Şimdi Ara

Medal of Honor: Warfighter [Ana Konu - 26 Ekim!] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
506
Cevap
1
Favori
43.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Hayatlarında beta oynamamış adamlar yorum yapıyor ya,beta olum bu beta,tam sürümde düzelecek grafikler...

CRYSIS mp beta-COD MW1 mp beta-BAD COMP 1-2 mp beta -HALO3 MP beta ve hatirlamadigim birkac oyun,hepsininde betasindaki grafiklerin aynisiyla piyasaya cikti oyunlar, simdi burda sen beta oynadin ben oynamadim diye tartisma yaratmayalim birde HD paket diye laf salatasi cikti adam gibi oyunu birseferde cikarmak yetmiyo galiba oyun firmalari para kazanmak adina herturlu cakalliga yeltenmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aspirin_Gripin -- 6 Ekim 2012; 14:31:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aspirin_Gripin

quote:

Hayatlarında beta oynamamış adamlar yorum yapıyor ya,beta olum bu beta,tam sürümde düzelecek grafikler...

CRYSIS mp beta-COD MW1 mp beta-BAD COMP 1-2 mp beta -HALO3 MP beta ve hatirlamadigim birkac oyun,hepsininde betasindaki grafiklerin aynisiyla piyasaya cikti oyunlar, simdi burda sen beta oynadin ben oynamadim diye tartisma yaratmayalim birde HD paket diye laf salatasi cikti adam gibi oyunu birseferde cikarmak yetmiyo galiba oyun firmalari para kazanmak adina herturlu cakalliga yeltenmis

Bu sorun Xbox sürümünde var sanırım. Oyunu 2 DVD'ye bile sigdiramamislar demekki. Battlefield'daki olay...

Edit: Oyunun HD yaması paralı olmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnlyChaos -- 6 Ekim 2012; 14:35:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

BF3 de kötüydü hocam,hd grafik yaması da gelecek iyi olacaktır oyun.Koskoca EA salak mı yani görmüyor mu grafikleri okumuyor mu mu betayı oynayan kullanıcı yorumlarını, hepsini görüp değerleme yapacaklardır.Hd yamasının parayla alakası yok bf3'te de ücretsizdi bunda da öyle olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 6 Ekim 2012; 14:59:09 >

• HD texture pack i koymamışlardır içine, bf3 betasında olduğu gibi..

• buradaki pc versiyonu. bu videodan anladığım daha hd paket konacak xbox versiyonu üzerine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buyukbaba -- 6 Ekim 2012; 15:08:48 >
  • quote:

quote:

quote:

BF3 de kötüydü hocam,hd grafik yaması da gelecek iyi olacaktır oyun.Koskoca EA salak mı yani görmüyor mu grafikleri okumuyor mu mu betayı oynayan kullanıcı yorumlarını, hepsini görüp değerleme yapacaklardır.Hd yamasının parayla alakası yok bf3'te de ücretsizdi bunda da öyle olacak.

eger texture paket gelecekse ve gozle gorulur bir degisiklik olursa dediklerinizde haklisiniz ama birde mp oyundaki menu acilan paketler create class cok karisik geldi bana basit bir arayuz yapmamislar ve dahada onemlisi uzun vaadede mp oynatacakmi kendisini bu konuda ben supheliyim, adam gibi kendisini devamli oynatacak fps mp oyunu yapamadi gitti MoH

• Yukarıda koyduğum videoya yanlış yorum yapmışım. Videonun büyük çoğunluğu xbox versiyonu bir kısmı pc. Buradan, hd paketin kesin olarak geleceğini söyleyebilirim. Bizim oynadığımız böyle değil.
  • Hiç beğenmedim, cacık oyun olmuş.
  • Betayı dün gece çıktığı gibi indirdim ve hatrı sayılır derecede oynadım.Hatta 12. seviye oldum ve 10 tane adma açtım.Şunu söylemeliyim ki sesler ve oynanış benim çok hoşuma gitti.Hoşuma gitmeyen şey grafikler am bunun sebebi beta olması ve oyun çıkınca hd paket ile birlikte bu sorun çözülecektir
  • İndirmem ile silmem bir oldu. Full versiyon çıksın deneriz her daim.

Çöp bir beta çıkartacaklarına direk full versiyonu sunsalar daha iyi bir izlenim bırakırlardı.

