Şimdi Ara

MEB Şube Müdürlüğü Sınavı (sınavınız geçersiz sayılmıştır) diyor. Lütfen fikir verin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
2.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sınav sonucuma baktığımda tam olarak şu ifadeyi gördüm (Sınav kurallarına uymadığınız için sınavınız geçersiz sayılmıştır). Yaşadığım şokun ardından düşündüğümde aklıma gelen şu oldu.

Sınavın yaklaşık 10-15 dakikası civarında sınav görevlisi kolunda saat olan 3-5 kişiden saatlerini rica etti, biride bendim. Saatim sınav sonrasında tekrar geri verildi. Saatim 18 yıldır kullandığım mekanik bir saat. Giiriş belgesini şimdi tekrar gözden geçirdiğimde gördüm ki saat te sınavda bulundurulmaması gerekenler arasında imiş. Ve sınav iptaline neden olurmuş.

Neler yapabilirim? Çevrenizde benzer tecrübeler yaşandımı? Lütfen bilgi verin.

• Eger sinav kamera ile izleniyorsa.Izleyen kisiler iptal etmis olabilir.Sinavi yapan kuruma itiraz dilekci ile basvuruz.
  • Sınavı ÖSYM yapıyor. Itiraz edeceğim acaba benzer olaylar duydunuzmu.
  • Sınav esnasında hocalar saatimi görmüş ve tutanak yazmışlar bana imzalamamı istediler daha sonra saatin ösym ye incelenmeye gideceğini söylediler daha sonra sonuclar açıklandığında Sınav kurallarına uymadığınız için sınavınız geçersiz sayılmıştır. yazısını gördüm.Şimdi ne yapabilirim? Lütfen bilgisi olan açıklasın?
  • Hicbir sey yapamazsin.sinava saatle gelmissin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.