Şimdi Ara

mdf kasa çalışması yorum ve öneri lütfen :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bi mdfden kasa yapalım dedik bi yorumlarınızı alalım yapabileceğimiz başka önerileri alalım.İçindeki sistem deneme amaçlı harici bi pcden ayaklarını yapalım diye kurduk ilerleyen zamanlarda iyi bi sistem toplicam içine şimdiden öneri ve yorumlarınız için teşekkür ederim :D ön kapakları sürme kapak olucak plexy siyah yada siyah cam olucak

mdf kasa çalışması yorum ve öneri lütfen :) mdf kasa çalışması yorum ve öneri lütfen :) mdf kasa çalışması yorum ve öneri lütfen :) mdf kasa çalışması yorum ve öneri lütfen :) mdf kasa çalışması yorum ve öneri lütfen :) mdf kasa çalışması yorum ve öneri lütfen :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antalyali122 -- 9 Nisan 2016; 17:21:32 >

• Hocam öncelikle eline sağlık işçilik oldukça güzel gözüküyor.
    İlk bakışta gözüme biraz fazla büyük geldi tv ünitesi sandım

öneri olarak öncelikle soğutma sistemini iyi yapmalısın
    Kasa boyutu büyük olduğu için nasıl bir ortamda kullanmayı düşünüyorsun ?
    tv ünitesinin bir bölmesi gibi düşündüğümde ilerde aklımda olan bir projeye fikir verdin
  • Güzel olmuş, tt level 10'un mdf versiyonu:) Kabloları arkadan geçireceksin galiba.
  • Gracious92 kullanıcısına yanıt
    Tv ünitesinin yanına koyacagım hocam su sogutmalı bi sistem düşünüyorum ya cıktık bi yola sonumuz hayır olur inşallah ilgin için tesekkürler 😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maşallah çekyat gibi olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hhahahaha ellerinize sağlık :D baya küçükmüş )))) güzel beğendim valla )))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    masa içi uzay kasa için öneri
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.