------- Input Initialization ------- Initializing DirectInput... Couldn't set DI coop level Falling back to Win32 mouse support... ------- Input Initialization Complete ------- 6 You are now setup for easy mode. ----- Client Initialization ----- Called FadeSound with: 0.000000 ----- Initializing Renderer ---- ----- R_Init ----- Initializing OpenGL subsystem ...initializing QGL ...calling LoadLibrary( 'C:\WINDOWS\system32\opengl32.dll' ): succeeded ...setting mode 4: 800 600 FS ...using colorsbits of 32 ...calling CDS: ok ...registered window class ...created window@0,0 (800x600) Initializing OpenGL driver ...getting DC: succeeded ...GLW_ChoosePFD( 32, 24, 8 ) ...35 PFDs found ...GLW_ChoosePFD failed ...GLW_ChoosePFD( 32, 24, 0 ) ...35 PFDs found ...GLW_ChoosePFD failed ...failed to find an appropriate PIXELFORMAT ...restoring display settings ...WARNING: could not set the given mode (4) ...setting mode 4: 800 600 FS ...using colorsbits of 16 ...calling CDS: ok ...created window@0,0 (800x600) Initializing OpenGL driver ...getting DC: succeeded ...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 ) ...35 PFDs found ...GLW_ChoosePFD failed ...failed to find an appropriate PIXELFORMAT ...restoring display settings ...WARNING: could not set the given mode (3) ...shutting down QGL ...unloading OpenGL DLL ...assuming '3dfxvgl' is a standalone driver ...initializing QGL ...WARNING: missing Glide installation, assuming no 3Dfx available ...shutting down QGL GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem"
yazılımla ilgili bir problem olduğunu düşündüğüm için buraya msj attım.
arkadaşlar gerçekten cok uğraştım bitürlü halledemedim. bunu asıl istememin nedeni oyunu oynamak değil... bilgisayarımda problemi anlamak. tekrar teşekkürler...
Sanırım OpenGL i yüklemede sorun oluşuyor. Görüntü özeliklerinden renk kalitesine bir bak bakalım 16 bit olarakmı ayarlı, eğer öyleyse 32 bit yap tekrar kurmayı dene.
Ayrıca, çok keyif alarak bitirdiğim bir oyun olur kendileri.(MOHAA)
yok abicim o dediğine bakmıştım ve denemiştim yinede bi fayda vermedi yeni önerilerini ve önerilerinizi bekliyorum. sağolun...
Aynı sorun bendede olmuştu.Ekran kartının sürücüsünü kaldırıp tekrar yukle
aman hocam her zaman güncelle ekran kartını.birde ekran kartı mı yoksa directx mi pek anlayamadım.directx in linki var çünkü.ekran kartınızın modeli nedir?
quote:
Orjinalden alıntı: byzantium
aman hocam her zaman güncelle ekran kartını.birde ekran kartı mı yoksa directx mi pek anlayamadım.directx in linki var çünkü.ekran kartınızın modeli nedir?
aradan 3 sene geçmiş istersen eski konuları hortlatmayalım....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme