Şimdi Ara

e 250 cgı 5.20d BMW DÜŞÜNCELERİNİZİ ALMAK İSTİYORUM. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
1
Favori
19.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • e250cgi mükemmel bir seçim olur.e320 cdi kullanmıştım 7g olanlardan,vites çok iyi çalıyor.Ayrıca mercedes'in tipi çok daha iyi.

• Arkadaşlar sizler bu cevapları yazarken ben Allah izin verirse alacağım arabayı buldum.E 250 cgi AMG paket.Saat 16:00 itibarı internetten bulduğum 2012 model 6200 km de beyaz renkli aracın yanına gittim.Açıkçası arabaya bayıldım.Allahtan bir mani çıkmazsa yarın kaporasını verip pazartesi günüde teslim almayı planlıyorum.Tabii herşeyden önce Allah'tan hakkımda hayırlısını diliyorum.Ayrıcada 2012 model olduğu için garanti kapsamı altında olan bir aracı almadan önce yaptırmam gereken kontrolleri ve nereye yaptırabileceğimi bana tavsiye etmenizi rica ederim.

• Şimdiden hayırlı olsun. İçine sinen arabayı almak en iyisidir. Helede çok beğendiysen .
    kazasız belasız inşallah
  • 5 serisi güzel bir araç ama bence e serisi kadar değil.uzun ömürlülükte kesinlikle mercedes.ikinci ellerine bakarsanız mercedeslerin her zaman daha diri olduğunu görürsünüz. mercedes in e kasası bence kasa ve tip olarak 5 serisinden çok daha güzel.yılda 10 bin km demişsiniz benzinli aracı bu yüzden tek geçerim.daha fazla km de yapsam eğer bütcem iyiyse benzinli arabanın performans ve temizliğinden hiç bir zaman şaşmam.karar sizin ama yerinizde olsam beyaz bir e 250 cgi amg paket her türlü ihtiyacımı karşılardı.
  • Bmw onerenler neden oneriyor merak ettim acikcasim bmw performans odakli araclar uretiyor birde isin icerisine dizel girdigi zaman sikintilar bas gosterir. Cgi mercedesin cift kollu komp. Yani turbolu motor sistemini anlatir. E serisi zaten aerodinamigiyla mukemmel bir arac. Ek olarak d sinifinin luksunu ic hacmini 5 kasadan daha iyi yasatacaktir. Fren mesafesi konfor yol tutus olarak 5 kasadan ustun bir arac zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: contik34

Arkadaşlar sizler bu cevapları yazarken ben Allah izin verirse alacağım arabayı buldum.E 250 cgi AMG paket.Saat 16:00 itibarı internetten bulduğum 2012 model 6200 km de beyaz renkli aracın yanına gittim.Açıkçası arabaya bayıldım.Allahtan bir mani çıkmazsa yarın kaporasını verip pazartesi günüde teslim almayı planlıyorum.Tabii herşeyden önce Allah'tan hakkımda hayırlısını diliyorum.Ayrıcada 2012 model olduğu için garanti kapsamı altında olan bir aracı almadan önce yaptırmam gereken kontrolleri ve nereye yaptırabileceğimi bana tavsiye etmenizi rica ederim.

tebrikler.çok doğru bir seçim yapmışsınız.Allah inş tamamnına erdirir

aracı üzerinize almadan ve kapora vermeden önce 200-300 tl ye ekspere sokun ve 101 nokta test yapsınlar öyle alın.Ekspere sokmadan kesinlikle kapora vermeyin.Aman diyim dikkat edin.Birde garantisini sorgulamak için bir tane yetkili servis bulun mercedesin.Aracım var e 250 cgi şu plaka şu model şu km de ne zaman bakıma getirmeliyim diye sorun.Ona göre garanti durumu çıkar açığa.İlla ki garantili bu arac ama siz tedbiri elden bırakmayın.Piyasada çok çakal geziyor adamın aklını alırlar

• mutlaka eksper testine sokun... ve turkcellden 5664 den arabanın kazası varmı bakılıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: contik34

Arkadaşlar sizler bu cevapları yazarken ben Allah izin verirse alacağım arabayı buldum.E 250 cgi AMG paket.Saat 16:00 itibarı internetten bulduğum 2012 model 6200 km de beyaz renkli aracın yanına gittim.Açıkçası arabaya bayıldım.Allahtan bir mani çıkmazsa yarın kaporasını verip pazartesi günüde teslim almayı planlıyorum.Tabii herşeyden önce Allah'tan hakkımda hayırlısını diliyorum.Ayrıcada 2012 model olduğu için garanti kapsamı altında olan bir aracı almadan önce yaptırmam gereken kontrolleri ve nereye yaptırabileceğimi bana tavsiye etmenizi rica ederim.

