Şimdi Ara

MCLARENCİLER BURAYA!!!!!!mclaren-mercedes yeniden (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
668
Cevap
1
Favori
58.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok, kulaktan dolma bir bilgiydi. Zaten yanlış biliyormuşum. Araştırdım,senin dediğin gibi 77'de Renault getirmiş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: RedStar

Benim bildiğim F1 de turboyu ilk 1977 sezonunda Renault RS01 otomobili ile getirdi.

Haa ancak deneysel amaçla Porsche bir veya iki yarışta bu tarihten evvel turbo motor kullandı ise o konuda bilgim yok.eğer bahsettiğin mevzu bu tarz bi istisnai durum ise bizi bilgilendirmeni rica ederim.

Acak söylediğim gibi benim bildiğim kadarı ile F1 de turbo çağını Renault açmıştır.

cok dogru hatta yanılmıyorsam f1 raching de bu motorun inanılmaz yakıt tukettigi ve bazı yarıslarda yakıt yetmezliginden yarısı bitiremedigini okumustum
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarman61

Aslında kimi kendi iş çeviriyor diyorsun doğru olabilir ama ron denis alanso ile sözleşme imzalıyarak yanlış yaptı bence. Yada antlaşmayı gizli tutuacaktı neden herkez duyuduki. Kimi raikkonenin kalacağı varsada kalmaz artık zaten adam gidiyor. Ama gittiği takımda bu başarıyı yakalabilecekmi o tartışılır. Birde alanso geldiği sene mclarenda şampiyonluk yaşarsa o zaman kimi kahrolur.

dostum bence o olay dediğin gibi alonso'yla anlaşılmasından sonra kimi'nin gitmesi değil.. aksine önce kimi ferrari ile anlaştı, sonra da ron dennis kimi'nin boşluğunu en iyi şekilde doldurup alonso'yu aldı
  • quote:

Orjinalden alıntı: drexler22

quote:

Aslında kimi kendi iş çeviriyor diyorsun doğru olabilir ama ron denis alanso ile sözleşme imzalıyarak yanlış yaptı bence. Yada antlaşmayı gizli tutuacaktı neden herkez duyuduki. Kimi raikkonenin kalacağı varsada kalmaz artık zaten adam gidiyor. Ama gittiği takımda bu başarıyı yakalabilecekmi o tartışılır. Birde alanso geldiği sene mclarenda şampiyonluk yaşarsa o zaman kimi kahrolur.

dostum bence o olay dediğin gibi alonso'yla anlaşılmasından sonra kimi'nin gitmesi değil.. aksine önce kimi ferrari ile anlaştı, sonra da ron dennis kimi'nin boşluğunu en iyi şekilde doldurup alonso'yu aldı

aynen oyle

• Ron'un Alonso ile anlaşmasının bu kadar erkenden duyurmasının tek sebebi var aslında, o da Renault'nun moralini bozmak istemesi. Kimi için herşey yolunda, Alonso ile takım arkadaşı olmak ister mi bilmem, ama gelmeden önce Montoya içinde aynı şeyler söyleniyordu. şüphesizki koltuğu asıl sallanan kişi Montoya, F1Racing'de de yazdığı gibi Montoya kendini Kimi kadar hızlı görüyor. belki haklıdır, ama bunu kanıtlaması için ilk önce yarış içinde hata yapmamayı öğrenmesi gerekir. ve eğer Kimi bir yere gitmek istiyorsa, eğer aklı varsa en az McLaren kadar güçlü bir takıma gitmeli, Schumacher'in emekliliğini düşünmeye başlayıp başlamayacağı gibi tedirgin bir sezona giriliyor, ve Ferrari elindekileri kaybettiği için yenilerini bulmakta zorlanıyor. eğer Kimi'yi almak istiyorlarsa ve Kimi Ferrari'ye gidecekse, şüphesizki Schumacher'de Ferrari'de kalacak anlamına gelir. hiçkimse 5. sıralar için koşan bir takıma gitmek istemez dimi. işte bu yüzden eğer bu sene Ferrari geri dönerse Schumacher kesinlikle kalmak isteyecektir. ve Raikkonen'de şşüphesiz ikinci pilot konumuna düşecektir. ben bu koşullar altında Kimi'nin öyle yada böyle Ferrari'ye gideceğini mantıklı bulmuyorum. eğer giderse Jacques gibi bir hata yapmış olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _fisico_ -- 5 Mart 2006; 0:49:42 >

• redstar senin formula-1 bilginle yarışmak yanlış olur cunku seninle yapılan bir cok tartışmada bilginle on plana cıkmıssındır ama bildiğim kadarı ile mercedes formula-1 daha once girdi e şimdi mclaren ile mercedes bir olduğuna gore sorun yoktur cunku 1-2 sene içinde mercedes mclaren takımını tamamiyle satın alacak.

