Maçı izlemek isteyenler için Mecidiyeköy'de dev ekran kurulacaktır , yer eski alisemiyen stadı karşısı , köprünün altında.
büyük ihtimalle yalan haber...
Su an ordayim, dev ekran kuruldu ivir zivir islerle ugrasiyorlar.
Mecidiyeköydenmiş.. Hastanelik etmişler sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: Ali Sami Yen
Bıçak, kan, morluk, darbe vb. izler nerede ? Ben mi göremiyorum ? Eğer böyle bir şey varsa yapan zaten galatasaraylılıkla bağdaştırılamaz fakat bu resimden yola çıkıp çocuk bıçaklamışlar demek komik oluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: tinki vinki
quote:
Bıçak, kan, morluk, darbe vb. izler nerede ? Ben mi göremiyorum ? Eğer böyle bir şey varsa yapan zaten galatasaraylılıkla bağdaştırılamaz fakat bu resimden yola çıkıp çocuk bıçaklamışlar demek komik oluyor.
adam bıçaklamışlar dememiş ki, hastanelik etmişler demiş :)
maç olayı da garip, ligtv izin vermez öyle şeye. ya da baya baya sağlam para talep etmiştir :)
maç olayı da garip, ligtv izin vermez öyle şeye. ya da baya baya sağlam para talep etmiştir :)
twitter üzerinden hastag oldu ''çocukkatilisingalatasaray'' şeklinde ve bu çocuğu galatasaraylıların bıçakladığı söyleniyor.Onun için bu şekilde bir yorumda bulundum.
Doğru haber , Yalan haber demeyin orada olanlar var. :)
quote:
Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD
quote:
Orijinalden alıntı: tinki vinki
quote:
Çocuk sadece bayılmış. Kim vuruldu, yok öldürüldü, hastaneye kaldırıldı diyorsa Galatasaray kulübünü lekelemeye çalışma işlemini başlatmış. İyi hoş sahaya yansımamış desek daha mantıklı.
O çocuğun sakalları mı var ben mi yanlış görüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: DeFJaM_
O çocuğun sakalları mı var ben mi yanlış görüyorum
Hayatı yalan bunların 12 yaşında çocuk diyorlar fotodaki kişi en az 20 yaşında.
Önce bıçaklama, sonra dövme, sakallı adama 12 yaşında deme. Nerden geçirsek kârdır diye düşünüyorlar. Yersen...
Arkadaşlar o değilde gerçekten m.köy'de dev ekran var mı ona göre oraya gidecez
bana önce montun kol kısmı gibi geldi de sınradan sakal gibi de geldi. ama sakalsa kulakla favori arası fazla açık kalmış, stilini değiştirmesi lazım
Söyleyin eğer varsa atlayıp gidiyorum
var mı lan harbiden.bende gidicem
Bana inanan geldi izledi , fakat lig tv nin serefsizliği yüüzünden 2 yarıyı doğru düzgün izleyemedik.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme