Şimdi Ara

MCL319LL iphone 4 AT&T telefon kendi kendine unlock oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • evet bir sürü yanlışlıkla besaband ı yükselten arkadaş var denerlerse güzel olur
  • deniyorum arkadaşlar şuan o işle meşgulüm herhangi bir gelişme olursa yazıcam ama içimden bir ses yine ofsayt diyor, yine gol olmuycak diyor :))) alıştık artık bu sesi duymaya. jb çıktı yine yok, ultrasnow update çıktı yine yok, biri derki miracle felan bişe var hurra ona yönel yine yok, biri derki avea simkilidine uğramıyor kalk sen müşteri hizmetlerini ara saatlerce konuş yine yok, olmadı git biyerden at&t nin genel müdürünün mail adresini bul adama yalvar yakar açın şunu diye yine yok, biri der factory unlock yok yok yok. kafayı yemek üzereyim. şimdi bu yöntemi deniyorum buda olmazsa başlığı açan arkadaşa patlıycam artık:)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirerdogan1987

deniyorum arkadaşlar şuan o işle meşgulüm herhangi bir gelişme olursa yazıcam ama içimden bir ses yine ofsayt diyor, yine gol olmuycak diyor :))) alıştık artık bu sesi duymaya. jb çıktı yine yok, ultrasnow update çıktı yine yok, biri derki miracle felan bişe var hurra ona yönel yine yok, biri derki avea simkilidine uğramıyor kalk sen müşteri hizmetlerini ara saatlerce konuş yine yok, olmadı git biyerden at&t nin genel müdürünün mail adresini bul adama yalvar yakar açın şunu diye yine yok, biri der factory unlock yok yok yok. kafayı yemek üzereyim. şimdi bu yöntemi deniyorum buda olmazsa başlığı açan arkadaşa patlıycam artık:)))

Kardeş Allah kolaylık versin, iphonuna kuvvet

• bu arada forumdaki arkadaşlarla bi ara at&t genel müdürüne nolur aveayı satın alın madem açmıyonuz bu simkilidini diye yalvardık, fakat adam çok üst düzey olduğu için cevap bile yazmadı olsun biz devam ediyoruz. ilerde param olursa bu at&t yi satın alıcam bütün türk gençliğini bu çileden kurtarıcam..
  • arkadaşlar benim kanada dan gelen rogers tan simkilitli cihazımın seri nosunu girdiğim zaman ve kanada yı sectıgım zaman kanada daki operatörlerin hepsini listeliyor... listeden türkiye yi seçtiğim zaman ise avea turkcell vodafone u listeliyor... bana sanki seçilen ülkedeki bütün operatörleri listeliyor gibi geldi ama... daha bilgili arkadaşlar, daha net bilgiler paylaşırlarsa sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: menes

arkadaşlar benim kanada dan gelen rogers tan simkilitli cihazımın seri nosunu girdiğim zaman ve kanada yı sectıgım zaman kanada daki operatörlerin hepsini listeliyor... listeden türkiye yi seçtiğim zaman ise avea turkcell vodafone u listeliyor... bana sanki seçilen ülkedeki bütün operatörleri listeliyor gibi geldi ama... daha bilgili arkadaşlar, daha net bilgiler paylaşırlarsa sevinirim...

bencede dediğin gibi...
  • https://selfsolve.apple.com/GetWarranty.do

ben bu adresten kendi model numaramıda giriyorum yukarıda arkadaşın MC319LL model numarasınıda yazıp contune diyorum ama bir tepki olmuyor sayfada hiçbişey çıkmıyor. Sadece bende mi oluyor ?
  • bencede
  • arkadaşlar denedim cihaz amerikadan at&t bb 1.59.00 bir seneyi aşkın kullanıyorum ( yani kontrat bi sene sora kalkma durumundan dolayı söylüyorum) arkadaşın dediği olayı yaptım seri no ya turkiye operatörleri çıktı

hemen bi heycanla utra snow u sildim ve telefonu resetledim ekranın köşesine bi heycanla baktım ve bammmmm servis yok
  • Bendeki model MC609LL
    Bahsettiğiniz siteye giriş yaptığımda 3 Türk operatörünüde gösteriyo...
  • hatta hemen bi arkadaşımın simfree iphone undan vodafone microsimi taktım yine servis yok yazısı orda sim kilit kalkmadı kalkmayacak at&t bizi süründürmeye devam edecek

sora cydiayı açtım ultrasnow yukledim gayet çalıştı satacam bu cihazı ya burnumdan getirdi ilanıda verdim ilgilenen varsa 1200 civarında bırakacam 1.59 bb var şuan çalışıyor internet edge ıvırzıvırda sorunsuz ama ben bikere gıcık oldum almak isteuen varsa irtibata geçebilir
  • zaten yeni BASEBAND ile oluyor deniliyor 1.59 ile değil
  • BENDEDE ÇIKTI 5.01 YÜKLÜ BİR UMUTTUR DEDİM GEVEYİ ÇIKARDIM DENEDİM GEÇERSİZ SİM KART DEDİ UÇAK MODUNA ALDIM FELEN TIK YOK SONRA GEVEYLİ TEKRAR AÇTIM ŞIP DİYE TURKCELL GELDİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: sgul2002

BENDEDE ÇIKTI 5.01 YÜKLÜ BİR UMUTTUR DEDİM GEVEYİ ÇIKARDIM DENEDİM GEÇERSİZ SİM KART DEDİ UÇAK MODUNA ALDIM FELEN TIK YOK SONRA GEVEYLİ TEKRAR AÇTIM ŞIP DİYE TURKCELL GELDİ

Yeni geveyde ucak modu acil arama felan yok diye biliyorum oyle mi?
  • iyi okumuyosunuz galiba en son ki baseband ile oluyor en sonki baseband da zaten gevey çalışmıyor neyse sanırım başka değişik bişeyler bu unlock olayı.
  • hocam bu bahsettiğiniz sayfanın cihazımızın desteklediği şebekeyle fln alakası yok. Sadece o ülkedeki iPhone yetkili servislerini gösteriyor hepsi bu.

ÖNEMLİ !!! Bu yazıya inanıp da sakın telefonu güncellemeyin. Hatta sim kilitli olarak daha düşük sürümde olan arkadaşlar siz de zaten kilitli diyerek güncellemeyin. Belli mi olur sizin şu anki baseband sürümü kırılıp da en güncel baseband olan sürüm kırılamayabilir. O yüzden her güncellemeyi mutlaka önceki iOS sürümünün shsh kaydını alarak ve güncellemeyi de custom fw ile baseband koruyarak yapınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRecRuiT123 -- 3 Ocak 2012; 17:39:45 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.