Şimdi Ara

Media Center Edition Hakkında Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu konu ile ilgili açıklayıcı bir topic göremediğim için bu konuya açmak istedim.2 gündür xbox'ımı pc'ye bağlamaya çalışıyorum ama indirdiğim media center programlarının hiçbiri yüklenmedi en son 950 mb lık bir xp media center edition 2005 indirdim ordada direk xp'nin üstüne yeni bir xp kuruyor o şekilde kurmak istemiyorum direk xp'ye yüklenecek media center istiyorum.Amacım xbox 360'ı media center a bağlamak normalde altyazı'yı video'ya gömmeden film izlenebiliyor bu şekilde çok araştırdım.Vlc360 ve VideoFiche dosyası ileAslında amacım divx film izlemek değil sadece hd film izlemek için düşünüyorum mkv lerin açmadığını biliyorum ama hd açan arkadaşlar hd nin kastığını söylüyor Benimde bu olaya bir gözatmam lazım.Bana bu konu ile ilgili gerçekten bilgili ve bu programı nerden bulabileceğimi söyleyebilecek arkadaşlar olursa sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

http://forum.donanimhaber.com/m_12712401/tm.htm

Windows xp'de nasıl oluyor bu olay.Benim merak ettiğim bu xp nin içinde Windows Media Center yok malesef.
  • Media Center mkv uzantılı HD filmleri açmıyor diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onimushaa

quote:

Windows xp'de nasıl oluyor bu olay.Benim merak ettiğim bu xp nin içinde Windows Media Center yok malesef.

XP de olmaz işletim sistemini değiştirmen lazım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onimushaa

quote:

XP de olmaz işletim sistemini değiştirmen lazım.

kuzenim xp'de yaptı 3 yıl önce.Ama malesef hatırlamıyor nasıl yaptığını.Neyse pek bilgisi olan yok bu konuyla ilgili teşekkürler.

• aynı olayı 2 ay önce bende araştırdım,malesef xp ye sonradan kurabileceğimiz bir program değilmiş media center lı xp işletim sistemleri var indirdim bende kısacası pc yi formatlayacağın zaman media centerlı xp yi kuruyorsun ve takılıyorsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: acikadresim

aynı olayı 2 ay önce bende araştırdım,malesef xp ye sonradan kurabileceğimiz bir program değilmiş media center lı xp işletim sistemleri var indirdim bende kısacası pc yi formatlayacağın zaman media centerlı xp yi kuruyorsun ve takılıyorsun.

evet bende onu indirdim ama tekrar xp yüklemek istemediğim için yapmak istemiyorum ama çare bulamazsam öyle olacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.