Şimdi Ara

Aracıma fare girdi /48 saat sonunda yakalandı/Foto Eklendi/Herkese Teşekkürler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
168
Cevap
3
Favori
9.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçmiş olsun hocam zor bı durum düşündükce kötü oldum umarım koku bırakmaz
  • Arabayı Boya fırınına soksunlar Versinler 50-60 Derece ısıyı ya pişer yada arabadan kaçar.Son oolarakta aracı komple soydurmanızı tavsiye ederim o fare aracın içinde ölürse Aracın içine oturamassın demedi deme tabi sen koltukları götürüp söktürene kadar arabayı yemesse
  • Arabayı yakın! Kesin çözüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyzade0606

quote:

Orijinalden alıntı: BmCpRo827

Yerinizde olsam arabayı komple soydururdum.
    Hem detaylı bir iç temizlik olur, halıları vs. yıkatırsınız. Hem de fare belasından kurtulursunuz.

hocam o en son işim olacak gibi. birde gidip gitmediğini bilememekte çok kötü. sabaha her şey belli olacak hakikaten çok kötü bir durum

Bizim foruma da konu aç üstad, bizimkiler bulur birşeyler belki.

• Arkadaşımın arabasının motorunda 1-2 hafta yaşadılar sonra çok sıcak bir ortam olduğunu anlayınca başka yere taşındılar. Motorda bir kablo yememişler, tadını beğenmediler sanırım. Bu farelerde çok seçici oluyor. Bence sizin araçtan çıkıp gitmiş olabilir. Aracınız sedan ise bagajdan iç mekana geçmesi zor bir ihtimal.
  • quote:

quote:

quote:

Yerinizde olsam arabayı komple soydururdum.
    Hem detaylı bir iç temizlik olur, halıları vs. yıkatırsınız. Hem de fare belasından kurtulursunuz.

hocam o en son işim olacak gibi. birde gidip gitmediğini bilememekte çok kötü. sabaha her şey belli olacak hakikaten çok kötü bir durum

Bizim foruma da konu aç üstad, bizimkiler bulur birşeyler belki.

teşekkürler oraya da açtım şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Guardiano

Arabayı yakın! Kesin çözüm

umarım başınıza gelmez hoş bir durum değil
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Hocam peynir yerine sucuk koyun. Çok seviyorlar Sucugu.

sabaha tutmazsa yapışkan, peynir yerine kaju ve ceviz koymayı düşünüyorum ama sucuk hiç duymamıştım ilginç

Teyzemlerin evine girmişti fare. 3 kapan kurdum sucuklu. Sabah olmadan 3 fare yakalindi.

O değil fare sizin araca yavrularsa feci olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Hocam peynir yerine sucuk koyun. Çok seviyorlar Sucugu.

sabaha tutmazsa yapışkan, peynir yerine kaju ve ceviz koymayı düşünüyorum ama sucuk hiç duymamıştım ilginç

Hocam fare mekanı beğenip müptelası olmasın :D şaka bir yana 10 dakika boyunca aracı sallayın orasına burasına vurun korkup çıkar herhalde.

• Vallah sucuğu gelmezse ertesi gün mahallenin kedilerine araç altında sucuk sefası çekin tatlı olarakta fareyi yerler.
  • 1-2 tane tekir bulun salın arabanın içine ya kediler yakalar yada fare kedinin varlığından rahatsız olup kaçar diye düşünüyorum.
  • Hocam otobana çıkın, 200 km hız yapın. Fare mare durmaz.
  • Çinli bir arkadaşım var, fare mangalı bizim et mangal sevdiğimiz gibi seviyor. Bir de onların orda hep yetiştirme oluyormuş, bizde organik olunca bir fare için bile yapmayacağı şey yok. 2 haftaya kadar çikmassa tatile geliyor Türkiyeye, yakın olursak tanıştırırım.

• Genelde gece çıkarlar, siz yinede güneşte kalacak bir şekilde bırakın büyük ihtimal çıkacaktır..
  • Benim arabaya da geçen sene motordan girmişti.Arabayla hareket halindeyken bir yerden çıkarsa benim gibi huylanan biriysen çok fena oluyor.Bir keresinde arabamla eve giderken ön camın bir ucundan diğer tarafına gözümün önünde geçmişti.2-3 gün uğraştırdıktan sonra kendiliğinden kaybolup gitti.Emin olun sizin aracınızı da belki de çoktan terketmiştir.O hayvanlar insanların sürekli girip çıktığı gürültülü ortamlarda durmazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykaya1983

Benim arabaya da geçen sene motordan girmişti.Arabayla hareket halindeyken bir yerden çıkarsa benim gibi huylanan biriysen çok fena oluyor.Bir keresinde arabamla eve giderken ön camın bir ucundan diğer tarafına gözümün önünde geçmişti.2-3 gün uğraştırdıktan sonra kendiliğinden kaybolup gitti.Emin olun sizin aracınızı da belki de çoktan terketmiştir.O hayvanlar insanların sürekli girip çıktığı gürültülü ortamlarda durmazlar.

Adama kaza yeptirir meret

• quote:

quote:

Benim arabaya da geçen sene motordan girmişti.Arabayla hareket halindeyken bir yerden çıkarsa benim gibi huylanan biriysen çok fena oluyor.Bir keresinde arabamla eve giderken ön camın bir ucundan diğer tarafına gözümün önünde geçmişti.2-3 gün uğraştırdıktan sonra kendiliğinden kaybolup gitti.Emin olun sizin aracınızı da belki de çoktan terketmiştir.O hayvanlar insanların sürekli girip çıktığı gürültülü ortamlarda durmazlar.

Otobüsün içine dalan kuş geldi aklıma. Şoför camı açık, otogardan çıkmak üzere hareket ediyoruz ve birden içeride pır pır bir güvercin. Hayvan neye uğradığını şaşırmış, yolcular öyle, ben olayı idrak edememişim kaptan fren yapmış kapı açmış.

• kahvaltıdan sonra tuzaklara bakmaya gideceğim. umarım yapışmıştır yakalarsam fotoğraf yükleyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

quote:

quote:

Otobüsün içine dalan kuş geldi aklıma. Şoför camı açık, otogardan çıkmak üzere hareket ediyoruz ve birden içeride pır pır bir güvercin. Hayvan neye uğradığını şaşırmış, yolcular öyle, ben olayı idrak edememişim kaptan fren yapmış kapı açmış.

20 sene önce bizim eve girmişti kumru. Evde bir sağa bir sola çarpıyordu hayvancagiz. Yakaladık ama zedelemisti kendini. Bir kaç gün kapalı balkonda bakım yaptık yedirip icirdik ve doğaya bıraktık tekrar.

• quote:

kahvaltıdan sonra tuzaklara bakmaya gideceğim. umarım yapışmıştır yakalarsam fotoğraf yükleyeceğim

Merakla bekliyoruz hocam.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.