Şimdi Ara

MEB Öğretmenlik Bursu (ilk 5 tercihe)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
2
Favori
20.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben anadolu öğretmen lisesi mezunuyum. 2. Tercihimde okul öncesi öğretmenliğine yerleştim. Meb bursu almak için nereye başvurmam gerekiyor? Hazırlıkta bu bursu alabilir miyim? Başbakanlık bursu alırsam bu bursu alamam diye duydum peki kredi alırsam Meb bursu alabilir miyim? Lütfen yardımcı olun. Çok ihtiyacım var bu bursa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• takipteyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridoako -- 28 Temmuz 2013; 22:39:17 >
  • Bende takipteyim sınıf öğretmenliği tuttu 2. tercihimdi aynı şeyleri merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: krbnr

Bende takipteyim sınıf öğretmenliği tuttu 2. tercihimdi aynı şeyleri merak ediyorum

Anadolu öğretmen lisesi mezunu değilsen yok hocam burs.

İlköğretim Matematik Öğretmenliği
    Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık
    İlköğretim Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği
    Zihin Engelliler Öğretmenliği

bu 4 bölümde bakılıyor.
  • Anladım teşekkür ederim :)
  • quote:

Bende takipteyim sınıf öğretmenliği tuttu 2. tercihimdi aynı şeyleri merak ediyorum

hangi üniversite
  • Marmara Üniversitesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krbnr -- 29 Temmuz 2013; 2:17:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • saçmalamayın arkadaşlar anadolu öğretmen lisesi mezun olmana gerek yok ilk 5 tercihinde
    -pdr
    -din öğrt.
    -okul öncesi öğr.
    -ilköğretim mat. öğrt.
    -zihinsel engelliler öğrt.
    Tutarsa burs var anadolu öğretmen lisesi mezunlarınada ilk 5 tercih şartı yok eğitim fakültesinden herhangi bölüme giderse bursu alı

• quote:

Orijinalden alıntı: Maho567

saçmalamayın arkadaşlar anadolu öğretmen lisesi mezun olmana gerek yok ilk 5 tercihinde
    -pdr
    -din öğrt.
    -okul öncesi öğr.
    -ilköğretim mat. öğrt.
    Tutarsa burs var anadolu öğretmen lisesi mezunlarınada ilk 5 tercih şartı yok eğitim fakültesinden herhangi bölüme giderse bursu alı

kontenjan 1500 kişi ile sınırlı.
  • Karşılıksız burs çıkınca MEB bursu alamıyorsun dedi bir hocam, en azından iki bursu birden alan görmedim ben dedi.
  • quote:

saçmalamayın arkadaşlar anadolu öğretmen lisesi mezun olmana gerek yok ilk 5 tercihinde
    -pdr
    -din öğrt.
    -okul öncesi öğr.
    -ilköğretim mat. öğrt.

anadolu öğretmene ilk 5 tercih şartı var ama 1.500 ksi içnde saylmyo onlar direk alabiliyor

• quote:

-pdr
    -din öğrt.
    -okul öncesi öğr.
    -ilköğretim mat. öğrt.

tek yanlış nokta okul öncesinde burs yok sadece 4 bölümde var
  • quote:

Orijinalden alıntı: OmerBahadir

quote:

Anadolu öğretmen lisesi mezunu değilsen yok hocam burs.

İlköğretim Matematik Öğretmenliği
    Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık
    İlköğretim Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği
    Zihin Engelliler Öğretmenliği

bu 4 bölümde bakılıyor.

Ben de kılavuzu inceledim dediğiniz gibi bu 4 bölümeymiş. Anadolu öğretmen mezunuyum ama okul öncesi seçtim. Sanırım bu bursu alamayacağım

• bu bursun çıkıp çıkmadığını nasıl öğreniyoruz hala bilmiyorum...ayrıca kyk ye mi başvurcaz bunun içinde....tam bilen birisi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: turhan0505

bu bursun çıkıp çıkmadığını nasıl öğreniyoruz hala bilmiyorum...ayrıca kyk ye mi başvurcaz bunun içinde....tam bilen birisi yok

hocam en iyisi Meb'i aramak.

• universite acildiginda duyuru yapiyorlar diye biliyorum ama sormak lazim.

• quote:

Orijinalden alıntı: canınıyerim

universite acildiginda duyuru yapiyorlar diye biliyorum ama sormak lazim.

kyk ya başvurdum buna bir şey olur mu ? gerçi blmym çıkıp çkmadğnı bununda acklama yapmaları lazmdi ama yok bşey.

• yarın mebe sorcam böyle olmuycak gerçekten bilen yok.

• Şu konuda durumu aydınlatacak bir allahın kulu yok mu yahu şu sitede ? İlk 5 tercihinden birisine İlköğretim Matematik yazıp kazanan birisi burs almak için nereye başvuracak ?
    Kyk bursu ile bu bursu birlikte alabiliyor mu ? Bilen aydınlatsın lütfen bilmeyen laf salatası yapıp konuyu sabote etmesin.
  • Arkadaşlar geçen sene ben de araştırmıştım, bu burs için başvuru yapılmadığı sonucuna ulaşmıştım.Abim, Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü'nü arayarak bilgi edinmişti.Verdikleri bilgiye göre MEB bursu için herhangi bir yere başvuru yapmaya gerek olmadığı, sonuçların MEB tarafından eylül ayında -yanılmıyorsam- açıklanacağını söylemişlerdi.

İkinci tercihimde yerleşmeme rağmen bana MEB bursu çıkmamıştı ama neyse ki KYK bursu çıktı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.