Şimdi Ara

Mean Streets of Gadgetzan (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
345
Cevap
0
Favori
6.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne yapacaklarını merakla bekliyorum cidden
  • aga bu ne ya.bunun telafisi nasıl olacak hocam bilen varsa aydınlatsın.ya zaten leg droplayan kekolar coktan dust yapmıslardır bile bütün deckleri dizerim hocam 100 pack açıp o zaman 40 tanesi beleş zaten.ee noldu çoktan döndü köşeyi adamlar 100pack ile.euda bedava pack olayıda yok niye 1gün ara ile geliyor, onuda anlamadım.adaletsizligin böylesi diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ANDREI kullanıcısına yanıt
    10 pack vermek yerine 10 pack almasınlar, sonuçta blizz bu Na'da dağıttığı bedava packleri Eu oyuncularından çıkarabilir :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naturalsh

10 pack vermek yerine 10 pack almasınlar, sonuçta blizz bu Na'da dağıttığı bedava packleri Eu oyuncularından çıkarabilir :P

Drop rate'leri normalleştireceğiz diye iyice kısmasınlar, yarın ayağa kalkmasan bölüm de başka bir şey istemiyorum
  • Yayınlandı.
  • bob_marley_232 kullanıcısına yanıt
    Herkesi konuya bekliyoruz

https://forum.donanimhaber.com/m_122199578//tm.htm#122199578
  • Sıfır Goldluk "şaka" questimizden sonra ilk "2 Pack" questimizi de aldık

[sizer]Mean Streets of Gadgetzan
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• İlk saatten Golem Druid ele geçirdi metayı. Yayın izleyip desteleri de ezberden yapmışlar; mekaniklere de hakim değiller; 2x 8/8 Tauntlar, 2x Starfire'lar...vs

Ranked kasan arkadaşlar hiç bu Gadgetzan işlerine girmeden, hazır oyuncular böyle deste denerken stabil bir desteyle ilk günleri değerlendirsin.
  • 1 Goldluk questlerin de sırrı çözüldü

Ekleme:

Hiç vermezler dedim lakin toplamda 6 pack fena olmadı, 30'a tamamladık

• 27pack 0 leg

• Android kart paketi fiyatları nasıl acaba biri aydınlatabilir mi?
  • 30 pack alacaktım alsam mı almasam mı acaba fixlendi mi bug ? EU da
  • arkadaşlar pack fiyatları standart mı şu anda ucuz alabileceğimiz bir yer var mı ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: brsonl17

arkadaşlar pack fiyatları standart mı şu anda ucuz alabileceğimiz bir yer var mı ??

standart kardeşim normal pack fiyatlarıyla aynı fiyat geldi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maul*

30 pack alacaktım alsam mı almasam mı acaba fixlendi mi bug ? EU da

bug fixlendi malesef baskan :(
  • Pack açmadaki bug düzeltilmiş hatalı pack açanlara açtıklarını 1/3 ü kadar bedava pack verilmiş. Bu bug yanlızca US serverinda sınırlı kalmış.

• Android fiyatı 105 tl idi 40 pack. Şimdi 50 dolar yapmışlar adiler. 170 liraya geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord De Seis -- 2 Aralık 2016; 11:51:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Auerbach1

48 pack açtım hesapta 2 pack gözüküyor hediye şaka felan mı bu tam olarak saat kaçta fixlenmiş gece 1 de açmıştım packleri us serverında

PST'a göre saat 02.30 PM'da fixlenmiş. Bu saatten sonra açılan ve alınan packlerde herhangi bir problem bulunmuyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord De Seis

Android fiyatı 105 tl idi 40 pack. Şimdi 50 dolar yapmışlar adiler. 170 liraya geliyor.

Alakası yok şuan hala 105 TL androidde. Masaüstü yada vpn aracılığı ile bağlanıyorsanız bu yüzdendir.
    Şuanda 40 pack hala 105 TL androidde.

Bu arada adiler dediğiniz şirket zaten 40 pack'i kendi ülkesinde de 50 dolara satıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Auerbach1

48 pack açtım hesapta 2 pack gözüküyor hediye şaka felan mı bu tam olarak saat kaçta fixlenmiş gece 1 de açmıştım packleri us serverında

sana ve senin gibi birkaç kardeşimize daha gelmemesi cok ilginç bence bu yeni deck hiç iyi olmadı oyun açısından büyük haksızlıklar döndü parası olanlar 150-200 veya daha fazla alan kardeşlerimiz sanırım daha pack alma veya kart craftlama ihtiyacı duymicaklar buda
    oyuncular arası farkı bir hayli açtı bana göre emeğimize zamanımıza yazık oldu anlaşılan ..
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.