Şimdi Ara

Medal of Honour Heroes hakkında yorumlarınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar forumun basligina uygun olarak! oyun hakkında yorumlarınızı alabilirmiyim?

• Abi oyun tam bir multiplayer oyunu.Ama kontrol cok zor.Alışmak lazım uzun bı sure oynamak lazım kı alısabılelım kontrole lune.Kontrolun dısında guzel bı oyun...
  • aslında güzel bir oyun......kontroller zor ama alısınca cok kolay gelıyo......ben ıtalya bolumune geldım ama bı gorevi yapamadım kafayı yedim resmen bu yuzden bıraktım oyunu sınır etti beni....gecemedim gitti yaw
  • oyun bu yılın en iyi fps'si seçildi ama daha indirip oynamak kısmet olmadı
  • arkadaslar ben herseyı bıtırdım ve oyun ınanılmaz bı oyun eglence fln acaıp ozellıkle multıplayer ınfustracture modda acaıp zevk alıosunuz kontrole zamanlaa alısıosunuz kesınlıkle tawsıye ederım kacırmayın bu oyunu
  • arkadasım su ıtalya bolumunde bı yer var bayragın rengını degıstırcez ya bole bı tapınak gıbı bı yer var karsında kocaman bı bına tam degıstırıken bole nerden geldıgını goremedıgım bı suru bomba yagıyo kafama gecemıyorum sen nasıl gectın orayı bea ne kadadrda sınır edıcı bı yer uyuz oldum valla...
  • abı hatırlamıom orayı yaa:(:(ama dıkkatlı oyna bazen mantık ısteyen yerler oluyor etrafına ıı bakın o zmn o bomba atan kısılerı oldur :) (bıraz duz mantık oldu ama:):)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    prince of persia sıralaması?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.