Şimdi Ara

Medal of Honor: Warfighter [Ana Konu - 26 Ekim!] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
506
Cevap
1
Favori
43.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tinúviel

US olmasına rağmen göremiyorum beyler.

bing motoruna medal of honor diye yaz.İlk çıkan a tıkla. Seçeneklerin arasında free trial ı göreceksin.Ben öyle yaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Pinky

Acayip uykum var yav yarın mı indirsem ne.

Hocam bence şimdiden indirmeye koy.Yarın kalktığınıda inmiş olur.Zamandan kazanırsın.
  • Bing Search bölümünden bulup başlattım ben bulamayan öyle denesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bycanua

UK gelmedi mi hala ?

Geldi, dayanamadım başladım indirmeye.
  • iniyor bakalim nasil olmus bop 2 ye rakip olabilecekmi gorecegiz
  • betayı bulamayanlar olursa oyunu bing motorundan aratsınlar.Seçeneklerin arasında free demo diye bir yazı görecekler.Oseçenekten oyunu indirebililer.
  • bing motorundanda arattım her yerden arattım hala yok ve indiremiyorum.

aynı şekil xbox.com a girişte yapamıyorum resmen rezillik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaSsErDoDo -- 5 Ekim 2012; 23:28:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaSsErDoDo

bing motorundanda arattım her yerden arattım hala yok ve indiremiyorum.

dashboard da demos ordanda new demosa gel ilk demo oyunu olarak karsina cikmasi lazim
  • Live hesabınıza aşağıdaki adresten giriş yapıp, web sitesi üzerinden indirmeye başlayabilirsiniz :

http://marketplace.xbox.com/en-US/Product/Medal-of-Honor-Warfighter/66acd000-77fe-1000-9115-d80245410993

Medal of Honor: Warfighter [Ana Konu - 26 Ekim!]

Şu anda sorunsuz bir şekilde indirme yapıyorum. Giriş yapıp, "Medal of Honor™ Warfighter Open Beta" 'ın sağındaki "Download to Xbox 360" seçeneğine tıklayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Cartman. -- 5 Ekim 2012; 23:33:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Aspirin_Gripin

quote:

Orijinalden alıntı: CaSsErDoDo

bing motorundanda arattım her yerden arattım hala yok ve indiremiyorum.

dashboard da demos ordanda new demosa gel ilk demo oyunu olarak karsina cikmasi lazim

her yere girdim çıktım hala linki vermiyor belkide problem yaşanıyordur neyse bekleyip görelim 1 yıllık live ı bu rezillikler için almışım demek ki

@Eric Cartman

Hocam aynı yöntemi deneyeyim dedim siteye hesabımla giremiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaSsErDoDo -- 5 Ekim 2012; 23:36:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eric Cartman.

Live hesabınıza aşağıdaki adresten giriş yapıp, web sitesi üzerinden indirmeye başlayabilirsiniz :

http://marketplace.xbox.com/en-US/Product/Medal-of-Honor-Warfighter/66acd000-77fe-1000-9115-d80245410993

Medal of Honor: Warfighter [Ana Konu - 26 Ekim!]

Şu anda sorunsuz bir şekilde indirme yapıyorum. Giriş yapıp, "Medal of Honor™ Warfighter Open Beta" 'ın sağındaki "Download to Xbox 360" seçeneğine tıklayın.

Eyvallah hocam işime yaradı bu

• benim download bitti girelim bakalim nasil birsey olmus
    Arkadaslar oyun berbat olmuş grafikler çamur silahlar plastik gibi sıradan bir oyun olmuş maalesef MoH gene becerememiş bu isi oynayın ve kendiniz karar verin beta olmasından dolayı kaynaklanabilirmi bilmiyorum ama bunedir böyle diyesim geldi yazık hakkatten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aspirin_Gripin -- 6 Ekim 2012; 0:11:20 >
  • %7 hadi bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aspirin_Gripin

benim download bitti girelim bakalim nasil birsey olmus
    Arkadaslar oyun berbat olmuş grafikler çamur silahlar plastik gibi sıradan bir oyun olmuş maalesef MoH gene becerememiş bu isi oynayın ve kendiniz karar verin beta olmasından dolayı kaynaklanabilirmi bilmiyorum ama bunedir böyle diyesim geldi yazık hakkatten

O kadar mı kötü ?

• Yine mi kötü...

Eski Medal Of Honor'un Multiplayeride berbatti..

• zaten bf3 faciasından sonra böyle bir oyun çıkacağı belliydi.günümüz konsolları frostbite 2 yi kaldıramıyor bakalım pc de nasıl olmuş
  • Cok kötü arkadaslar cevre kartondan yapılmış sanki eski MoH oyun bundan daha iyiydi sanki beklediğimden berbat olmuş oyunda oynanabirlik zevk yok zaten bu oyun cerezlik bile olmaz kızdım yaw :-/

• yuh arkadaşım bir ıyun bu kadar mı kötülenir be beta bu ya beta sanki 32 bit oyun
  • armuta elma mi diyelim yani,biz biraz kendini gelistirsin diye beklerken yaptiklari oyun 2-3 yil oncesinin cikis yapmis herhangi bir fps oyunundan farki yok,MW-BF veya BOP gibi oyunlara yetissin diye beklerken bu firma dahada geriye gidiyo yada biz cok sey bekledik herhalde Moh dan
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tinúviel -- 6 Ekim 2012; 2:12:35 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.