EVET HAKLISISN CUNKU GECEN SEZON BU HABERLER CIKMISTI YANİ DEMEK OLUYORKİ ATEŞ OLMAYAN YERDEN DUMAN CIKMAZMIS. Raikkonen out Alanso in. Bu sene raikkoneni son kez destekleyeceğiz sonra yeni pilotumuzu bekleyeceğiz.
  • quote:

redstar senin formula-1 bilginle yarışmak yanlış olur cunku seninle yapılan bir cok tartışmada bilginle on plana cıkmıssındır ama bildiğim kadarı ile mercedes formula-1 daha once girdi e şimdi mclaren ile mercedes bir olduğuna gore sorun yoktur cunku 1-2 sene içinde mercedes mclaren takımını tamamiyle satın alacak.

EVET HAKLISISN CUNKU GECEN SEZON BU HABERLER CIKMISTI YANİ DEMEK OLUYORKİ ATEŞ OLMAYAN YERDEN DUMAN CIKMAZMIS. Raikkonen out Alanso in. Bu sene raikkoneni son kez destekleyeceğiz sonra yeni pilotumuzu bekleyeceğiz.

kim bilir ron sponsorlardan gelen parayla %40 lık hısseyı mercedes ten gerı alır
  • Yok abi almasın bence ben mercedesi daha cok seviyorum zaten mercedes mclarenı ismini yok etmeyecek mclaren alt marka olacak yani bir neviy araba modeli olacak spor arabalarına verdiği isim. Malum artık formula-1 araba ureticilerinin savaştığı bir arena. Forever Mclaren-Mrecedes-Benz

• eger mclaren HONDA motoru ile yarışsaydı önünde kimse duramazdı
    ama artık yapacak pek bişey yok gibi görünüyor
  • hafta sonunu 4dört gözle bekleyim görelim.mc larencilere başarılar
  • quote:

Yok abi almasın bence ben mercedesi daha cok seviyorum zaten mercedes mclarenı ismini yok etmeyecek mclaren alt marka olacak yani bir neviy araba modeli olacak spor arabalarına verdiği isim. Malum artık formula-1 araba ureticilerinin savaştığı bir arena. Forever Mclaren-Mrecedes-Benz

yapma kardes mclaren kımsenın boyunduru altına gıremez.gırerse ıste o zaman f1 ızlemem

• quote:

Orjinalden alıntı: 555_53_78

eger mclaren HONDA motoru ile yarışsaydı önünde kimse duramazdı
    ama artık yapacak pek bişey yok gibi görünüyor

aslında ıyı olurdu honda nın satın alma derdı yok.fakat honda yanılmıyorsam moto gp serısıne odaklanınca mclaren sozlesmeyı fes ettı yada karsılıklı bıttı
  • Arkadaşım mclaren ın şu an kinin aynısı olacak zaten bir fark da görünmüyor ipler mercedesin elinde. Mercedes yönlendiriyor takımı. Gayet açık. Dünyanın en büyük araba üreticisini nin desteklediği takım her zaman zirveye oynar. Açıkcası ben mercedes hayranıyım. Almasını isterim.

Bu hafta göreceğiz bakalım araba nasıl olmuş gerçi geçtiğimiz sezon ilk 3 yarış kötü geçmişti bizim için ardından toparlanma yapıp şampiyonluk yarışına katılmıştık. Bakalım bu sezon neler yapabilecçek bizim mp4-21a
  • quote:

Arkadaşım mclaren ın şu an kinin aynısı olacak zaten bir fark da görünmüyor ipler mercedesin elinde. Mercedes yönlendiriyor takımı. Gayet açık. Dünyanın en büyük araba üreticisini nin desteklediği takım her zaman zirveye oynar. Açıkcası ben mercedes hayranıyım. Almasını isterim.

Bu hafta göreceğiz bakalım araba nasıl olmuş gerçi geçtiğimiz sezon ilk 3 yarış kötü geçmişti bizim için ardından toparlanma yapıp şampiyonluk yarışına katılmıştık. Bakalım bu sezon neler yapabilecçek bizim mp4-21a

evet okadar buyukkı mercedes yerı geldı ferrarının bı oncekı sezon kullandıgı motorla yarısan sauber e bıle ustunluk kuramadı.kac yıl oldu hala dayanıklılık sorunlarını cozemedı
  • quote:

Dünyanın en büyük araba üreticisini nin desteklediği takım her zaman zirveye oynar. Açıkcası ben mercedes hayranıyım.

