Şimdi Ara

McKINLEY COUGAR 28 LT ÇANTA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
3
Favori
5.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    SATILDI - Mc KINLEY COUGAR 28LT SIRT ÇANTASI
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeni Klasör -- 3 Ekim 2013; 14:17:22 >

• Kaliteli ve güzel ürünler botları çok beğendim...
  • İyi akşamlar.

Acaba çantanın ödeme şekilleri nelerdir? Mesela nakit alırsak (havale) indirim yapar mısınız?
  • Ürünlerin nakit fiyatları zaten elimden geldiğince uygun yazdım bende diğer ihtiyaçlarım için satıyorum yardımcı olmak isterim kargo konusunda düşünüyorsanız konuşalım.
  • @WOWOZANGE teşekkürler evet gerçekten kaliteli ürünlerdir araştıranlar bilirler ihtiyacı olanlar kaçırmasın bi daha denk gelmeyebilir..
  • Dostum billabong un ölçülerini yazarmısın uzunluk ve genişlik düşünüyorum almayı...
  • Merhaba 3 ay önce satın aldığım Columbia montumu satıyorum.Montumun modeli Lhotse Mountain 2 ve Medium boydadır.1.68 ile 1.90 arası arkadaşlar giyebilirler.Montum İnterchange özelliktedir ve resimde ördüğünüz gibi isterseniz sarı renkli termal iç kısmı tek basşına ya da üstteki kahverengi shelli tek başına giyebilirsiniz.Montun yan taraflarında kayak yapanlar için kayak fermuarı ve havalandırması vardır.Columbia amerika sitesine girerseniz montun en üst seviye alp dağcıları için olan montun bir altı model olduğunu görürsünüz.Yani günlük giyilebilecek en üst model.Montu bir kere davraz kayak merkezinden kullandım.Kesinlikle su ve hava geçirmemektedir ayrıca boynunuza kadar kapatabildiğiniz çıtçıtlarıyla sizi maksimum sıcak tutuyor.Mont boyner mağazalarında 869 tl indirimli fiyatla satılıyor.Montumun hiçbir yerinde delik yırtık herhangi birşey yoktur.Alındığı günki gibi durmaktadır.orjinal bir üründür Antalyada olanlar gelip kendi görebilirler.Diğer şehirlere de kargo takip nosuyla yollayabilirim.Üst seviye mont olduğu için ilgili olanlar ne kadar kaliteli olduğunu bilirler.En son not olarak dıştaki fermuarlı cepten iç kısma kulaklık geçiş yeri vardır.Yağmurlu günlerde telefonunuzu cebinize koyup direkt olarak hiç kablo kirliliği olmadan müzik dinleyebiliriniz.Montun fiyatı 700 TL dir.12 Taksite kadar olur sanalpazar üzerinden taksitle alabilirasiniz.Teşekkürler.Bana berkaydoyuran@hotmail.com e postamla da ulaşabilirsiniz.Resimler aşağıda

http://www.sanalpazar.com/Columbia-Lhotse-Mountain-2-Mont-Erkek-Medium__isp6346340#imgd linkten kontrol ediniz...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3. Üründe beden 28 yazılmış, m-s-l neye denk geliyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şortların bedeni S tir.
  • Çanta 28 litre mi oluyor?
    Halen satılmadı ise boyutlarını söyleme şansınız var mı?
  • Çanta düşmez sanırım, olta balıkçısıyım tam bana göre. Bot da kralmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen hocam :=)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yeni Klasör

SATILIK - JACKWOLFSKIN DEVIATOR TEXAPORE TREKKING BOT

Ürün Jack Wolfskin en üst düzey dağcılık ve trekking botudur, sıfır ve kutusundadır.

Bot 7.5 yani 41 numara olup ayak ölçüsüne göre 26.4 cm uzunluğundadır.

Ayak uzunluk ölçünüze göre de 41 numara giyenler için ayağınıza uygun olacaktır.

(Benim ayak uzunluğum 26 cm dir.)

Trekking ayakkabıları ve botlarda ayağınızın önünde olması gereken 3-5 mm lik boşluk mevcuttur.

Resimlerde bot ayak tabanı görsel olarak ve açıkça gösterilmiştir.

Ürün ve teslimi konusunda güven problemi olmaz.

Çekinmeden mesaj atıp sorabilirsiniz.

Ürün diğer teknik malzeme ve outdoor ihtiyaçlarım sebebiyle satılıktır.

Ürün Özellikleri :

Texapore bot İlk bakışta, klasik bir dağ bot gibi görünür.

Ancak Deviator modeli bundan daha fazlasına sahiptir.

Texapore O3 membran, deri altından su geçirmez ve nefes alarak terlemeyi önler.

Aşınmaya karşıoptimize edilmiş ve iklim koşullarına karşı yüksek konfor sağlar.

Jack Wolfskin vibram taban ile geliştirdikleri 4 farklı destek bölgesi ile güvenli tutuş ve denge sağlar.

Sürtünmeye karşı dayanıklı vibram taban kayalık araziler ile başa çıkmak için tasarlanmıştır.

- Leke tutmaz deri
    - Su geçirmez ve nefes alabilir Texapore O3 membran
    - Nefes alabilir ve hızlı kuruyan astar
    - Vibram Quadro Zonic Taban

FİYAT 250 TL.

--------------------------------------------------------------------

SATILIK - Mc KINLEY COUGAR 28LT SIRT ÇANTASI

Ürün Active Outdoor Hiking ve Trekking için kullanıma uygun Ergo Went Vario

Sırt destek sistemine sahip gayet kullanışlı ve fonksiyonel bir sırt çantasıdır.

Sırt çantasını tüm seyahat, tur, gezi, doğa yürüyüşleri ve diğer outdoor faaliyetlerinizde kullanabilirsiniz.

Çanta az kullanılmış olup resimlerde de görüleceği üzere herhangi bir kusuru, yırtığı söküğü olmamakla

birlikte gayet kullanışlı ve temiz durumdadır.

Sırt çantası açıkçası severek kullandığım kaliteli ve güzel bir çantadır fakat diğer outdoor ve

kayak malzemesi ihtiyacım nedeniyle satılıktır. Benden alışveriş yapan arkadaşlar bilirler aldığım ürünleri

temiz ve düzgün kullanmaya ve o şekilde satmaya çalışırım.

Çantanın detaylı özelliklerini videodan görebilirsiniz.

Satış fiyatı 74.95 Euro olan bu çanta için istediğim

FİYAT 100 TL.

http://www.youtube.com/watch?v=lFvgI_62Dyc

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

bot 44,5 olaydı alaydım onu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Botlar satılmış olup çantanın satışına ise devam ediliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.