Şimdi Ara

Medal of Honor: Warfighter Video İnceleme (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
4.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende oyundaki karanlık atmosferden şikayetçiyim adamlar görünmüyor karambole ateş edeceksin yada sese göre hareket edeceksin monitör ışığını ve oyundan ışığı açmama rağmen birşey değişmiyor ilk kez bir oyunda böyle bir sorunla karşılaşıyorum korku temalı oyunlar bile daha aydınlık

oyuna gelince black ops 2 ile yakın tarihlerde çıktı, önce m.o.h oynadım sonra black ops 2 oynadım sanırım oyun motoru sayesinde moh ilk kez black ops 2 den daha çok hoşuma gitti ama şu bir gerçekki modern warfare en iyi fps ve en iyi grafik battlefield 3 teydi. M.o.h ve black ops 2 bu yıl vasattı
  • Beyler incelemenin sonunda gerçek mohtan 15 snlik bir müzik var işte o müziği duyunca az kalsın gözümden yaş gelecekti...

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • BLACK OPS 2 SPOİLERI !!!...

black ops 2 de 5 atlıyla tank helikopter ve sayıca fazla olan diğer askerlere meydan okuyoruz ve kazanıyoruz. Burada oyuncuya hakaret var dimi gökhan abi ?..
  • bu iki mL Gerçekte olsa hayatta kalmayı bırak..bakkaldan iki ekmek alamaz bunlar
  • Sevgili Gökhan Yılmaz beyfendi, sakın yanlış anlamayın ama her ne kadar ingilizce biliyor olsanızda çoğu zaman okurken yanlış okuyorsunuz. Örneğin " DEATH MATCH " diyeceksiniz , bunu " DİT " şeklinde okuyorsunuz. Kusura bakmayın ama bu çok komik oluyor :) " DET " şeklinde okunur o kelime... Yapmayın, etmeyin abi editör adamlarsınız siz... Umarım kızmıyorsunuzdur bu dediğime.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Sevgili Gökhan Yılmaz beyfendi, sakın yanlış anlamayın ama her ne kadar ingilizce biliyor olsanızda çoğu zaman okurken yanlış okuyorsunuz. Örneğin " DEATH MATCH " diyeceksiniz , bunu " DİT " şeklinde okuyorsunuz. Kusura bakmayın ama bu çok komik oluyor :) " DET " şeklinde okunur o kelime... Yapmayın, etmeyin abi editör adamlarsınız siz... Umarım kızmıyorsunuzdur bu dediğime.

DEF olmasın o?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcgamebeer

quote:

Sevgili Gökhan Yılmaz beyfendi, sakın yanlış anlamayın ama her ne kadar ingilizce biliyor olsanızda çoğu zaman okurken yanlış okuyorsunuz. Örneğin " DEATH MATCH " diyeceksiniz , bunu " DİT " şeklinde okuyorsunuz. Kusura bakmayın ama bu çok komik oluyor :) " DET " şeklinde okunur o kelime... Yapmayın, etmeyin abi editör adamlarsınız siz... Umarım kızmıyorsunuzdur bu dediğime.

DEF olmasın o?

3 ü de yanlış. Gidin fonetik sözlükten nasıl okunur öğrenin. Sondaki Th sesini, ana dili ibgilizce olmayan insanların çıkarabilmesi çok zordur, doğal yetenek gerektirir ve diksiyon dersi alınması şarttır. Lafım burda Gökhan abiye değil, onu eleştirmeye çalışırken komik duruma düşenlere. ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smalsrol -- 19 Kasım 2012; 20:26:58 >

• alıcam aksiyon var gibi. bölümler grafiklerde çok hoşuma gitti. ayrıca yapay zekayı sevdim. bf da bütün adamları benim diğer adamlar öldürüyordu hiç zevk almıyordum oyundan
  • quote:

Bu mudur?
  • artık incelemelere bakmıyorum pek, editörlerin düşündükleri çoğunluğun düşündüklerinin önüne geçiyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: OoO_21

quote:

Orijinalden alıntı: stun

amerikada şuan başörtülü bir müslüman kadın terorist gözüyle bakılıyor..sosyal olarak neredeyse aşşagılanıyor . muslumanlar... askerler tarafından değil bütün amerıkalılar tarafından aslında terorist olarak görülüyor... özellıkle.. daha dogu ülkeler...

evet müslümanlık günümüzde terörizm ile kendini ifade ediyor. yaptıkları tek şey insanları katletmek. kendi ülkemiz de bile bir biat terörizmi devam ederken müslümanların ezildiğini söylemek çok abesle iştigal kaçıyor.

