Şimdi Ara

MEBS. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI MAMAK ANKARA (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
489
Cevap
10
Favori
187.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: YasalMermi

buraya gelirken getirdiğimiz içlik, pijama gibi şeyleri sokmakta sorun çıkar mı?

sorun çıkmaz
  • Kısa dönem acamliğimi burda yapmıştım yaklaşık 1 ay , zatüre olmuştum aralık ayında , dikkat edin , fazla sıkı giyinmeyin çok soğuktur ama terleyip içeri gir çık yapıoduk eğitim alanı filan , öle böle değildi walla . kuru soğuktu . güzel yer kocaman bir tesis :) pidecisinden tutuun güzel yemeklerine , hele bir görevin olduğumu günler güzel geçer walla . ziyaretçin gelirse ziyaretçi kısmına gidiş dönüş 30 dk mı alıodu bölüğüm uzaktaydı . herkese hayırlı teskerelere dilerim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevenhillli

Kısa dönem acamliğimi burda yapmıştım yaklaşık 1 ay , zatüre olmuştum aralık ayında , dikkat edin , fazla sıkı giyinmeyin çok soğuktur ama terleyip içeri gir çık yapıoduk eğitim alanı filan , öle böle değildi walla . kuru soğuktu . güzel yer kocaman bir tesis :) pidecisinden tutuun güzel yemeklerine , hele bir görevin olduğumu günler güzel geçer walla . ziyaretçin gelirse ziyaretçi kısmına gidiş dönüş 30 dk mı alıodu bölüğüm uzaktaydı . herkese hayırlı teskerelere dilerim .

keçi kıran tepesinde az donmadık ya sabahtan akşama kadar

taşlar bile yapışıyordu soğuktan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Kısa dönem acamliğimi burda yapmıştım yaklaşık 1 ay , zatüre olmuştum aralık ayında , dikkat edin , fazla sıkı giyinmeyin çok soğuktur ama terleyip içeri gir çık yapıoduk eğitim alanı filan , öle böle değildi walla . kuru soğuktu . güzel yer kocaman bir tesis :) pidecisinden tutuun güzel yemeklerine , hele bir görevin olduğumu günler güzel geçer walla . ziyaretçin gelirse ziyaretçi kısmına gidiş dönüş 30 dk mı alıodu bölüğüm uzaktaydı . herkese hayırlı teskerelere dilerim .

İki sene önce aralık celbinde ordaydım. Ben de paso hasta olurdum kış soğuğunda. Sabahın köründe buz tutmuş çakıl taşlarına yat kalk yaptırırlardı. Hepsi geçmiş üstünede 2 yıl geçmiş

Eskilerden bi foto. Ben de varım ama hangisiyim söylemiycem.

MEBS. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI MAMAK ANKARA

• ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fozkaya -- 23 Eylül 2013; 9:15:00 >
  • Samsun nizamiye cavusuydum burda :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyberclops

quote:

quote:

İki sene önce aralık celbinde ordaydım. Ben de paso hasta olurdum kış soğuğunda. Sabahın köründe buz tutmuş çakıl taşlarına yat kalk yaptırırlardı. Hepsi geçmiş üstünede 2 yıl geçmiş

Bende aynı dönemde gittim ama çıkaramadım kimseyi buradan. Bunlar uzun dönem sanırım. Bizde yüz boyama fln olmadı :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Weezer

quote:

Orijinalden alıntı: cyberclops

quote:

quote:

Bende aynı dönemde gittim ama çıkaramadım kimseyi buradan. Bunlar uzun dönem sanırım. Bizde yüz boyama fln olmadı :D

331. dönem asteğmen adayı kurs bölüğü

• Yani Kisa Dönem değiller onu diyorum ben de. 331. Kisa Dönem'dim ben de.
  • acemilige gidiyorum izmirden 22si teslim var mi izmirden giden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MEBS. OK. VE EĞT. MRK. K.LIĞI ANKARA / MAMAK

MUV. ÖZELLİĞİ : (MU-605 )(KOMD).TLF.SNT.OP.ÇVŞ.

