Bildirim
Medalist Online öldümü ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
vala yaw noldu medalist e 4 gundur kapalı -
Tamam artık düzeldi girebilirssin :)
Blizzard DNS'ye bişey yapmış..Ama artık açık ve su anda serverda 5 kişi mevcut lol
-
yoo hala kapalı
yada ben giremiyorum. -
siteye giremiyormusun ? -
hayır siteye giremiyorum
sennasıl giriyorsun anlayamadım
www.medalistonline.com değilmi ismi sitenin. safya görüntülenemiyor diyor hep.
realmlist.swf dosyasında bi değişiklik yapmam gerekiyormu bu acaba.
oyun da da server a bağlanamıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __tr -- 11 Aralık 2005, 18:22:13 > -
3 gündür kapalıydı ama dün aksam acıldı bugün de giremiyorum(siteye ve server a)... -
arkadaşlar siteye girip ordan ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.
<gm> yabancı değil :D
blizzard banlamıştı ama sorun halloldu.
wowstatusta gözükmicek ama -
Merhaba Donanim haber sakinleri, ben Medalist WoW Server GM iyim oyuna girmeniz için linkini verecegim programı kurmanız gerekmektedir kurduktan sonra rahatlıkla oyuna girebilirsiniz
MedalistWoW.exe
CoNQueRoR GM of Medalist -
Evet bana geldi benim maile saolasınız Gm bey
account acarken mail adresini acmayı unutmayın.
-
MedalistWoW.exe link i calısmıyor.
Dosya kucukse lutfen ilhanacars@msn.com a atarmısınız yada msn deyim online ım verirmisiniz..
tesekkurler.. -
ya XanaX kardesim, gel biz bu WoW sevdamızdan vazgecelim yol yakınken..bisürü sorun heves ettik edeli...orjinale de şimdi para mara işimizden gücümüzden de olacağız bazı arkadaşların dediği gibi....zaten oyun sevdalarımız yüzünden bitmedimi okullar onlarca senelere varan sürelerde ?
Seski deneme ilk mesajım bu arada...bakalım güzel çıkacak mı ? :D -
Harbi bu blizzard olmaz olsun sene 98 bi oyun cıkardılar Starcraft Oyuna basladım 98 de (Universite 2 yiz o donem) Gosu olduk olacaz derken sene 2005 oldu.. Bide baktık okul 6 sene olmus daha bitmemiş :D
Neyse bitti kurtulduk derken WOW belasını sardı basımıza..
Blizzard beynimin vebasıdır. -
sen de bayaa uzatmışın be abi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X