Şimdi Ara

Mecidiyeköyün Nerelerinde Oturulur (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
21.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam İzzetpaşa yı araştır derim.Kiraalr 800-1000 lira arası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüzün Kovan Kuşu

valla gezme fırsatım olmadı ama oralarda oturup memnun olan insanları tanıyorum.

hocam 900 lira diyorsun da ne kadar ekmek o kadar köfte şimdi mecidiyeköyün ulaşım(metro, metrobüs ve hemen hemen her yere otobüs var), alışveriş(cevahir, profilo, astoria) gibi büyük artıları var. çok merkezi bir yer. ortaklar fulya gibi güzel mahalleler arıyorsan çok pahalıya gelir 900 lira hayal. benim acemiliğime geldi, hani zengin falan değilim ben de taşındık bi kere çıkamıyoruz şimdi

ucuz olsun diyorsan sana mecidiyeköy-zeytinburnu arasında metrobüs duraklarındaki semtleri önerebilirim.

benimde ulaşım ve karşıya yakınlığı önemliydi beşiktaş civarındada yok istediğim fiyatlara bomonti taraflarındada göremiyorum ev işi hayal oldu avrupa yakasında galiba .

mecidiyeköy - zeytinburnu arasında iyi bi yer mi var sanki hocam :))

karşıya göztepe tarafına taşınmak için şartları zorlıcam oralarda benim istediğim fiyatlara çok güzel evler var nezihlik açısından nasıl sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

Göztepe, Kadıköy'ün en nezih mahallelerinden biridir. Tıpkı Erenköy, Suadiye gibi...

Minibüs yolu zaten tertemizdir; Ziverbey - Bostancı arası yani. Tam ortasında da Göztepe var bu hattın.

Göztepe aklıma yatıyor ama abimin işi avrupa yakasında ve servis yokmuş anadoludan gelen .s şu hayatta ne rastgeldi ki zaten :))
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.