Şimdi Ara

MCLARENCİLER BURAYA!!!!!!mclaren-mercedes yeniden (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
668
Cevap
1
Favori
58.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: MMX 166
    eze eze sampıyonluk!!!!!! bıraz abartmadınmı

Yoo, 2002 ve 2004' te bayağı bir ezmişti. Eh 2001' de de ezdiğini düşünebiliriz.
  • quote:

yooo abartmadık biz tifossiler bile bıktıydık. pistler inliyordu yaw
  • Dennis: "Juan ve Kimi İsterlerse Gidebilirler"

McLaren Patronu Ron Dennis, Kimi Raikkonen ve Juan Pablo
    Montoya'nın takımdan istedikleri an ayrılabileceklerini söyledi.

Takımın 2006 pilotlarının kararlarında tamamen serbest olduklarını kaydeden
    Dennis, Fransız Haber Ajansı AFP'ye (Agénce France Press) yaptığı
    açıklamada Raikkonen'in Ferrari ve Toyota'ya gideceği yolundaki iddialara atfen,
    bu konuda çok fazla polemik ve spekülasyon yapıldığını belirtti ve "Eğer Kimi ile
    Juan Mclaren'de artık çalışmak istemiyorsa, diledikler an gidebilirler. Başka bir
    takımda daha mutlu olacaklarını düşünüyorlarsa onlara engel olmam, ancak ben
    de bir başka pilotun onlardan daha iyi iş yapacaklarını düşünürsem, hemen yarın
    kontrat imzalarım" dedi.

Bu arada McLaren CEO'su Martin Whitmarsh, özellikle Kimi Raikkonen
    konusuna değinerek daha yumuşak ve yatıştırıcı bir açıklama yaptı; "Kimi ve
    menajerleri kendisi için en uygun kararı alacaklardır. Kendisini McLaren'de
    tutmak isteğimiz bir sır değil, kesinlikle bunu arzu ediyoruz. Gelecek yıl bir
    Formula 1 şampiyonu olan Fernando Alonso bizimle olacak ve 2006'da
    şampiyon olacağına inandığım Raikkonen ile 2007'de mükemmel bir ikili
    oluştururlar" dedi.

ALINTI: padokf1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kharia -- 18 Mart 2006; 1:59:41 >

• kanser ettıler ya kanser.
  • quote:

Haklısın biraz abarttı.Hakaten eze eze demek o yıllar için çok mütevazi kalıyor.Çok daha korkunç bir tabirle ima etmek lazımdı, ama türkçede böle bi kelime varmı bilemiyorum

Ancak dün dünde kaldı.Biz bugüne bakalım.Malesef bizim şaha kalkmış atımızın durumu pek iç açıcı deil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedStar -- 19 Mart 2006; 15:36:03 >
  • aslında yıne fanatık davrandım. ferrarı nın 2002 performansı gercektende ayakta bır gun alkıslanacak kadar goz kamastırıcı fakat pıst dısı etkenlerı ve malı olumsuzlukları unutmayalım...
    bu arada eskı resım daha guzeldı redstar
  • Mini McLaren-Mercedes Show:

İzlemek için;
    http://****.de/files/16022775/PIRANHA-000007.avi.html

**** olan yerler = r a pid s h are olacak

Sıkıntılı bi hafta sonundan sonra biraz oyun oynamak ii geldi
    Araç: McLaren MP4-17D
    İzleyin sizinde keyfiniz biraz düzelsin.
  • ah ah mp4 17d bıraz daha hızlı olsaydı 2003 de sampıyonluk gelırdı
  • off hem de nasıl şampiyon olacaktık ama görevliler schumacher i almanya da şampiyon yaptılar biliyosun yarış dışı kalacakakken yarışa soktular ve 3 puan aldı ve şampiyon oldu(schumi 95 kimi
    93 puan day dı sezon sonunda) neyse ama mclaren tek taraflı desteklemeyelim işin öbür tarafında da krallar gibi mercedes benz var di mi.

olsun biz her zaman mclaren mercedes çiyiz.

yıl: 2000
    pist:spa francoschamp
    tur:40
    aksiyon:mika hakkinen in ricardo zontaya tur bindirirken eaurouge virajında michael schumacher i akıl almaz biçimde iç taraftan geçmesi.
    yorum:ee ne de olsa mclaren mercedes
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadrazzam
    off hem de nasıl şampiyon olacaktık ama görevliler schumacher i almanya da şampiyon yaptılar biliyosun yarış dışı kalacakakken yarışa soktular ve 3 puan aldı ve şampiyon oldu(schumi 95 kimi
    93 puan day dı sezon sonunda) neyse ama mclaren tek taraflı desteklemeyelim işin öbür tarafında da krallar gibi mercedes benz var di mi.