Uppss. Ukalaca bir düzeltme yapayım. Dünyanın en büyük otomobil üreticisi GM' dir (General Motors). 2.' si de Ford. Sanırım bu sıralamda Mercedes-Benz, Daimler-Crysler olarak giriyor. Kimse üstüne alınmasın. Ukalalığım tuttu

quote:

Almasını isterim.

Ben istemem. McLaren adının tarihe karışmasını istemiyorum. Aynı Williams adının tarihe karışmasını istemediğim gibi. Vaktiyle birçok önemli isim büyük markalara, üreticilere dayanamadı.

Scuderia Ferrari vaktiyle maddi sıkıntı çektiğinde, Enzo Ferrari şirketini iç işlerine karışmamak şartıyla satılığa çıkarmıştı. FIAT bunu kabul ettiği için şirketini FIAT' a satmıştı. Ancak hep özerk bir devlet gibi yaşadı Scuderia Ferrari. Ancak görünen o ki Mercedes-Benz McLaren' de büyük söz sahibi. Eğer tüm takımı satın alırsa yazık olacak.

Williams yıllardan beri direniyor. İnişli çıkışlı dönemlerden geçiyor ama direniyor. McLaren' in de direnmesini ümit ediyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: dakid

fren yok bu arabalarda

quote:

Orjinalden alıntı: speedman

arabaların frenleri adamların ayaklarının ordamı yoksa direksiyondamı teşşekürler.

• quote:

Orjinalden alıntı: Challenger

quote:

Dünyanın en büyük araba üreticisini nin desteklediği takım her zaman zirveye oynar. Açıkcası ben mercedes hayranıyım.

Uppss. Ukalaca bir düzeltme yapayım. Dünyanın en büyük otomobil üreticisi GM' dir (General Motors). 2.' si de Ford. Sanırım bu sıralamda Mercedes-Benz, Daimler-Crysler olarak giriyor. Kimse üstüne alınmasın. Ukalalığım tuttu

quote:

Almasını isterim.

Ben istemem. McLaren adının tarihe karışmasını istemiyorum. Aynı Williams adının tarihe karışmasını istemediğim gibi. Vaktiyle birçok önemli isim büyük markalara, üreticilere dayanamadı.

Scuderia Ferrari vaktiyle maddi sıkıntı çektiğinde, Enzo Ferrari şirketini iç işlerine karışmamak şartıyla satılığa çıkarmıştı. FIAT bunu kabul ettiği için şirketini FIAT' a satmıştı. Ancak hep özerk bir devlet gibi yaşadı Scuderia Ferrari. Ancak görünen o ki Mercedes-Benz McLaren' de büyük söz sahibi. Eğer tüm takımı satın alırsa yazık olacak.

Williams yıllardan beri direniyor. İnişli çıkışlı dönemlerden geçiyor ama direniyor. McLaren' in de direnmesini ümit ediyorum.

kardes mercedes ın sadece %40 payı var.umarım ron dennıs hısselerı satın alır

• quote:

Orjinalden alıntı: MMX 166
    kardes mercedes ın sadece %40 payı var.umarım ron dennıs hısselerı satın alır

%40 oldukça fazla. Bildiğim kadarıyla %50' si bir Arap prensine ait. %10 da Ron Dennis' in. Mercedes o diğer %50' ye de göz dikti. Ron Dennis' te geriye kalan kısmı alacak para olduğunu sanmıyorum. Olsa bile vereceklerini sanmıyorum.
  • quote:

%40 oldukça fazla. Bildiğim kadarıyla %50' si bir Arap prensine ait. %10 da Ron Dennis' in. Mercedes o diğer %50' ye de göz dikti. Ron Dennis' te geriye kalan kısmı alacak para olduğunu sanmıyorum. Olsa bile vereceklerini sanmıyorum.

%40 Mercedes
    %30 Ron Dennis
    %30 TAG Group

Kaynak: Wikipedia
  • quote:

quote:

quote:

Almasını isterim.

bence dünyanın en büyük otomobil üreticisi toyota dır çünkü kendi başına en büyük işi yapan firma lexus u var ama oda tamamen amerika pazarı için kendi kurduğu bir marka dierleri hep firma evliliği ve pek azı başarılı

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.