Böyle rezalet bir oyun olmuş. Full versiyonda çoşucaz orası ayrı konu.
  • Berbat ötesi
  • Multiplayer Betasında grafik aramıyacaksınız oynanış nasıl, mod nasıl ona dikkat etmek lazım. Artık oyun yapımcıları single playerdan daha çok multiplayer oynanışa özen gösteriyorlar. Bence Bf3 ve MW3 den ayıran özellik iki kişinin birlikte skor yapmaya çalışması. Çok zevkli multisi. Oynun konusuda yanılmıyorsam geçek olaylardan alıntı olacakmış.
  •  Medal of Honor: Warfighter [Ana Konu - 26 Ekim!]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uncy

Medal of Honor: Warfighter [Ana Konu - 26 Ekim!]

Ne bu Türk askerleri de olacak mı ?
  • Grafikler Beta normaldir,texture'lerin eksik olması arkadaşların belirttiği gibi HD paketinin olmamasından kaynaklanıyor.1.60GB boyuta daha fazla sıkıştırma olmaz zaten Frostbite 2.0 için.Ancak oyunun grafikten daha önemli eksikleri var,oynanış genel olarak akıcı gibi ama ne BF3 gibi geniş alanlarda taktiksel oynanışa izin veriyor nede CoD serileri gibi yakın çarpışmaları dengeli biçimde sunuyor,fazla iki arada bir derede kalmış,kendi tarzını yaratmaya çalışırken pekde başarılı olamamış malesef.

Menüler gereğinden fazla karışık olmuş,perk seçimi ile ilgili bir seçenek bulamadım,sanırım class ability hep sabit,offensive ve defensive support level atlamak suretiyle geliştiriliyor ama CoD deki gibi ayarlamak mümkün değil.Bunun haricinde silah customization çok güzel olmuş,tıpkı Ghost Recon Future Soldier'deki gibi silaha ince ayarlar çekmek mümkün.Bu konuda hem BF'den hemde CoD'den daha başarılı olmuş.

Bir diğer konuda MoH-BF serilerinin başarılı olduğu atmosfer olayı,beta itibarı ile oyunda atmosfer diye birşey yok,kesinlikle insanı havaya sokmayı başaramıyor.Ses efektleri BF'in çok gerisinde,vuruş hissi yine her frostbite oyununda olduğu gibi yok denecek kadar az.Bazen düşmanı vurduktan sonra ölüp ölmediğini anlayamıyorsunuz bile.Respawn sistemi güzel olmuş,ama bundada ciddi problemler var.Oynadığım bir oyunda rakip takımdan bir oyuncu Black Hawk'tan indirme yapılan bölgenin dibindeki çalılara pusmuş diğeride ilk oyuna katılma noktasında bekliyordu.Sonuç 5dk boyunca doğduğumuz gibi öldük,haritada bazı kilit noktaları tutunca rakibe hiç oynama şansı vermiyor oyun.

Sonuç olarak büyük beklentiler içinde beklediğim bir oyundu,bu saydığım problemlerin birçoğu full sürümde giderilecektir,ama vuruş hissiyatı ve oyun tarzı asla değişmeyecektir.Yinede full sürüm çıksın eğrisini doğrusunu görelim.Şimdilik Blackops 2'yi beklemeye devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shazam! -- 8 Ekim 2012; 10:16:40 >

• Oyun firmaları PSN yada Live gibi mekanlarda demo yada full oyun yayınladıklarında, kullanıcıların çektikleri GB başına belli bir ücret ödüyorlar. PSN için GB başı 0,33$ diye biliyorum. Live biraz daha paracı olduğunu düşünürsek ücret az biraz daha pahalı olacaktır. Böyle ücretlerin alındığı ortamlarda firma minimum ödemeyle kapatmak ister. Sanırım texture olayıda pek şıkırtırmaya izin vermediği için kaliteden ödün vermişler.

Birde adı üstünden BETA firmaya eksik veya sorunlu gördüklerinizi geri dönmeniz için sunuluyor. Oyunun forumlarında millet döşemeye başlamıştır, buralardan da tam sürüm çıkana kadar eksik gedik ne varsa kapayacaklardır elbet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 8 Ekim 2012; 10:40:19 >
  • Mavi filtre bunda da olacak mı acaba..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Uncy

Ne bu Türk askerleri de olacak mı ?

Hayır , malesef battlelog üzerinden sadece türk bayrağını kullanabiliyoruz destek amaçlı

• campaing oynanır sonra geçilir black ops 2 online a , ama çok oyun oynayan zamanı olan için multiplayer i fena değil . Battlefield 3 e o kadar ekstra dlc ler eklerken üstüne bunu online oynayanların olcagını sanmıyorum özellikle ''aftermath'' varken
  • kaç tane ülkenin askeri var Türkiye'nin askeri yok, yazık :(
    bari şu oyunu orjinal alında bizimde adımız geçsin bazı yerlerde
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.