Şimdi Ara

medal of honor warfighter

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • www.hizlial.com/x360-medal-of-honor-warfighter-limited-edition/21.900.0001.0401

Sizce alınır mı fiyat düşük gibi geldi.oyun hakkindaki düşünceleriniz nelerdir ben araniza yeni katıldım xbox oyunları hakkinda pek bilgim yok.

• Oyun fena değil ama uzun süre oynanmaz sıkılırsın gerçi fiyat uygun sırf bf4 beta için alınır yani
  • Bence oyunu biraz fazla kötülüyorlar.Her türlü oynanır diye düşünüyorum.Youtube'ta multiplayer ve singleplayer videoları mevcut.Ben gayet hoş buluyorum oyunu.
  • Single'ı çok kötü. Bitsin diye keyif almadan oynadığım bir oyun. Aynı şekilde multisi de rezalet.
  • Oyunu aldim beğenmessem ayni fiyattan gider gibi neredeyse yariyariya ucuz.bf4 beta hakkida veriyor.oyunu çok kötülemişler ama savaş oyunlarını sevdiğim için aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asilkaplan1

Oyunu aldim beğenmessem ayni fiyattan gider gibi neredeyse yariyariya ucuz.bf4 beta hakkida veriyor.oyunu çok kötülemişler ama savaş oyunlarını sevdiğim için aldım.

öyle aynı fiyattan satarım deme. bu devirde oyun satmak zor. ölücü çok.
  • Malın gerçek değerini veren kalmadı ki. Bazen fahiş fiyata cihaz ve oyun alan ben bile bu durum karşısında ne desem bilemiyorum.

Pazarlık yapmadım diye küfür bile yedim. Daha birşey dememe gerek yok.
  • bomba gibi patla çatlamalı aksiyonlu başlıyor sonra adamı kanser ediyor 45 dakika oynadım az daha fps türünden soğuyodum
  • Yorumlar korkutuyor iptal mi etsem sparişi diye düşünüyorum.2. El piyasası 40 tl bile mi etmez?

• Iptal ettirdim siparişi önerebileceğiniz başka oyun var mı cod mw3 bf3 türünde.teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.