Şimdi Ara

Mean Streets of Gadgetzan (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
0
Favori
6.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • okadar yeni mekanik cart curt geldi ama kimse fark etmeden iğrenç smorc bir warrior ortaya çıkıcak.otk gibi pitch prite la vs buff layıp bufflayıp charge la tek atıcaklar gibime geliyor
  • Oyunda 1 gold harcanmadığı için ömür boyu kalır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün pek takip edemedim, net çıkış günü/saati hakkında bir bilgi var mı arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

Bugün pek takip edemedim, net çıkış günü/saati hakkında bir bilgi var mı arkadaşlar?

Patch notlarında ayın 1'i diye belirtmiş net olarak Blizzard.
    Onların saatine göre şuanda Saat 13.45 ( Bizde 00.45 )

Yani Sabah saat 11'i gösterdiğinde bizim saatimize göre blizzard 1 Aralık'a girmiş olacak. O zaman yayınlanması gerekir diye düşünüyorum.
  • bob_marley_232 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Başlıktan "2" ibaresini kaldırıyorum lakin umarım yine "EU'ya bir gün sonra" "Serverlar bir gün çöktü" gibi durumlarla karşılaşmayız
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

Teşekkür ederim. Başlıktan "2" ibaresini kaldırıyorum lakin umarım yine "EU'ya bir gün sonra" "Serverlar bir gün çöktü" gibi durumlarla karşılaşmayız

Ben oyunda yeni olduğum için bu blizzard'ın saat kavramlarını çözemedim daha.

Tavern brawl Türkiye saatine göre tam 12'de açılıyor.
    Yeni görev avrupa saatine göre tam 12'de geliyor.
    Rank sezonu PST'a göre bitiyor.

Card set ile ilgili de bir sürpriz yapabilir bilemeyeceğim. :)
  • ANDREI kullanıcısına yanıt
    [sizer]Mean Streets of Gadgetzan
  • quote:

Orijinalden alıntı: attakkann1

[sizer]Mean Streets of Gadgetzan

Teşekkür ederim. Başlığa "2" ibaresini tekrar koyuyorum

• arkadaşlar msg yi baya inceledim bugun neutral kartların büyük çoğunluğu vasat ve kullanılmaycak kartlar dgl mi yani çok iyi iki-üç kart var ben mi yanlış düşünüyorum öyle değil mi sizce de ??
  • Sonuc olarak Turkiye saati ile ne zaman kullanabiliyoruz bu kartlari?

• 2000 gold ve hediye 6 pack ile bana yetecek kadar çıkar diye düşünüyorum paraları harcamadan beklemek zor oluyormuş

• 3700 g var sizce nasıl harcıyayım ? elimde klasic olarak deathwing giantlar ve ysera yok ? hepsine yeni paketden mi alsam yoksa 24+6 tane yeni paket 13 tane clasic pack mi aksam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evil Dead

2000 gold ve hediye 6 pack ile bana yetecek kadar çıkar diye düşünüyorum paraları harcamadan beklemek zor oluyormuş

tavern brawl packini bile bekletiyorum pazartesi yüzyılın patlamasını yapıcam.

• Pre-order açmadılar mobile için bira daha olsun ucuz alıyorduk
  • na sunucusuna geldi.
  • Oyun içi ne zaman satılmaya başlar bu paketler?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maul*

Pre-order açmadılar mobile için bira daha olsun ucuz alıyorduk

Pre orderdan da daha ucuz mobil ödeme.

• We are currently aware of reports of players having a higher chance of opening tri-class cards in MSOG packs and are looking into it.

3'lü class kartlar çok sık çıkıyormuş böyle bir problem ! rapor etmiş oyunuclar.
    Bu kartların içinde 3 tane legendary var.
    EU'ya gelmiş olsaydı da bizde bu problemi yaşasaydık keşke :)
    Oran yine sabit ama, 3 Legendary'den biri denk gelene kadar 15 tane aynı common da çıkabilir yalnız
    Legendary çıkma oranı ayni problem çıkan havuz 12 legendary içinden degil 3 legendary içinden çıkması. Mesela 3 leg açtım şu an üçünün de farklı gelme ihtimali çok düşük. Aynısı diger tüm kartlar için de geçerli. Bol bol duplicate oluyor. Tavsiyem kimse pack açmasın bu iş çözülene kadar.

Edit: Toplam leg sayısı kaçtır yeni setin bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OsmanB. -- 1 Aralık 2016; 22:02:21 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.