Şimdi Ara

MD101TU/A İncelemem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler bu incelemeyi internetteki bi kaç video dışında pek bilgi edinemediğim için kendi aldığım daha dün aldığım md101tu/a modeli bilgisayarımı tanıtıcağım inşallah alacak arkadaşlara yardımcı olurum öncelikle bundan önceki bilgisayarım toshiba c660d amd nin apu sistemi idi ve ilaç gibi geldi macbook o hiç susmayan fan sesinden sonra macbook da fan yok heralde diyerek kulağımı yakınlaştırıyorum duyabilmek için bilgisayar normal kullanımda safaride gezerken 40 chromeda gezerken 50 derece bu farkı anlayamadım neden var fan kontrol programları ile 2 dk da 60 70 dereceden 40 dereceye indirebiliyorsunuz ki rahatsız etmiyor ses film izlerken kulaklık takılı iken o programı açın cihaz hiç ısınmadan her işini yapabilir ekranına gelirsek retina farkı var ancak normal ıps laptop kullanıpta buna geçenler farkı anlamayacaktır tabiki retina candır ama olmazsa olmaz bir olay değil profesyonal bir iş yapmıyorsanız normal kullanıcı ise cihaz ssd + ram güncellemesi yapmadanda kullanılabilir tabiki upgrade edilince dahada hızlanacaktır 2x USB 3.0 Var telefonları şarj etme konusunda mükemmel ancak şu anda usb3.0 uyumlu cihazım olmadığı için hızından yararlanamıyorum thunderbold var dvd okuyucu var sd kart okuyucu var ancak usblerde yan yana bişey takamıyorsunuz tasarımdan dolayı aralarındaki mesafe kuçuk olduğu için çok zor keşke bi tanesini sağa bi tanesini sola koysalarmış diyorsunuz oyun konusuna gelirsek oyun yok gibi bişey ancak windows kurup sanal pc gibi bir uygulamadan açabiliyorsunuz sesi cidden harika boom denen uygulama ile arttırılabiliyor ancak gerek yok normal laptoplan ne eksi nede artı ses çıkartıyor kaliteli bir ses kasasına denecek yok zaten apple kalitesini tatmak için alıyoruz bu ürünü biraz ağır 2kg civarı ancak kasada dengesizlik var tek elle tutunca ağırlık ön kısıma ağırlaşmış buda ağırlık dengesinde 4 tarafa eşit dağıtılmamış sadece ön kısıma ağırlık verilmiş akşam kullanımında arkadaki apple logosu olsun klavye aydınlatması olsun bunlar premium hissettiren detaylar pil konusunda 4 ila 6 saat arası rahat görüyorsunuz normal kullanımda film izlerseniz 3-4 saat arası gidiyor Soru sorabilirsiniz bu durum altından sürekli güncel tutabilirim bu başlığı alacak arkadaşlara şimdiden düşünmeden alabilirsiniz kasma vs derdi olmadan kullanabilirsiniz iyi forumlar...
     MD101TU/A İncelemem
     MD101TU/A İncelemem
     MD101TU/A İncelemem
     MD101TU/A İncelemem

• Hayırlı olsun. Eski bir model ama tabi ki Apple kalitesi ve özellikle upgrade edilebilir (ram , SSD ) olması artıları . Ayrıca 13 inç panelde 1280*800 çözünürlük gayet yeterli. Pikselleşme göremezsin. Üzerinde Yosemite ile mi geldi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: toshibaci_1970

Hayırlı olsun. Eski bir model ama tabi ki Apple kalitesi ve özellikle upgrade edilebilir (ram , SSD ) olması artıları . Ayrıca 13 inç panelde 1280*800 çözünürlük gayet yeterli. Pikselleşme göremezsin. Üzerinde Yosemite ile mi geldi ?

Vatandan aldım yosemite ile geldi ancak 2.4gb lik güncelleme yaptırdı açılır açılmaz kutusunun üstünde üretim tarihi yazıyor zaten 16/03/2015 de üretilmiş bekletilmiş cihazlar değil satılan cihazlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.