Öyle erken terhis diye bir şey yok gününde çıkarsın. |
MEBS OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI/ANKARA Mamak Bedelli Yeri Olanlar (26. sayfa)
-
-
Benim evrak alma başlangıç tarihim 25 Kasım. Ama e devlette ne sevk kağıdımı görebiliyorum ne teslim olacağım tarihi görebiliyorum ne test yaptırmam gereken yeri görebiliyorum. Sevk tarihinde mi çıkıyor bu sevk kağıdı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yanımızda akıllı telefon powerbank vs. götürüp, girişte teslim edip de çıkarken geri alma şansımız oluyor mu yoksa teslim almıyorlar mı? Bilgisi olan var mı?
-
Ptt ile eve yollanıyor diye biliyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
https://www.kkk.tsk.tr/egitim/MEBS.OKL.pdf
-
Teşekkürler dostum.
-
Önceden gitmiş olanlar yorum yaparsa çok sevinirim. Nasıldır mamak? Gördüğüm kadarıyla nispeten daha iyiymiş diğer yerlere göre
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fena değil eğitim olarak çok sıkı değildi ama askerlik sonuçta, yemekleri güzeldi kantin sırası çok ve soğuğu cidden üşütüyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu soru herkese göre değişir.
20 Mayıs-16 Haziran 2021 tarihleri arasında Mamak'ta 1.tb. 1.bölük'de askerliğimi yaptım.
Bana sorsan yemekleri güzel değildi.
Gideceğiniz tarihe göre telegram grubunu bulun. ulaşım seçiminize göre (aşti,tren,esenboğa hangisiyse) 3-4 arkadaş birleşip öyle taksiyle gidin.
Hangi mevsim olursa olsun ankara havası belli olmuyor hırka alın yanınıza. biz haziranda 7-8 gün yağmur altında eğitim yaptık hasta olduk açıkcası
-
Evrak Alma Başlangıç 02/03/2022
Sevk Tarihi 03/03/2022
Evrak Alma Bitiş 03/03/2022
Alıntı
metni:NOT: Bu bir sevk belgesi değildir. Bu sayfanın ekran çıktısını alarak birliğinize gitmeyiniz. Sevk işlemlerinizi yapmak için buraya tıklayınız. Hiçbir haber sitesinde bilgi yok, sürekli aynı cümleler kuruluyor. ASAL Sevk Başvurusu'na tıkladığımda da Sevk Başlangıç tarihinden itibaren yapabiliyorsunuz diyor. Yani ben 02/03/2022'de ASAL Sevk Başvurusu yapacağım ve 3'ünde de birliğime teslim mi olacağım? Ayın 3'ü perşembeye denk geliyor. Yoksa 2'sinde başvuru yaptığımda bana yeni tarih mi verecek son teslim tarihi için?
-
Bildiğim kadarıyla 2-3 Mart'ta sevk belgesinin alınması gerekiyor. Sevk belgesi alındıktan sonra birliğe katılış tarihi yazıyor. Benim de mart dönemi askerlik, gidişim için 1 gün yol izni ile 5 Mart olarak hesapladım. Yani aslında askerlik 4 Mart'ta başlıyor ama yol izni ile 5 Mart oluyor diye biliyorum ben.
-
Mart sonu 2022 de giden var mı?
-
Yeni geldim, sabır testi gibiydi.
-
hocam benim de nisanda tecrübelerini paylaşır mısın yarın gidecegim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X