Şimdi Ara

MCLARENCİLER BURAYA!!!!!!mclaren-mercedes yeniden (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
668
Cevap
1
Favori
58.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hadi mclaren cıler hortlatalım bu topıgı
    kullerımızden yenıden dogalım f1 e yenıden damgamızı vuralım artık
    artık yeter sıra bızde
    duy sesımızı mercedes artık yeter
  • quote:

Orjinalden alıntı: J.P.Montoya

ben 1999 yılından beri montoyacıyım bmw de iken bmw yi tutuyodum mclarendeyken mckareni tutuorum seneye hangi takıma giderse artık onu tutcam.......
    aslında hayalimde ki takım renoultra ama koyu bir montoyacıyım o nereye giderse onu tutcam ....

eğer montoya'yı indy car'dan beri takip ediyosan bişi demicem ama montoya f1'e 2001 senesinde girdi
  • gençler mercedes e laf atmayın .mclaren in de suçu var.yani bu işler hiçbir zaman tek taraflı olmaz.
    ne arabayı motora ne motoru arbaya uydurubaliyor bu takım 98 den beri böyle .o yüzden ben bu istikrarsızlığa alıştım.ama merak etmeyin 2006 sezonu için mclaren mercedes mutlaka yarış kazanacaktır.
  • aslında kımı nın gıtmesını ıstemıyom ama eger seneye ıkı pılotumuzda gıderse bumların yerıne kesınlıkle De la Rosa ve
    Mark Webber olmalı
    mark olmayabılırde ama kesınlıkle De la Rosa favorım
  • De La Rosa severim yaw...
  • evet beyler gectıgımız hafta sonu baya bı test felan yapmısız jerezde
    de la rosa baya bı zorlamıs otoyu umarım yarıslardada bu performansı verır
    aksı taktırde motora overclock yapıcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ETUSCH_

quote:

Orjinalden alıntı: dakid

hasta etmeyin lam adamı, gidin açın kendinize bi BALONSO konusu...

lan siz benim dünya şampiyonu topicime yazarken ben bi kere ses çıkardım mı susun işte

Beyler lastik konusunda ne düşünüyosunuz.Mişeli mi briston mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi = RaiKoNéN = -- 13 Ağustos 2006; 1:16:38 >

• Bende mclaren ciyim. Siz nezaman ve neden mclaren ci oldunuz bakiiim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: McCoy

Bende mclaren ciyim. Siz nezaman ve neden mclaren ci oldunuz bakiiim?

Ben Mclaren a 8 sene önce Monaco Gp de vuruldum

Ondan sonrasını hatırlamıyom bugüne kadar gelmişik
  • McLaren Mercedes

Seneye de Alonso ileyiz, hadi bakalım artık

Ama inşallah rai de kalır
  • neyse işler kötü giderken takımımızı açıklamak sebebiyle kimse kazandığı için tutuyor demez sanırım...bu sene iştahla yarışları izliyorum şampiyona felan neysede 1-2 yarış kazanalim duble yapalım ..yok yok ...
    hele bu takımın bi huyu var illa pilotlardan biri bi başka arabanın üzerine çıkacak ...
    eskiden couthard-nasıl yazılıyorsa işte- bu işi güzel yapardı
    montoya sağolsun gecen sene takım 1.liğinin gitmesine sebep oldu
    şimdi en aklı başında gördüğümü sandığım kimi duran arabanın üstüne çıkıyor ...ya sabır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: istanbuli

neyse işler kötü giderken takımımızı açıklamak sebebiyle kimse kazandığı için tutuyor demez sanırım...bu sene iştahla yarışları izliyorum şampiyona felan neysede 1-2 yarış kazanalim duble yapalım ..yok yok ...
    hele bu takımın bi huyu var illa pilotlardan biri bi başka arabanın üzerine çıkacak ...
    eskiden couthard-nasıl yazılıyorsa işte- bu işi güzel yapardı
    montoya sağolsun gecen sene takım 1.liğinin gitmesine sebep oldu
    şimdi en aklı başında gördüğümü sandığım kimi duran arabanın üstüne çıkıyor ...ya sabır...

biride schumacherin üstüne çıksa fena olmaz hani

• Orda Liuzzi açıkça hatalı idi niyeti iyi idi ama uygulama tamamen hata. İnşaallah sorunsuz bi yarış olur bizmki. Artık bi zaferin vakti geldi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Challenger

