Şimdi Ara

MECBURİYETTEN SATILIK AM4 GAMİNG SİSTEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adıyaman İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 MECBURİYETTEN SATILIK AM4 GAMİNG SİSTEM

Selamlar arkadaşlar kendi kullandığım sistemi mi sağlık sorunlarından dolayı Pc başında uzun süre oturamadığımdan dolayı Playstation 5 e geçmek için satmak istiyorum. Tv karşısında kanepede yatakta vs yatarak zaman geçireceğim artık  Takas PS5 düşünen olursa yapabiliriz..

Kendim özenerek kurduğum kasadır ekran kartı ve işlemcinin garantileri devam ediyor. Düşünen olursa konuşabiliriz whtspp üzerinden. Ptt kargo ile %20 indirimli gönderim yapabilirim.

Tüm parçalar Teknobiyotik faturalıdır. Kutuları faturaları duruyor hepsinin. Çoğunluk olarak %90 Cod WARZONE oynamak için kullanıldı sistem toplamda 5 oyunu geçmez cihazda oynadığım oyun sayısı..

Aero Cool 500 watt Psu lu Mid Tower Kasa

16 Gb Geil marka DDR4 3200 Mhz ram (2x8)

Amd Ryzen 5 - 5500 İşlemci (Garantisi devam ediyor)

* Nvidia RTX 2060 SÜPER 8 Gb Gddr6 Gaming Ekran kartı (Garantisi devam ediyor)

256 Gb Geil marka Ssd

* Anakart Gigabyte B450M AM4 Anakart

* Lisanslı Windows 10 Pro İşletim Sistemi

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 16000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Adıyaman Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• Fiyat takip

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.