2009-2010 a8 lere bakardım ben olmadı 0 audi a6 için pazarlığa girerdim audi a4 te bile 20bin üstü indirimler yapyor yani diğer araçlardan ciddi bir fiyat farkı olacak ve 0 olacak

edit:ayrıca diğer araçlara göre daha az bulunuyor kasası daha yeni ve merc. e gibi makyaja girmeyecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MassiveDynamic -- 1 Kasım 2012; 22:58:32 >

• arkadaş oncelikle hayırlısı olsun
    sana sukadarını söylıyım
    konfor istoyorsan mengerlere
    tutku ve performans ıstıyorsan borusana git derim.
    yılda 10.000 km bence benzın ıcın ideal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AttentioN_05

alın ve keyfini sürün

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-kosifler-oto-2011-model-bmw-535i-m-paket-17.087-km-102776469/detay

Konuyla alakasiz ama bu arac sonradan M paket yapildi bilgi olsun diye yaziyorum belki dusunen vs cikar bilinmesi gereken bir husus.

• E serisine makyaj geliyor.

E350 4Matic‘e bindim. Malesef 520ye binemedim. Ama adim gibi eminim 2 aractan hangisini alirsaniz alin mutlu olacaksiniz. Bu araclar surucu ve yolculari mutlu etmek icin yapilmis adeta. Yuksek hizlardaki sessizlik, konfor, ic dizayn ve ozellikle yol tutus insani hayran birakiyor. Sizin yapmaniz gereken iki araclada test surusune cikmak.

Sunu eklemek istiyorum samimi oldugumuz mercedes saticisi E serisi alinacaksa 350den alti alinmamali diyordu. Galiba arac agir oldugu icin diger motorlarla hantal kaliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImbaLanceD -- 2 Kasım 2012; 1:36:55 >
  • 2011 yilindan beri kullaniyoruz...F10 kasa...Gerek yol tutusu,sessizligi,performansi,ic kabin genisligi,koltuklarin rahatligi ve genisligi cok iyi....
    Yalniz su var biraz sert suspansiyonlara sahip,gerci bizim Jantlar 18 onun da etkisi vardir...Bunun disin da sehir ici 7.2 'ler de geziyor arac...Arac su an 23.000 km'de tek sorun yolcu koltugu kemer ikaz sesi bozuldu..11.000 km'de...Servis de 1 saat de halledildi ve onun disin da herhangi bir sorun soz konusu degil...Otoban da ( Istanbul-Ayvalik ) cok rahat 240 km\s hiza ciktim...Daha fazlasi da var ama deneme amacli ciktigim icin o hiza daha fazlasina gerek duymadim....Motor sesi mesela yok denecek kadar az sehir icin de...Sehir disinda ise 150'den sonra yavas yavas ruzgar sesi ve motor sesini hissediyorsunuz...

Iscilik derseniz arac da cit sesi yok desem abartmis olmam...Mercedes'i bilemiyorum da hangisini alirsaniz alin,sizi asla yari yolda birakmaz,memnun kalirsiniz...Hayirli olsun simdiden...

• quote:

Orijinalden alıntı: HaManN.

quote:

Orijinalden alıntı: AttentioN_05

alın ve keyfini sürün

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-kosifler-oto-2011-model-bmw-535i-m-paket-17.087-km-102776469/detay

Konuyla alakasiz ama bu arac sonradan M paket yapildi bilgi olsun diye yaziyorum belki dusunen vs cikar bilinmesi gereken bir husus.

Evet bu arabayı biliyorum turbofsi'dan bir kişiye ait ordada fotoraflarını görmüştüm

• quote:

Orijinalden alıntı: yaman06

Bekleyecek durumunuz yok ise E 250 CGI.

Bekleyebilirim derseniz Nisan ayı gibi makyajlı kasa E200 CGI derim.

Vergi avantajı ile birlikte dolu bir E200'ü 140 bin tl civarına satarlar diye düşünüyorum.

Bu e200 veya e220, coupelere de gelecek mi gelecekse türkiyede satılacakmı acaba ?
  • Buldugunuz aracın Amg paket olması tam tadından yenmez bı durum. Su sartlar altından 5 serısı hayranı olarak E serısını kacırmazdım.

Hakkınızda hayırlısı

• E250 cgi

• e250 cgı
  • E250 CGI AMG paket tadından yenmez
  • autoshowda iki aracıda inceledim ikiside birbirinden güzel ve konforluydu ama sanki mercedesin iç mekan kalitesi daha iyi gibime geldi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.