Şimdi Ara

Aracıma fare girdi /48 saat sonunda yakalandı/Foto Eklendi/Herkese Teşekkürler (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
3
Favori
9.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • plaja gidip arabayı yavaş yavaş denize sokun fare boğulmamak için kaçacaktır
    kesin çözüm daha evvel arkadaşın arabasında denendi fare boğuldu
  • Korkma, Titre
  • geçmiş olsun, var mı bir gelişme?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonNn_

quote:

Orijinalden alıntı: beyzade0606

Aracıma fare girdi /48 saat sonunda yakalandı/Foto Eklendi/Herkese Teşekkürler

" Bursalı Fluence " dh'linin tuzağının kağıdında bile araba haberi olur. Heyttt

eee hocam boşuna yıllarımızı vermedik otomobil genelde tesadüf değil tevafuk diyelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Umut T.

geçmiş olsun, var mı bir gelişme?

gelişme yok hocam camları hafif açık bırakıp eve geldim sıcaktan ölmesin bi köşede hazırladğım sofradan otlansın diye bekliyorum ama acaba stepne yerindeki lpg tankının kenarından dışarı mı çıktı acaba diye de kendimi avutuyorum
  • Hocam o sucugun paketi kapali mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fare icin cilingir sofrasi kurmus arkadas

• quote:

Orijinalden alıntı: degobar

plaja gidip arabayı yavaş yavaş denize sokun fare boğulmamak için kaçacaktır
    kesin çözüm daha evvel arkadaşın arabasında denendi fare boğuldu

aynısını van gölünde denedim kardeş meret tüp takmış sudan etkilenmedi son çare nijerya ya gidip ebola virüsü getirmeyi düşünüyorum aracın içine komple süreceğim sonra da içine binmeden öldüm parasına aracı satacağım
  • beyzade0606 kullanıcısına yanıt
    inşallah onarımı veya fark etmesi zor bir hasar vermeden çıkar gider dediğiniz gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozandrl

Hocam o sucugun paketi kapali mi ?

sağ üstüne bak elimi değmeden çakıyla kesip koydum sonra ambalajını geri kapattım
  • Siz fareye sultan sofrası kurmuşsunuz, sucuklar, kuruyemişler. gideceği varsa da gitmez. Hiç yiyecek koymasaydınız zaten su ve yemek ihtiyacı için bir yerden çıkıp gidecekti. Yiyecek yerine kedi dışkısı ya da kedi kokusu sinmiş eşyaları aracın kuyu köşelerine yerleştirseydiniz onun kokusundan kaçar giderdi.
  • Ha unutmuşum, bir de nane yağı alın. Pamuk parçalarına bolca döküp, aracın tüm köşe yerlerine bunları yerleştirin. Aracın içi buram buram nane kokusun. Fareler nane kokusunu hiç sevmezler. Ama nane esansı değil nane yağı olmalı. Esans uçucu olduğundna etkisiz olur. Şu 5 liraya satılan küçük şişe yağlardan alın birkaç tane.
  • quote:

Orijinalden alıntı: luzyto

quote:

Merhaba arkadaşlar, imzamdaki araca piknik sepetini koyarken fare sepetten fırlayıp bagajdan girdi.
    Bagaj havuzunu alt döşemesini stepneye varıncaya kadar söktüm ama fare yoktu.

Bende trap denilen yapışkandan kartonlara sürüp bagaja, arka koltuklara ve ayak basma yerlerine 5 adet koydum.Tabii ki kartonların ortalarında marketten aldığım küçük peynir parçaları var.

Arkadaşlar fare aracın içerisindeki kabloları yer mi? Eğer tutamazsam başka nasıl bir yol izlemeliyim. Yoksa bir kaç güne aç kalıp ya da sıcakta bir yerlerden çıkar mı?

Kafama takılacak şimdi bir de aracın içinde bir delikte ölürse leş kokusu olma ihtimali de var.

