Şimdi Ara

Media Markt Optimum/Yenisahra 27 Kasım Perşembe 06'da açılıyor... (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
0
Favori
35.199
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: TIGRAMAN

Burhan AltinTÖP ü göndermek lazım

+ 9999999
  • quote:

Orjinalden alıntı: yastik

E-5'in anasını ağlattı burası. Optimum önü bi tıkanıyo maltepeden başlıyo trafik

daha dur arefe günü ve bayramda pendikten başliycak

sahil yollarini kullanın arkadaslar.
  • oraya o alışveriş merkezini yapanıda yaptıranıda izin verenide....
  • quote:

Orjinalden alıntı: proffesor

Arkasında çingene mahallesi vardır yenisahrada. Bir bakıyorsun geceden çingeneler çoktaaaan mediamarktı girip büyük açılışı yapmışlar...

• quote:

Orjinalden alıntı: McCarty

quote:

Orjinalden alıntı: yastik

E-5'in anasını ağlattı burası. Optimum önü bi tıkanıyo maltepeden başlıyo trafik

daha dur arefe günü ve bayramda pendikten başliycak

sahil yollarini kullanın arkadaslar.

ibb nin sitesinden bile görülüyo rezillik
    http://tkm.ibb.gov.tr

• abi şimdi bursaya da açılacak.acaba sabahtan akşama kadar orada dursam aynı şekilde indirimler olur mu?ve orada lcd lerin kaç ytl olduğunu söylermisin?ona göre markasını yazacağım.ve 24:00 da açılacak.sizce sabah gitsem eşyalar tükenir mi?
    quote:

Orjinalden alıntı: spiritc85

iş çıkışı arkadaşlarla optimuma ne var yok ne yok bakmaya gittik.alt katta teknosa ya girdik lg3000 lcd 1800 yerine 1300 e satıyorlar.
    PS3 80gb +fifa09 ise 849 ytl millet alışveriş arabalarını tepeleme doldurdu bir düzine ye yakın ps3 10 dk da satıldı.
    biz ordan ayrılırken 2 adet kalmıştı...
    media markt da ise tek olay ps3 de. ps3 80gb +3 oyun = 777ytl. işin ilginç yanı alan yok zira 3.katta ve fazla müşteri yoktu.teknosadan
    alanlar umarım media markt a çıkıp bakmamışlardır.üzülebilirler.
    ps3 düşünenlerin kaçırmaması gereken bir fırsat bence....

• quote:

Orjinalden alıntı: Archelot

Kehanette bulunmadım, elimdeki verilerle hareket ettim.Electroworld dünyadaki tüm mağazalarını satmak için müşteri arıyor.Googler'dan biraz araştırma yapın lütfen.Bunu parekende işiyle uğraşan biri olarak değil , bir ekonomist olarak söyledim.Ayrıca umarım kapatmaz çünkü rekabet herzaman iyidir.Orada çalışan çok arkadaşım-kardeşim diyebileceğim insan var kimsenin işsiz kalmasını istemem...Şu an Outlook Takvime not alıyorum 2010 yılında bugün bir mesaj atacağım buraya... :D

Ben anlayamadım!......
    Oraya gidenler MediaMarkt (veya Electroworld) ümü satın almaya gidiyorlar? Benim alacağım HardDiskin nesi hangisinde farklı?
    Aynı ürünün fiyatından başka nesi ilgilendirir beni?
    Ben geri zekalımıyım yoksa?

Eğer anlıyabilirsem haftaya Bursadaki mağazaya gidip göreceğim. Yalnız ben mağazanın cirosuna bakmayı bilmiyorum, sadece etiketine bakmayı biliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abi -- 5 Aralık 2008; 0:21:47 >

• quote:

Orjinalden alıntı: K®ATOS

abi şimdi bursaya da açılacak.acaba sabahtan akşama kadar orada dursam aynı şekilde indirimler olur mu?ve orada lcd lerin kaç ytl olduğunu söylermisin?ona göre markasını yazacağım.ve 24:00 da açılacak.sizce sabah gitsem eşyalar tükenir mi?
    quote:

iş çıkışı arkadaşlarla optimuma ne var yok ne yok bakmaya gittik.alt katta teknosa ya girdik lg3000 lcd 1800 yerine 1300 e satıyorlar.
    PS3 80gb +fifa09 ise 849 ytl millet alışveriş arabalarını tepeleme doldurdu bir düzine ye yakın ps3 10 dk da satıldı.
    media markt da ise tek olay ps3 de. ps3 80gb +3 oyun = 777ytl. işin ilginç yanı alan yok zira 3.katta ve fazla müşteri yoktu.teknosadan

Bence işi garantiye al, 3 gün önce git. Hiç birşey risketmemiş olursun.

• trafik az kalabalıktı orda bide hiçbi değişiklik yapmadan (trafik kornisyonundan bahsediyorum) açtılar cart diye, nolucak istanbulun bu trafiği sabah orası zaten rezalet oluyodu allahtan göztepeden çıkıyorumda trafiğin bittiği yere denk geliyorum ama oradan geçmek zorunda kalanlara üzülüyorum, memleket almış yürümüş nerdeyse her sokağa ışık koydular trafik olmayan yerde trafik olmaya başladı. garip garip işler allah sonumuzu hayır etsin... :)
  • ne 3 günü ya
    quote:

Orjinalden alıntı: Abi

quote:

Orjinalden alıntı: K®ATOS

abi şimdi bursaya da açılacak.acaba sabahtan akşama kadar orada dursam aynı şekilde indirimler olur mu?ve orada lcd lerin kaç ytl olduğunu söylermisin?ona göre markasını yazacağım.ve 24:00 da açılacak.sizce sabah gitsem eşyalar tükenir mi?
    quote:

Bence işi garantiye al, 3 gün önce git. Hiç birşey risketmemiş olursun.

• ya merheba oraya mediamakta gidip de ipod gören ve fiyatını bilen varmı acaba...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarıkanaryam

ne diyim alemsiniz...

Allah kimseye kötü gün göstermesin..
    sağlıklı ve huzurlu yaşam versin...

amin cümlemize
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.