Şimdi Ara

Medal Of Honor Warfighter Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunu şuan 18 tl'ye buldum.Sizce ps3'e alınır mı bu fiyata?Bazı kişiler demiş battlefield'dan fazla call of duty tarzı demişler daha küçük haritalar falan diye bende tam böyle oyun arıyordum.Battlefield4'den sıkıldığım zamanlar oynamak için sizce değer mi?Ayrıca multiplayer odaları yeterince dolu mu?Şimdiden teşekkürler.

Edit=Aldım bu kadar ucuza pişmanım bile denilebilir.Multi bomboş zaten.Single ise moh serilerini takip etmeyen için hiç bir anlam ifade etmez hem oynanış hem hikaye bakımından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 30 Mart 2014; 16:24:56 >

• 18 TL gibi bir fiyata alınır elbette. Fakat ne kadar oyuncu bulabilirsin orası soru işareti. Yinede canın sıkılmaz diye düşünüyorum. En azından verdiğin ücrete takılmazsın.
  • Zaten o kısmı merak ediyorum bakabileceğim bir yerler yok mu multide kaç kişi var diye falan.Kalmayalım ortada öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

Zaten o kısmı merak ediyorum bakabileceğim bir yerler yok mu multide kaç kişi var diye falan.Kalmayalım ortada öyle.

Tek kalacağını düşünmem. Şöyle bir şey buldum.

https://battlelog.battlefield.com/mohw/forum/threadview/2955064776405703310/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Recharged

quote:

Zaten o kısmı merak ediyorum bakabileceğim bir yerler yok mu multide kaç kişi var diye falan.Kalmayalım ortada öyle.

Bütün server'lar dlc'li diyor adam.Şimdi bunun dlc'lerine birde para mı ödücem ya?Aklım karıştı vallaha.

• quote:

quote:

quote:

Bütün server'lar dlc'li diyor adam.Şimdi bunun dlc'lerine birde para mı ödücem ya?Aklım karıştı vallaha.

İşin içinde EA var hocam. Yani her türlü soyarlar adamı. Bakma sen oyunun ucuz olduğuna o zaman.

• quote:

quote:

quote:

quote:

İşin içinde EA var hocam. Yani her türlü soyarlar adamı. Bakma sen oyunun ucuz olduğuna o zaman.

peki hocam kulvarları farklı ama saints row 4 önerir misin bunun yerine?Fiyatı daha pahalı 45 tl ama sence bu oyuna değer mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Saint Row 4 oynadım ancak pek beni sarmadı. Hele GTA 5'ten sonra hiç sarmadı. Tabii ki ikisi biraz farklı. Saint Row 4 daha fazla gerçek dışı. Yinede videoları ve incelemeleri izleyerek,okuyarak karar vermeni öneririm.
  • quote:

Saint Row 4 oynadım ancak pek beni sarmadı. Hele GTA 5'ten sonra hiç sarmadı. Tabii ki ikisi biraz farklı. Saint Row 4 daha fazla gerçek dışı. Yinede videoları ve incelemeleri izleyerek,okuyarak karar vermeni öneririm.

Eyvallah hocam.Neyse alıyım bare 18 tl'ye çok bişi değil zaten.Arada oynamak için iyidir herhalde.Bu arada ps3'ü açınca arkadaş eklerim seni de kabul edersin :D
  • Bedava verseler ps3 ü tekrar kurup oynamam.

Sen de hiç bulaşma bence
  • Sp modu rezalet diyorlar
    Mp modu ise oyincu pek yokmuş
    Frostbite 2'de olunca insanın kafası karışıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O fiyata alınır tabiki de bence hiç gerek yok

• Saints Row serisinin hayranıyım ben açıkcası serinin her oyunun tavsiye ederim size.

Medal of honor gelirsek 18 tl iyi bir rakam single player oynayıp bırakabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: InCroyable

O fiyata alınır tabiki de bence hiç gerek yok

Aldım hocam.Zaten beni öyle fazla saran bir oyun olsun istemiyorum.Öyle bf4'ün geniş haritalarından sonra şöyle eğlenmek için daha hızlı olan bir olsun istiyordum.Bu fiyata bulunca da aldım.
  • O fiyata alınabilir single fena değil grafikleri de güzeldi, multisinde ise grafikleri bayağı bir kısmışlardı, multisi rezaletti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

O fiyata alınabilir single fena değil grafikleri de güzeldi, multisinde ise grafikleri bayağı bir kısmışlardı, multisi rezaletti.

multi niye rezalet?Buglar falan mı yoksa oynanış tarafından mı eksikler var?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

O fiyata alınabilir single fena değil grafikleri de güzeldi, multisinde ise grafikleri bayağı bir kısmışlardı, multisi rezaletti.

multi niye rezalet?Buglar falan mı yoksa oynanış tarafından mı eksikler var?

Grafikleri kısmışlar çok multide,haritalar da pek iyi gelmedi bana beğenmemiştim ben.

• Tek single'i için almış oldum çünkü sadece 1 tane dolu oda var.Onun dışında bomboş serverlar oyunu oynayan yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.