa. Belki de çıkmak isteyip bir yere sıkıştıysa çıkamıyorda olabilir. O kadar şeye sanmıyorum ama. Bir de bu yolu deneyin inşallah çözüm olur.
  • şunu koy çeşitli yerlere zaten kemirmişse anlarsın farenin olup olmadığına, 2-3 saat sonrada nalları diker

• Hocam o yeme benim bile gelesim geldi.

• beyzade0606 kullanıcısına yanıt
    hocam merhaba, öncelikle bence yapışkan tuzak mantıklı yalnız şunu özellikle belirtmeliyim o yapışkan tuzağa, fareyi çekmek için koyduğunuz peynir ve benzeri ürünlere teniniz temas ettiyse asla fareyi yakalayamazsınız, insan teninin temas ettiği yiyeceklere kanmıyor malesef fareler o yüzden yapmanız gereken peynir ve türevlerine teniniz değmeden tekrar koyunuz. Umarım en kısa sürede yakalarsınız.
  • Combalac kullanıcısına yanıt
    Kardeş Bonzai Çok Zararlı Birşey Boşver Bırak Kendini Bu Yaşta Zehirleme
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetY58

Kardeş Bonzai Çok Zararlı Birşey Boşver Bırak Kendini Bu Yaşta Zehirleme

Uyusturucu, alkolü birakın, sigara bile kullanmam hocam... Sadece etik değerleri vurgulamak istedim.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.