Şimdi Ara

e 250 cgı 5.20d BMW DÜŞÜNCELERİNİZİ ALMAK İSTİYORUM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
19.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar eğer nasip olursa e250 cgı premium veya 5.20d comfort paket araç almak istiyorum.Yılda 10.000 km lik bir kullanımım var.Mercedesi 0 km , bmw yi ise 10.000 km nin altında alabilecek bütçem var.38 yaşındayım ve iki araç arasında kararsız kaldım.Bu arabaları kullanan , bilen arkadaşların düşüncesini ve tavsiyelerini öğrenmek istiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim....

• Aradiginiz kriterler nedir ? Performans mi yoksa ekonomi mi ? Coupe mu sedan mi ?
  • Ben olsam 520d alırdım.

Tasarım olarak Mercedes ceo'su bile kabul etmiştir herhalde 5 serisinin çok daha güzel bir model olduğunu.

Motor ve şanzıman uyumu harika, performanslı ve ekonomik bir motor.

Araç baştan aşağıya kaliteli. Parçalarının %70'i 7 serisiyle ortak zaten.

Keza satışları daha iyi, gerek dizel olması gerek bu kasanın çok tutması sebebiyle ikinci elde de büyük avantajı olacaktır.

E serisine hiç binmedim ama konfor olarak ta aynı düzeyde olduklarını okuyorum.

E serisinin sayabileceğim tek olumlu tarafı arka koltuklarının daha geniş olması.

İkisini de test edin, beğendiğinizi alın. Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lady GarGara

Ben olsam 520d alırdım.

Tasarım olarak Mercedes ceo'su bile kabul etmiştir herhalde 5 serisinin çok daha güzel bir model olduğunu.

Motor ve şanzıman uyumu harika, performanslı ve ekonomik bir motor.

Araç baştan aşağıya kaliteli. Parçalarının %70'i 7 serisiyle ortak zaten.

Keza satışları daha iyi, gerek dizel olması gerek bu kasanın çok tutması sebebiyle ikinci elde de büyük avantajı olacaktır.

E serisine hiç binmedim ama konfor olarak ta aynı düzeyde olduklarını okuyorum.

E serisinin sayabileceğim tek olumlu tarafı arka koltuklarının daha geniş olması.

İkisini de test edin, beğendiğinizi alın. Kolay gelsin.
    Valla ben ikisinide almazdım ama 5.20d biraz daha iyi tabii mersodan.

• Performanstan ziyade konforlu ve uzun ömürlü bir araç olsun istiyorum.Örneğin 5.20d lerin motor bloklarında sorun olduğunu duydum.Bununla beraber çokda inanmadım çünkü 1 araçta sorun olması, hepsinde olacağı anlamına zaten gelmez.Neticede konuştuğumuz marka BMW .Ancak genede forumdaki arkadaşlarla istişare etmek bence önemli çünkü akıl akıldan üstündür.Neticede ben bu marka araçları hiç kullanmadım.Kullanma imkanı bulmuş arkadaşlar olabilir ve kıyas etme imkanı bulurum düşüncesiyle başlık açtım.Selamlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: contik34

Performanstan ziyade konforlu ve uzun ömürlü bir araç olsun istiyorum.Örneğin 5.20d lerin motor bloklarında sorun olduğunu duydum.Bununla beraber çokda inanmadım çünkü 1 araçta sorun olması, hepsinde olacağı anlamına zaten gelmez.Neticede konuştuğumuz marka BMW .Ancak genede forumdaki arkadaşlarla istişare etmek bence önemli çünkü akıl akıldan üstündür.Neticede ben bu marka araçları hiç kullanmadım.Kullanma imkanı bulmuş arkadaşlar olabilir ve kıyas etme imkanı bulurum düşüncesiyle başlık açtım.Selamlar...
    3 serisine kadar ( 3 seriside dahil ) bmw.. 3 serisinden yukarısı için mercedes... bu geçmişte böyleydi şimdiden böyle gelecektede aynen böyle olacak.. bmw nin sağlamlık güvenlik anlayışıyla mercedesin güvenlik anlayışı arasında ufakta olsa fark var. mercedes alınız. ama 3 serisi dersenizde 3.20d coupe m paket alın keyfınıze bakın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nanoona -- 1 Kasım 2012; 13:18:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nanoona

3 serisine kadar ( 3 seriside dahil ) bmw.. 3 serisinden yukarısı için mercedes... bu geçmişte böyleydi şimdiden böyle gelecektede aynen böyle olacak.. bmw nin sağlamlık güvenlik anlayışıyla mercedesin güvenlik anlayışı arasında ufakta olsa fark var. mercedes alınız. ama 3 serisi dersenizde 3.20d coupe m paket alın keyfınıze bakın..

Alıntıları Göster
    30 yaş üstü adama ağır bir araba gereklidir yani mercedes E 250 cgi
  • yılda 10 bin km için dizel almak bana mantıklı gelmiyor.

1.8lt 204 beygirli E sınıfı tercihim olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lazarotti

yılda 10 bin km için dizel almak bana mantıklı gelmiyor.