İnşallah benim tuzaklar iş görür önerilere açığım

iyi de fare girdiğini nasıl anladın nasıl gordun o sırada ne yapıyodun ,gördüysen bir terlik niye fırlatmadın,arabanın kapısı mı delik ki fare girdi anlat merak ettım

sepeti bagaja bıraktım geri çekilince fırladı kapaktan arka koltuğun köşesinden aracın derinliklerine daldı durum bu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozandrl

Hocam o sucugun paketi kapali mi ?

sağ üstüne bak elimi değmeden çakıyla kesip koydum sonra ambalajını geri kapattım

Evet sonradan fark ettim. Umarim cok.inat etmez...

• Organik yerli besi fare çok zor tutulur, akıllı olur. Ben olsam o fare çıkmadan o arbaya binmem. Allah korusun kaza bile yaptirir, fren hortumlarını bile keser anlamazsiniz.

• Bir de anladığım kadarıyla koyduğunuz yiyecekler ve arabaya binmemeniz suretiyle siz fareye "burasi tam sana göre hacabi, yemek bol rahatsızlık vermeyiz, kemirecek şey var" diyerek kal mesajı vermişiniz.

Alet edevatiniz var mi bilmem ama benik size tavsiyem, diksiyonu düzgün, sempatik, orta boylu, eli ayagi düzgün bir farenin kafasına kamera monte edip, kuyruğuna da ip baglayarak arabaya salın. Sonra diğer fareyle bulusmasıni, yaşam alanlarını, geceleri nerde yattiklarini gözmeleyin ve tuzak ve taktiklerinizi de ona göre ayarlayin. Unutmayin fareler en zeki hayvalnalrdan birisidir.

• Ufak kameram yok,kalifiye başka fare de bulamam derseniz arabanin içine büyük normal kamera yerleştirin ve evden izleyin. En azından fare hala arabada mi, yemekleri neden yemiyor, neşeli mi üzgun mü onlari tespit edersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Combalac

Bir de anladığım kadarıyla koyduğunuz yiyecekler ve arabaya binmemeniz suretiyle siz fareye "burasi tam sana göre hacabi, yemek bol rahatsızlık vermeyiz, kemirecek şey var" diyerek kal mesajı vermişiniz.

Alet edevatiniz var mi bilmem ama benik size tavsiyem, diksiyonu düzgün, sempatik, orta boylu, eli ayagi düzgün bir farenin kafasına kamera monte edip, kuyruğuna da ip baglayarak arabaya salın. Sonra diğer fareyle bulusmasıni, yaşam alanlarını, geceleri nerde yattiklarini gözmeleyin ve tuzak ve taktiklerinizi de ona göre ayarlayin. Unutmayin fareler en zeki hayvalnalrdan birisidir.

farelerin zeki olduğuna hemfikirim de ........
  • Bir de son 3 uyarima ilaveten etik anlamda, olayin ahlaksal boyutuna dair bir iki kelam etmek isterim.

Birincisi o yapişkanlar fareye resmen işkence ediyor, yasaklanmasi bile gündemde.

Ikincisi de o fare size piknik yaptiginiz yerde bindi ve şimdi evinizin olduğü başka bir yerde. Çoluğundan çocuğundan, varsa teyzesinden halasindan oldukça uzak. Zaten depresyona girmiştir, piknik yaptiginiz yere gidip arabayi koymalisiniz.

• hiç unutmam koyden geliyorduk babam yumurta almıstı 8 tane köy yumurtası sen onu tüpün oraya sıkıştır unut 3 ay kalmış araba nasıl kokuyor leş gbi ama binemiyoruz filan rezalet yıkamacı götürdük yıkadı filan geçmiyor babam bagaj örtüsünü bir kaldırdı hayatımda ben okadar kurt görmedim allah çarpsın beynimden vurulmuşa döndüm yumurta poşette haşlanmış bide sıcak allah temizleyene kadar canımız cıkmıstı birde her gün sinek türüyor türlü türlü hayatımda görmedigim sinekler arabada lan öldürüyoruz bir daha cıkıyor lan nerden geliyor diyoruz.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emresenol9 -- 30 Ağustos 2014; 19:29:47 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.