< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laylaylaylom -- 8 Ağustos 2021; 11:2:26 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
MEBS OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI/ANKARA Mamak Bedelli Yeri Olanlar (24. sayfa)
-
-
Açıklayıcı yazınız için teşekkürler.
Yanımızda powerbank götürmek serbest mi acaba? Ya da kantinde falan satılıyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.BlofAçıklayıcı yazınız için teşekkürler.
Yanımızda powerbank götürmek serbest mi acaba? Ya da kantinde falan satılıyor mu?
Powerbank kantinde satılmıyor. Serbest mi değil mi bilmiyorum yönetmenliğe bakabilirsin orada ne serbest ne değil yazıyor. Bence serbest değil. Powerbankı niye yanında getirdin telefonun mu var diye inceleyebilirler seni
Powerbank serbest içerde de satılıyor. Akıllı Telefonu da uğraşırsanız rahat sokarsınız
Sigara var mı hocam benim için yemekten daha önemli
-
quote:
Orijinalden alıntı: AMCSigara var mı hocam benim için yemekten daha önemli
Dışarıdan tütün ürünleri sokamiyorsun içeriden alıyorsun
Hocam evrak alma 21.10 diyor sevk 23.10
şimdi ben silüs kağıdını 21 inde alıp 23 ünde teslimmi olcam
quote:
Orijinalden alıntı: AMCHocam evrak alma 21.10 diyor sevk 23.10
şimdi ben silüs kağıdını 21 inde alıp 23 ünde teslimmi olcam
Devlet sana 2 gün yol izni veriyor. İster 21 inde ister 22 sinde ister 23 ünde olursun. Sana tavsiyem 23unde teslim ol çünkü devletin verdiği 2 gün yol hakkını askerde kullanırsın fazladan 2 gün askerlik yaparsın. 2 gün askerlikten sayılıyor. Yok ben bilet bulamam erken gitmek istiyorum dersen 21 inde de olabilirsin sana kalmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laylaylaylom -- 9 Eylül 2021; 21:2:20 >
Tamamdır hocam muhtemelen 23 kasımda terhis olurum.
-
Aramizda sözleşmeli memur var mi..
Izin islerini ne zamn ve nasil hallettiniz.
Evrak alma 16 eylul
Sevk 18 eylul
Evrak alma 16 Eylül sevk tarihi 18 Eylül yaziyor 1 gün de yol izni eklenince 19 Eylül de mi teslim olmamız gerekiyor? Bir de haftasonu evrak işi yapılmıyor diye bisey duymuştum ama aslı var mi?
quote:
Orijinalden alıntı: Osvajac
Evrak alma 16 Eylül sevk tarihi 18 Eylül yaziyor 1 gün de yol izni eklenince 19 Eylül de mi teslim olmamız gerekiyor? Bir de haftasonu evrak işi yapılmıyor diye bisey duymuştum ama aslı var mi?en erken 20 sinde gidersin uzaklığa göre değişir
-
selamlar, 23 Ekim teslimler için wp grubu vs. kurulduysa katılmak isterim, iyi forumlar herkese
-
Aynen iyi olur birbirimizi tanırız en azından.
-
Tekrardan selamlar, yanımızda götürdüğümüz giysilerin ( özellikle boxer,atlet,içlik vs. ) renklerinin haki olması şart mıdır? Düz siyah ya da lacivert vs. götürülse problem yaşanır mı? Bir de kantinden de bu tarz şeyleri tedarik edebilir miyiz birçok kişi hemen bittiğini söylüyor mağdur olmamak adına bilgi verilirse sevinirim.
-
Sayılı gün çabuk geçiyor ekim geldi 23 ekimde mamaktayım
-
quote:
Orijinalden alıntı: serkanbudakliTekrardan selamlar, yanımızda götürdüğümüz giysilerin ( özellikle boxer,atlet,içlik vs. ) renklerinin haki olması şart mıdır? Düz siyah ya da lacivert vs. götürülse problem yaşanır mı? Bir de kantinden de bu tarz şeyleri tedarik edebilir miyiz birçok kişi hemen bittiğini söylüyor mağdur olmamak adına bilgi verilirse sevinirim.
Gerçekte yasak ama mebste hiç tinlamiyorlar dışarıdan veya saat akşam 6'dan önce üzerinde görünmesin yeter. İçlik bilmiyorum ama diğerleri kantinde satılıyor. İyi bir içlik al çünkü temmuzun ortasında battaniyeyle yattığımı bilirim mamakta
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laylaylaylom -- 30 Eylül 2021; 21:15:7 >
hahah herkes öyle söylüyor ilk işim içlik almak oldu, teşekkürler bilgi için
-
23 ekim için sevk belgesi ne zamana cıkar ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X