1.8lt 204 beygirli E sınıfı tercihim olurdu.
    E serisi birde E250Cgi çok güzel bir seçim olur BMW'de fena değil özellikle yakıt ve performans olarak düşünüldüğünde bir hayli avantajlı ancak tasarım ve konfor olarak düşünüldüğünde MB E250Cgi daha ağır basar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: of dead

E serisi birde E250Cgi çok güzel bir seçim olur BMW'de fena değil özellikle yakıt ve performans olarak düşünüldüğünde bir hayli avantajlı ancak tasarım ve konfor olarak düşünüldüğünde MB E250Cgi daha ağır basar.

Alıntıları Göster
    Bekleyecek durumunuz yok ise E 250 CGI.

Bekleyebilirim derseniz Nisan ayı gibi makyajlı kasa E200 CGI derim.

Vergi avantajı ile birlikte dolu bir E200'ü 140 bin tl civarına satarlar diye düşünüyorum.

• 5.20 nın performansı cok kotu e250 ye gore
  • quote:

Performanstan ziyade konforlu ve uzun ömürlü bir araç olsun istiyorum.Örneğin 5.20d lerin motor bloklarında sorun olduğunu duydum.Bununla beraber çokda inanmadım çünkü 1 araçta sorun olması, hepsinde olacağı anlamına zaten gelmez.Neticede konuştuğumuz marka BMW .Ancak genede forumdaki arkadaşlarla istişare etmek bence önemli çünkü akıl akıldan üstündür.Neticede ben bu marka araçları hiç kullanmadım.Kullanma imkanı bulmuş arkadaşlar olabilir ve kıyas etme imkanı bulurum düşüncesiyle başlık açtım.Selamlar...

İlk cumleniz icin aradiginiz arac belli.E 250 cgi 4 matik..e serisine hem sahibiz , hem tecrubeliyim hem coook kullandim ve kullanmayada devam ediyorum.

5 serisine de cok bindim kullandim(aile dostumuzda vardi) . İci disi gercekten cok guzel , performansta yeterli , tuketimde cok iyi.ama e her zaman tercihim olacaktir.sizinde tercihiniz e olsun.7 ileri sanz ve 204 hp lik motorla hem performans hem de konforu 5 serisine gore daha iyi yasarsiniz.

Yinede karar sizin tabi.

Kendi grusumdur , kimseyi baglamaz.bmw merso tartismasina girmeyecegim.kim ne derse he deim gecerim.gereksiz polemiklere gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !sTaNbLuE -- 1 Kasım 2012; 14:59:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

quote:

İlk cumleniz icin aradiginiz arac belli.E 250 cgi 4 matik..e serisine hem sahibiz , hem tecrubeliyim hem coook kullandim ve kullanmayada devam ediyorum.

5 serisine de cok bindim kullandim(aile dostumuzda vardi) . İci disi gercekten cok guzel , performansta yeterli , tuketimde cok iyi.ama e her zaman tercihim olacaktir.sizinde tercihiniz e olsun.7 ileri sanz ve 204 hp lik motorla hem performans hem de konforu 5 serisine gore daha iyi yasarsiniz.

Yinede karar sizin tabi.

Kendi grusumdur , kimseyi baglamaz.bmw merso tartismasina girmeyecegim.kim ne derse he deim gecerim.gereksiz polemiklere gerek yok.

Alıntıları Göster
    mercedes ömürlüktür gözü kapalı alınız

• quote:

Orijinalden alıntı: blackjack.exe

Alıntıları Göster
    Mercedes makyaj operasyonu geçirecek bence şuan için mantıklı olan hem görünüşü hemde sürüş karakteriyle 520d dir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackjack.exe

Alıntıları Göster
    Dünyada arabalar 2 ye ayrılır ;

mercedes ve diğerleri...

kesinlikle mercedes derim... tabi karar sizin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can_vtec

Mercedes makyaj operasyonu geçirecek bence şuan için mantıklı olan hem görünüşü hemde sürüş karakteriyle 520d dir.

Alıntıları Göster
    Biraz konu dışı olacak ama audi a6 quatro derdim. 4 çekerin keyfini sürmeden anlamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gezginbur

Biraz konu dışı olacak ama audi a6 quatro derdim. 4 çekerin keyfini sürmeden anlamazsınız.

Alıntıları Göster
    coupe ise e tabikiii sadece tasarımla alır diğer hiç bi şeyi olmasa bile ama sedan ise 5 serisi. Yeni 5 serisi konfor bakımındanda iyidir. Tabi makyajı bekleyin bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heymannn

coupe ise e tabikiii sadece tasarımla alır diğer hiç bi şeyi olmasa bile ama sedan ise 5 serisi. Yeni 5 serisi konfor bakımındanda iyidir. Tabi makyajı bekleyin bence.

Alıntıları Göster
    jaguar xf düşünmezmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetavcı

jaguar xf düşünmezmisiniz

Alıntıları Göster
    alın ve keyfini sürün

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-kosifler-oto-2011-model-bmw-535i-m-paket-17.087-km-102776469/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: AttentioN_05

alın ve keyfini sürün

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-kosifler-oto-2011-model-bmw-535i-m-paket-17.087-km-102776469/detay

Alıntıları Göster
    İlk mesaj ilk konu ve Mercedes E250 CGI

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.