islamla terörizmi aynı kefeye koymak vede müslümanları kendini terörizm ile ifade ediyor cümlesi cok hatalı olmus.peygamber efendimizin(s.a.v) ve sahabilerinin hayatına bir göz atın derim.orada terör görebilecekmisiniz.günmüzde azınlıkta olan ve belli güçlerin kontrolünde meydana gelen terör hadiselerini islamla bagdastırmak tamda o belli güçlerin hedefledigi plan islamı ve müslümanları terör kaynagı olarak gösterip islamın o nur atmosferinin dünyada yayılmasının önüne gecmek

• çok doğru puanlama. oynanabilirlik güzel fakat sınırlamalar var. grafikler tartışılmaz..

• oyun tamamen amerikan propagandası

• İnceleme için teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: black_67

bende oyundaki karanlık atmosferden şikayetçiyim adamlar görünmüyor karambole ateş edeceksin yada sese göre hareket edeceksin monitör ışığını ve oyundan ışığı açmama rağmen birşey değişmiyor ilk kez bir oyunda böyle bir sorunla karşılaşıyorum korku temalı oyunlar bile daha aydınlık

oyuna gelince black ops 2 ile yakın tarihlerde çıktı, önce m.o.h oynadım sonra black ops 2 oynadım sanırım oyun motoru sayesinde moh ilk kez black ops 2 den daha çok hoşuma gitti ama şu bir gerçekki modern warfare en iyi fps ve en iyi grafik battlefield 3 teydi. M.o.h ve black ops 2 bu yıl vasattı

aynen bende müzdaribim o konuda karanlık baya nereye sıkıyorum belli olmuyor :) aynı sorun battlefield 3 oyunundada vardı
  • OoO_21

Müslümanlar ezilmiyor da kim eziliyor.Irak ta milyonlarca müslüman katledildi.filistinde binlece müslüman öldürüldü.siz hala çıkın müslümanlar terörüsttir diyin.ve bütün bu katliamları yaptıkları halde onlar terörist olmuyor ama bir kaç tane şerefsizin çıkıp allahuekber diyerek bomba patlatınca müslümanlık terörist dini oluyor.o bobmayı yapan da patlatan da müslüman değiller amerikanın ayarladığı bir kaç pislik sadece.ayrıca Osmanlı dünya ya hakimken kaç tane hristiyanı ya da yahudiyi veya başka bir dine mensup insanı sebepsiz yere kendi çıkarları için katletmiştir bi bakın sonra konuşun!!!ne kendi tarihinizden haberiniz var ne de yaşadığınız ülkenin dininden.bilip bilmeden konışmayın boş yere!!!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: porsux

class="quote"alıntı:Orijinalden alıntı: KingdomOfH3avenArkadaşlar karıştırmış galiba bu MoH: Warfighter incelemesi bilginize. Herkes Cod: Bo2 ile karşılaştırmış vs. Bu bir karşılaştırma videosu değil inceleme videosu. Black opsta yada başka oyunlardada benzer hatalar var diye bu oyundaki hataları incelemede söylemeyecek değil adamlar. Çok yanlış açıdan bakıyorsunuz konuya.aslında yanlış açıdan bakmıyorlar. neden biliyomusun çünkü insanlar adil şeyler istiyorlar. neredeyse aynı hatalar black ops 2 dede olmasına rağmen kendisine oyun inceleme sitesi diyen bir site moh w ye 4 black ops 2 ye 9.3 veriyorsa bu insanları rahatsız eder. AYNISINI BSC DE GÖRMEK İSTEMEDİKLERİ İÇİN BUNLARI YAZIYORLAR.

Hocam sizi tebrik ederim.Eşeğe 4 vermişler haklılar.Ata da 4 vermelerini beklemiyordun öyle değilmi?

• quote:

BLACK OPS 2 SPOİLERI !!!...*************************************black ops 2 de 5 atlıyla tank helikopter ve sayıca fazla olan diğer askerlere meydan okuyoruz ve kazanıyoruz. Burada oyuncuya hakaret var dimi gökhan abi ?..

Hocam sende şaka mısın nesin.Az olduğunu nasıl idia ediyorsun?Yanımızda bir sürü adam daha vardı ?

• Yapay zeka sadece bize ateş ediyor vuruş hissi 0 berbat

• ekranı cok dolu bir fps oyunu için idela değil bence
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.