Hala orada mısınız siz? 2003' te şampiyon 1 yarış önceden belli oldu. Eğer öyle olmasaydı bir sonraki yarışı bırakırlar mı sanıyordun? Ayrıca 2003' te Schumacher' in şampiyon olmasına en büyük etken, annesi öldüğü gün yarışa çıkıp yarışı kazanmasıdır. Takdir edilesi bir durumdur ama nedense hep bu 2 puanlık farktan bahsedilir.

quote:

yıl: 2000
    pist:spa francoschamp
    tur:40
    aksiyon:mika hakkinen in ricardo zontaya tur bindirirken eaurouge virajında michael schumacher i akıl almaz biçimde iç taraftan geçmesi.
    yorum:ee ne de olsa mclaren mercedes

Ya hala orada mısınız? Zemin kayganken Hakkinen nasıl geçildi peki aynı yarışta?

• şimdi kesin takdir edilecek bi şey dir schumacher in o yarışı kazanması haa diğer sölediklerine gelelim 2000 yılında mika kaydı çünkü yarışın 6 ncı turundan itibaren yağmur yağmaya başladı ve kaygan yerden geçen ilk pilot oydu ve bu durumda diğer pilotlar uyarıldı kaygan pist için.ona rağmen yine inanılmaz bi mücadele ile yarışı kazanmasını bildi ya mika kazanır çünkü bambaşka bi pilottu.2003 yılında nurburgring i hatırlatıyorum 24 turda kimi raikkonen 11.5 saniye farkla lider ken motoru bozuldu yarış dışı kaldı.schumacher 3. sırada giderken arkadan montoya geliyordu.(bi hafta öncesinde ralf schumacher abisine atak yapmamaktan dolyı haklı olarak yerden yere vurulmuştu kanada da.)hee montoya arkada olunca işler değişiyo tabii schumachere sağ gösterip soldan geçti michael schumacher i, schumacher montoya ya vurup kumlara çakıldı tam bu arada
    sağolsun alman görevliler araya girip arkadan itekliye itekliye onu yarışa soktular ve 6 ıncı oldu schumacher aldı 3 puan.aynı olay geçen sene melbourne de oldu schumacher heidfeld e çarptı kum havuza geldi görevlilerden yardım istedi onu yarışa sokmaları için(herhalde alman sandı görevlileri)ama nafile.görevliler el işareti ile çok net burası almanya değil dediler çık arabadan dediler olaya nokta koydular.ama diyosan ki görevliler ya adamın annesi vefat etti adamcağızı yarışa sokalım o zaman bi şey demem.ama bi şey hatırlatıyım annesi vefat ettiğinde diğer pilotlar yarışmaktan vazgeçmiş değiller yanii annesinin vefatı sadece o yarışı kazanmasını sağlayabilir öle şampiyonluk falan hikaye ö işler.o zaman bütün pilotların anneleri vefat etsin eee şampiyon olsun hepsi o zaman

• quote:

adamın annesi vefat etti adamcağızı yarışa sokalım o zaman bi şey demem.ama bi şey hatırlatıyım annesi vefat ettiğinde diğer pilotlar yarışmaktan vazgeçmiş değiller yanii annesinin vefatı sadece o yarışı kazanmasını sağlayabilir öle şampiyonluk falan hikaye ö işler.o zaman bütün pilotların anneleri vefat etsin eee şampiyon olsun hepsi o zaman

Öyle bir yazmışsın ki yazdıklarından doğru dürüst bir şey anlamak mümkün değil. Hiç yazdıktan sonra okudun mu ne yazdım ben diye?

Ben orada Schumacher' in profesyonelliğini ifade etmeye çalışmıştım. Bir insan çok sevdiği bir yakınını kaybettiğinde ister istemez kötü duygular hisseder. Hele annesiyse bu yakını dünyası kararır. Ama o dünyası kararmasına rağmen, canından bir parça kaybetmesine rağmen çıktı, yarıştı ve kazandı. Normalde bir pilotun böyle bir durumda çıkıp yarışabileceğini sanmıyorum. Eğer o yarışa çıkmasaydı (ki istese çıkmazdı), o zaman şampiyon olamazdı. Ama 1 yarış önceden kazandı şampiyonluğu. O yüzden şu 3 puan olayına fazla takılmayın. Çünkü sonuna kadar hak edilmiş bir şampiyonluk var ortada.