SINIFI : YAZMIYOR

Yorumlarınızı bekliyorum arkadaslar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ptrkq

MEBS. OK. VE EĞT. MRK. K.LIĞI ANKARA / MAMAK

MUV. ÖZELLİĞİ : (MU-605 )(KOMD).TLF.SNT.OP.ÇVŞ.

SINIFI : YAZMIYOR

Yorumlarınızı bekliyorum arkadaslar.

telefon santral dostum

içerde olman iyi
  • Beyler Merhaba

Benimde
    MEBS Okl. ve EM MEBS Okl. Öğr. ve Kurslar Tb. K.lığı
    MAMAK ANKARA

Toplu halde gidelim
    MSN ve MAIL : mustafabahtiyar@gmail.com

Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı
    Sınıfı MUHABERE
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı
    Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi MEBS Okl. ve EM K.lığı
    MAMAK ANKARA
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.04.2012
    Temel Eğitimini Müteakip
    Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri MEBS Okl. ve EM MEBS Okl. Öğr. ve Kurslar Tb. K.lığı
    MAMAK ANKARA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafabahtiyar -- 10 Nisan 2012; 0:11:10 >
  • bende ankara mamak çıktı arkadaşlar benide aranıza alın
  • Bir 339.KD.'den, Mamak MEBS'li bir dededen inciler:)

11 Mayıs Cuma günü yemin edersiniz muhtemelen. Bu süre içerisinde güzel bir eğitim sürecinden geçeceksiniz. Etrafta söylenen birçok şeyi unutun ve öyle gidin.

Koyu yeşil çamaşırlarınızı alın, içlikleri unutmayın sakın. Aşıdan kaçmayın, 2 gün kolunuz ağrıyacak ama sonra onu hatırlamayacaksınız çünkü yorulacaksınız.

Oradaki en büyük sosyalleşme seviyeniz kahve makineleridir. Ayrıca ziyarete gelebilecek kimseniz varsa çağırın, haftasonu zaman geçmiyor maalesef.

Sabah kahvaltısında çay içmeden olmaz diyorsanız gözünüzü kapatıp çayınızı için. Ama şart değilse yemekhanelerde su bile içmeyin.

Buna karşın yemekleri, günümüz şartlarına göre iyidir. 12 Nisan günü saat 15:00'e kadar teslim olun, ilk günden kıyafetinizi kendi bedeninizde alın, kalabalığa kalmayın. Giyindirmede bir başçavuş var ki hala orada olduğunu düşünüyorum, çok ahlaksız bir yaratık, tahriklerine kapılmayın.

Yemin töreni için hazırlıklar başlayacak mayısın başında, o zamana kadar hastalanırsanız iyileşmeye çalışın. O gururu yaşayın, sevdiklerinize yaşatın.

Çok tozlu bir ortama gideceksiniz, ortam temizliği şartlar gereği çok kısıtlı, bu sebepten toz içinde uyumaya ve yaşamaya hazırlanın.

Evlerimizde kullandığımız telefon faturasına mahsup edilen AileKart'tan hemen edinmeye çalışın, yoksa telefon kartına para harcarsınız.

Biraz zorunuza gidecek ama 343.KD. arkadaşlarınız bir süre sizin çavuşunuz olacak, onlara maalesef komutanım diyeceksiniz. 30 gün gelir geçer, usta birliğinde söz sırası sizde olacak :)

Herşey bir yana, kafanızı arındırıp gidin oraya.

Hepiniz için hayırlısı olsun.

• benimde acemilik burası usta birliği ardahan :) ardahan a çıkan bi vatandaş yok mu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: antking

acemilige gidiyorum izmirden 22si teslim var mi izmirden giden

bende izmirden gidecem ama teslim 12 nisan
  • acemiliğim buraya çıktı. inşallah rahat geçer.
  • arkadaşlar banada mamak çıktı acemilik haberleşelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: salimaximus

acemiliğim buraya çıktı. inşallah rahat geçer.

Hocam benimde acemiliğim bura çıktı,usta birlik ise KARS çıktı bişey soracam bazıları acemilik nere çıkarsa ustada aynı yer çıkar diyiyorda varmı öyle bişey
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.