Şimdi Ara

Media box hakkında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Media box cihazları hakkında genel bilgi istiyorum. Bu cihazlar hakkından az çok bilgim var ama,siz arkadaşlardan hem daha pratik bilgiler hem de cihazın bağlanma şekli hakkında bilgi beklyorum.
    Benim Panasonic LCD'm var.Ama maalesef usb girişi yok. Bu bağlamda aşağıdaki hususları merak ediyorum.

1.Tv'mde smart özellik var dolayısıyla alacağım media box'un bu özelliği olması gerekmez.
    2.Media box'lar harici diske ya da usb belleğe tv yayınlarını kayıt edebilir mi , hatta kendi içlerinde de bellek var mı ve ona da kayıt yapabilir mi?
    3.Full HD desteğe sahip olmasının yanında , dvd playerların zorlandığı hatta göstermediği her türlü formatı destekler mi?
    Bir de bağlantı şekliyle ilgili olarak ,
    4.Benim tv'm dahili uydu alıcılı ve ben de ikinci kumanda kullnmayı sevmem. Alacağım medyabox 'ı Tv ye şöyle bağlasam sorun çıkar mı ? Uydudan gelen kabloyu splitter ile ikiye dağıtsam...Birini eskisi gibiTv nin dahili uydu alıcısına bağlasam, diğerini ise mediabox'a giriş yapıp ondan da hdmi ile tv'nin hdmi'sine bağlasam... Bu durumda, mediabox'u kullnmadığım sürece eskisi gibi tek kumanda ile uydu yayınını alabilir , tv'den kayıt yapmak ya da media box'ın diğer özelliklerini kullnmak istediğm andan ise, mediabox'ı açıp sorunsuzca kullanabilir miyim ? Yani tv'ye hem direkt uydudan hem de splitter ile hdmi üzerinden bağlantı yaptığımda , sinyallerde bozulma olup yayını alamama durumu olur mu ? Amacım normal zamanlarda tv'nin dahili uydu alıcısıyla yayını almak, mediabox'u tv den kayıt ya da harici film gösterimi dışında kullnmak istemiyorum.

• Hocam bu isteklerini fazlasıyla yapan uydu alıcıları var artık günümüzde ama iki kumanda kullanırsın yinede
  • Hocam,

Uydu sinyalini ayırmanız size bir artı sağlamayacaktır. Söylediğiniz işlemleri yapabileceğiz bir uydu alıcısı alabilirsiniz. Ben Vu+ Ultimo kullanıyorum. Eklentileri sayesinde online dizi film vs sorunsuz izleyip indirebiliyorum. Uydu yayınlarını kayıt edebiliyorum. Bu tarz enigma2 bir cihaz alıp sorunsuz şekilde kullanabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.