• anlamadığın zaten herhalinden belli oluyor önce hakedildi ve ya hakkedilmedi değişir herkese göre ayrıca son yarışa kadar şampiyonluk mücadelesi sürdü.başka birinin annesi ölse o yarışı kazanır mıydı kazanamaz mıydı o da belli olmaz yani şampiyonun san marinoda belii olduğu tarzı anlamsız yorumlar yapma.ben senin bu yazından hiç bi şey anlamadım senin de yazımı anlayamadığını anlamadım ve inanamadım. yani diyorum şu kadar kelime dağarcığın varsa o yazıları anlayabilmelisin.anlayamassan da adama gülerler. ben burada kapattım konuyu sen schumacher hakkında başka bi forumda konuş .inşallah bu son yazdıklarımı anlayabilmişsindir gerçi zor bi ihtimal ama yine de şans veriyorum sana.

dualarım seninle
  • quote:

anlamadığın zaten herhalinden belli oluyor önce hakedildi ve ya hakkedilmedi değişir herkese göre ayrıca son yarışa kadar şampiyonluk mücadelesi sürdü.başka birinin annesi ölse o yarışı kazanır mıydı kazanamaz mıydı o da belli olmaz yani şampiyonun san marinoda belii olduğu tarzı anlamsız yorumlar yapma.ben senin bu yazından hiç bi şey anlamadım senin de yazımı anlayamadığını anlamadım ve inanamadım. yani diyorum şu kadar kelime dağarcığın varsa o yazıları anlayabilmelisin.anlayamassan da adama gülerler. ben burada kapattım konuyu sen schumacher hakkında başka bi forumda konuş .inşallah bu son yazdıklarımı anlayabilmişsindir gerçi zor bi ihtimal ama yine de şans veriyorum sana.

dualarım seninle

dostum senın herkese boyle ters konusma gıbı bı huyun mu war zaten yazdıklarının yarısı yalan yanlıs seyler oluyo sen gıdıp gelmıs gecmıs en ıyı pılot sıralamsında 1.lıgı mika hakinen e vermıs bırısın hadı onu anladık belkı fanı olabılırsın 2.lıgıde raikonen e vermıssın bundan anlıyorumkı hıc bı konuda objektıf olamıyorsun sana 40 yıl dogruyu anlatsak sen gene kendı bılgını okursun

• bu sadrazzam mıdır nedir buna uzaklaştırma yetmez yaw...Bunun hesabı silinsin ve ayrıca ip si banlansın.ben bukadar yalan yanlış konuşupta sağa sola saldıran biri daha görmedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: RedStar

bu sadrazzam mıdır nedir buna uzaklaştırma yetmez yaw...Bunun hesabı silinsin ve ayrıca ip si banlansın.ben bukadar yalan yanlış konuşupta sağa sola saldıran biri daha görmedim.

tamam yaw kızmayın geçti

nereye girsem ferrari
    ne oluyor sizlere yaw

• quote:

Orjinalden alıntı: _FOCUS_

tamam yaw kızmayın geçti

nereye girsem ferrari
    ne oluyor sizlere yaw

• Bakıyorumda sessiz duran ferrariciler hortlamış. Alınan bu galibiyet onları geri getirmiş anlaşılan. Hayret geçen sezon nerdeydi bunlar ben göremedim de.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarman61
    Bakıyorumda sessiz duran ferrariciler hortlamış.

Sarman saçma yahu! sana öyle geliyor. ayıp ettin bence.
    sadrazam'a uzaklaştırma yetmez aklı başına ne zaman gelir hiç bölesini görmedim.
  • kIZMA ABİ ŞAKA YAPTIM NE ALINIYORSUNUZ.

Bu yarışlar sizlerle keyifli geciyor hele challenger a hastayım abi ben ne zaman yazı yazsam hemen cevap veriyor gercekten bu huyunu seviyorum onun. Redstar ayaklı kutuphane..

Bizler birer butunuz. Challenger bu yazdığım yazıyı gormesin kızar şimdi.

Edit: Challenger abimin uyarısı ile hata düzeltilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarman61 -- 2 Mayıs 2006; 12:04:32 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.