Technics, 1997' de Jaguar yoktu meydanda. Renault ise tek başına değildi. Williams Renault idi. Bu arada McLaren ile Ferrari' nin pit ekibini karşılaştırma derim. Çünkü Ferrari yanında oldukça başarısız kalıyorlar. Yağmurlu bir yarışta araç kaymasın diye havlu ile pit alanını kurulamayı bile akıl eden bir ekip mi daha başarılıdır, yoksa aynı yarışta çarpışan araba gibi birbirlerine çarpan bir ekip mi? Sadece McLaren' in pit ekibini diğerlerinden üstün tutman garip geldi. Polemik olsun diye yazmadım.

adam eylüül 2005de yazmıs ama kendimi tutamadım madem ferrari ekbi daha ii prost ve senna varken
    prost yarısın son 10 turunda pit cezası yemişti ama hakemler hangi tur girecegini belirtmemişti ve mclaren pit ekibi onu finish cizgisinden pit stop geçirdi

• quote:

Orjinalden alıntı: BOMBER

McLaren Mercedes

• quote:

Orjinalden alıntı: _CONCİNNA_

quote:

McLaren Mercedes

aslında raikonen kalsada Alonso Raikkonen mücadelesi izlesek
    ama ferrariye giderse Schumacher Raikkonen mücadelesi de ilginç olur ferrarinin takım emirleri olmazsa tabi

• quote:

Orjinalden alıntı: seawolfref
    adam eylüül 2005de yazmıs ama kendimi tutamadım madem ferrari ekbi daha ii prost ve senna varken
    prost yarısın son 10 turunda pit cezası yemişti ama hakemler hangi tur girecegini belirtmemişti ve mclaren pit ekibi onu finish cizgisinden pit stop geçirdi

Bir benzeri 1998 İngiltere GP' de Ferrari ekibi tarafından yapıldı. Fakat insanları Ferrari' ye hep bu yüzden "üç kağıtçı" damgası vurdu. Sonradan da kurallar değiştirildi ve böyle bir şey yapılması yasaklandı. Demek ki McLaren de "üç kağıtçı" imiş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: baybars_

quote:

quote:

McLaren Mercedes

aslında raikonen kalsada Alonso Raikkonen mücadelesi izlesek
    ama ferrariye giderse Schumacher Raikkonen mücadelesi de ilginç olur ferrarinin takım emirleri olmazsa tabi

Alonso Kimi mücadelesi gerçekten harika olur. Umarım seneye bu ikili ile süper mclareni izleriz. Ben bu sene Massanın Schumy ye ne kadar yakın yarıştığını gördükten sonra artık Schumy nin Kimi ile yarışabileceğine inanmıyorum. Takım emrine gelince eğer Kimi Ferrariye Schumy orada iken giderse kesin kontratına bu konuda bir madde koydurur.Diğer taraftan kendine güvenen bir pilotun takım emrine karşı olması g erektiğii kanısındayım. Schumy gibi 7 şampiyonluğu olan birininde bu güvene sahip olması gerekir.

• quote:

Orjinalden alıntı: MMX 166

hadi mclaren cıler hortlatalım bu topıgı
    kullerımızden yenıden dogalım f1 e yenıden damgamızı vuralım artık
    artık yeter sıra bızde
    duy sesımızı mercedes artık yeter

ohh be galıba Mercedes sesımızı duydu

• quote:

Alonso Kimi mücadelesi gerçekten harika olur. Umarım seneye bu ikili ile süper mclareni izleriz. Ben bu sene Massanın Schumy ye ne kadar yakın yarıştığını gördükten sonra artık Schumy nin Kimi ile yarışabileceğine inanmıyorum. Takım emrine gelince eğer Kimi Ferrariye Schumy orada iken giderse kesin kontratına bu konuda bir madde koydurur.Diğer taraftan kendine güvenen bir pilotun takım emrine karşı olması g erektiğii kanısındayım. Schumy gibi 7 şampiyonluğu olan birininde bu güvene sahip olması gerekir.

Bu yıl Kimi'nin Massa'yı geçemediğine bakacak olursak, Kimi'nin Schumi'yi geçmesi imkansızmış.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.