< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarcosDH -- 20 Haziran 2021; 18:47:23 > |
MECOOL M8S PLUS, yeni nesil hibrit cihaz - 4K uydu alıcısı & Android TV kutusu
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
inceleme için teşekkürler,android tabanının görüntü işleme konusunda hala çok sıkıntısı olduğunu düşünüyorum,hala htpc cihazların verdiği görüntü kalitesini şu an en iyi görüntü kalitesi veren zidoo serileri bile veremiyor,o yüzden mi broadcom android işine bulaşmıyor acaba.. -
Merhaba bu cihaz ile hem android üzerinden işlemler, iptv, hemde normal uydu yayını izleyebiliyoruz değil mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Broadcom donanımlı ve Android yazılımlı olan cihazlar var. Bu tür cihazları bazı ülkelerdeki özel IPTV servisleri kullanıyor. Ama tuner içereni, yani uydu alıcısı özelliği olan yok. Ama olması yönünde bir engel de yok?quote:
Orijinalden alıntı: complete_
inceleme için teşekkürler,android tabanının görüntü işleme konusunda hala çok sıkıntısı olduğunu düşünüyorum,hala htpc cihazların verdiği görüntü kalitesini şu an en iyi görüntü kalitesi veren zidoo serileri bile veremiyor,o yüzden mi broadcom android işine bulaşmıyor acaba..
Zidoo cihazlarda SoC olarak Realtek çipleri var. Test sitelerindeki incelemelerde, Amlogic SoC'lerin ürettiği görüntü kalitesinin Realtek SoC'ler kadar iyi olmadığının altı hep çiziliyor.
En iddialı üreticilerin Broadcom ve Realtek olduğunu, en yüksek görüntü kalitesini bunların sağladığını ve üst düzey 4K cihaz isteyenlerin bunları beklemesi gerektiğini daha önce aktarmıştım. Dünyada AV1 kodlamasını çözen ilk 4K çözünürlük destekli 12-16 nm üretim SoC'leri (RTD1311 ve BCM7218X) bu iki firma duyurmuştu geçen yıl. Amlogic, bu konuda S905X4 ile karşı hamle yapmıştı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarcosDH -- 29 Aralık 2020; 14:57:16 >
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarcosDH -- 20 Haziran 2021; 17:42:13 > -
inceleme için tşk galiba dreamstar master alıcam gibi..
tam android olsa güzel olur diyordum ama işte yazdığınız gibi sorunları var gibi uydu kısmında biraz.. -
ilk mesaja taşındıquote:
Orijinalden alıntı: kerimcem
inceleme için tşk galiba dreamstar master alıcam gibi..
tam android olsa güzel olur diyordum ama işte yazdığınız gibi sorunları var gibi uydu kısmında biraz..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarcosDH -- 28 Aralık 2020; 14:9:55 > -
Cihazın hayırlı olsun .
Mecool K5 S905x3 işlemci olarak bir tık daha iyi gibi görünüyor.
biraz bakındım bunun gibi uydu özelliği bulunan cihazlarda şikayet genelde DTV tarafında
Mecool firması bu cihazları iyileştirmek için DTV tarafına yazılım vermemeside can sıkıcı bir durum.
herifler bu hızla giderse S905x4 cihaz cıkartabilir heran Sipariş geçmemek için kendimide zor tutuyorum. -
ilk mesaja aktarıldı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarcosDH -- 29 Aralık 2020; 12:49:36 > -
silinebilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarcosDH -- 29 Aralık 2020; 14:58:12 > -
cihaza s922x işlemci koysalar çok daha iyi olurmuş hocam..
-
quote:
Orijinalden alıntı: complete_cihaza s922x işlemci koysalar çok daha iyi olurmuş hocam..
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarcosDH -- 20 Haziran 2021; 17:42:33 > -
quote:
Orijinalden alıntı: MarcosDH.
Alıntıları GösterBroadcom işlemcili beni linux e2 ile uğraştırmayacak yeni nesil cihaz varmı hocam? media ayağıda iyi olursa tek cihazla işimi görürüm..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi complete_ -- 4 Ekim 2020; 18:33:4 > -
quote:
Orijinalden alıntı: complete_Broadcom işlemcili beni linux e2 ile uğraştırmayacak yeni nesil cihaz varmı hocam? media ayağıda iyi olursa tek cihazla işimi görürüm..
Alıntıları Göster.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarcosDH -- 20 Haziran 2021; 17:42:44 > -
quote:
Orijinalden alıntı: MarcosDH.
Alıntıları GösterDaha önceki mesajlarınızda bahsettiğiniz vu+ zero 4k modelini önerir misin hocam kasımda bir indirim olursa alırım, linux e2 daha önce kullanmadım aslına bakarsan görüntü kalitesi iyi olan kullanımı kolay bir cihaz arıyorum tşk.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: complete_Daha önceki mesajlarınızda bahsettiğiniz vu+ zero 4k modelini önerir misin hocam kasımda bir indirim olursa alırım, linux e2 daha önce kullanmadım aslına bakarsan görüntü kalitesi iyi olan kullanımı kolay bir cihaz arıyorum tşk.
Alıntıları GösterHem görüntü kalitesi çok iyi, hem de kullanımı kolay bir cihaz yok. :)
Çünkü, vasatın üzerinde, yüksek görüntü kalitesi için Broadcom'lu cihaz olması lazım. Ve de Broadcom'lu cihazların hepsi Enigma2... Yabancı kaynaklardan öğrenmeye hevesiniz yoksa, Enigma2 cihaz almayın. Kullanamazsınız sonuçta.
Cihaz tavsiyesi için diğer başlığı kullanınız. Buraya sadece Mecool ile ilgili sorular ve görüşler lütfen.
-
Meraba arkadaşlar bende dün Mecool M8s plus aldım. Bu cihaz için Google Cast uygulaması varmı? Airpin Pro var ama cast özelliyi yok. Birde ücretsiz yerli dizi sinema eylenceli tv kanaları izlemek için hangi uygulamayı tavsiyye edersiniz? Önceden teşekkürler.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Maalesef bende olan Mecool M8s plus da öyle HD kanallarda kasılmalar oluyor. Görüntünü 1080-50 ghz yaptım yine aynı şey :(
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
forma yeni katıldım fakat çok uzun zamandır formu takip ediyorum özelliklede marcos reborn ve serkan güzel üstatların bilgilendirmeleri çok faydalı gördüm ve bende onyedi ekimde mecool k5 sipariş verdim gelişini bekliyorum bütün form arkadaşlara selamlar @ atomkarınca74
-
quote:
Orijinalden alıntı: Faik89
Maalesef bende olan Mecool M8s plus da öyle HD kanallarda kasılmalar oluyor. Görüntünü 1080-50 ghz yaptım yine aynı şey :(.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarcosDH -- 20 Haziran 2021; 17:43:7 >
Benzer içerikler
- uydu kablosu olmadan tv izleme
- dahili uydu alıcılı tv ye harici uydu alıcı nasıl bağlanir
- uydu sinyal yükseltici tavsiye
- televizyon karıncalanması nasıl düzeltilir
- common interface 5v only nasıl kullanılır
- çanaksız uydu alıcısı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X