Şimdi Ara

Media Markt hakkında inceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben n76 690 ytl ye aldım vatan bilgisayardan ve kredi kartıyla 6 taksit yaptırdım
  • quote:

Orjinalden alıntı: dekonline

Media Markt sonrasında diğer firmaların da indirim yaptığı görüldü. Bence piyasaya oldukça iyi bir giriş yapmışa benziyorlar. Gerçi her ülkede aynı şeyi yapıyorlarmış. Sanırsam sahibi de Yahudiymiş.

Sahibi yahudiymiş derken ne demek istediğini anlamadım, şimdi ben sahibi sanırım müslümanmış deseydim ne anlama gelecekti?

Lütfen din/dil/ırk ayrımı yapmayalım!
  • valla mediamarkt sayesinde de fiyatları çektiler, iyi oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Midgàrd

quote:

Orjinalden alıntı: dekonline

Media Markt sonrasında diğer firmaların da indirim yaptığı görüldü. Bence piyasaya oldukça iyi bir giriş yapmışa benziyorlar. Gerçi her ülkede aynı şeyi yapıyorlarmış. Sanırsam sahibi de Yahudiymiş.

Sahibi yahudiymiş derken ne demek istediğini anlamadım, şimdi ben sahibi sanırım müslümanmış deseydim ne anlama gelecekti?

ewet sonuçta yabancı firma türk ve müslüman olmasını bekliyemezdik

bide Teknosa tuttuğu yerlerin kirasını çıkarmak için hem bozuk mal hemde normalden pahalı mal satıyo

bunun hakkındada inceleme başlatsınlar nie başlatmıyolar

• birazcik arastirinda yorum yapin lutfen!!! rekabet kurulu neden var? amaci nedir? dunyadaki durum nedir? diye arastirinca bu sorusturmanin hakli ve dogal oldugunu kendiniz goruceksiniz /....
    konulari karistirmayin usulsuz yapilan is baska bimeksti falanin pahali satmasi baska seyler!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ravunos

birazcik arastirinda yorum yapin lutfen!!! rekabet kurulu neden var? amaci nedir? dunyadaki durum nedir? diye arastirinca bu sorusturmanin hakli ve dogal oldugunu kendiniz goruceksiniz /....
    konulari karistirmayin usulsuz yapilan is baska bimeksti falanin pahali satmasi baska seyler!!!

ne olmuş yani bi firma daha ucuz satıyosa herkez aynı fiyatlarda satmak zorundamı rekabet kurulu gibi şeyler anca teknosa gibi yerleri korur bizi kim koruycak bıktık fazla fiyatlardan avrupadaki 300 milyonluk tel türkiyede 600 milyon bunun kurulu ne kazık kurulumu ne işe yarıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: vavuli

quote:

Orjinalden alıntı: ravunos

birazcik arastirinda yorum yapin lutfen!!! rekabet kurulu neden var? amaci nedir? dunyadaki durum nedir? diye arastirinca bu sorusturmanin hakli ve dogal oldugunu kendiniz goruceksiniz /....

ne olmuş yani bi firma daha ucuz satıyosa herkez aynı fiyatlarda satmak zorundamı rekabet kurulu gibi şeyler anca teknosa gibi yerleri korur bizi kim koruycak bıktık fazla fiyatlardan avrupadaki 300 milyonluk tel türkiyede 600 milyon bunun kurulu ne kazık kurulumu ne işe yarıyo

aynen katılıyorum

• Vatan'a da bir soruşturma açsınlar arada sırada Vatan da sapıtıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖnceVatan -- 27 Eylül 2007; 23:03:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Midgàrd

Hocam Yahudiler dünyayı yöneten insanlar şu an.. Ayrım yapacaksa onlar yapar biz Türkler-Müslümanlar yapamayız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖnceVatan -- 27 Eylül 2007; 23:05:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatiharikan

Hocam Yahudiler dünyayı yöneten insanlar şu an.. Ayrım yapacaksa onlar yapar biz Türkler-Müslümanlar yapamayız

• yukardaki inceleme normal diyen arkadas acaba ak partinin hangi organinda calisiyor
  • konyada da açmışlar 20 dk da bitmiş
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.