Şimdi Ara

Media Markt Optimum/Yenisahra 27 Kasım Perşembe 06'da açılıyor... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
0
Favori
35.199
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: istanbulturkusu

hiç gitmeyin otoparkını açmamışlar açılış yapıyormuş . arabam ve üzerim başım çamur deryasında çamur oldu. 5 para etmez resmen milletle dalga geçiyor kendilerini bir halt zannediyorlar

bende 5.30 da gittim..
    otoparkına çok rahat girdim ve o kadar kalablık olmasına rağmen arabamı rahat parkettim..
    siz ne zaman gittiniz?
    kapalı otoparkı açıktı vbe geniş....
  • ben 1de gittiğimde insanlar benzinciye park ediyorlardı,üst taraftaki park dolmuştu,alttan girilen park girişinde ise bir köprü trafiği kıvamı vardı benide media marktın o iğrenç otoparkına yönlendirdiler ama daha sonra 2.30 gibi çıktığımda o kalabalıktan eser kalmamıştı
  • quote:

Orjinalden alıntı: thedevourer

8. mağza Bursa mağzası bomba gibi gelicek çok yakında,ümraniye gibi açılış olucak :)

görcez bakalım fiyatları
  • quote:

8. mağza Bursa mağzası bomba gibi gelicek çok yakında,ümraniye gibi açılış olucak :)

açılış tarihi belli oldumu ?
  • bayaramdan sonra sanırım
  • şuan tam tarih veremem ama aralık ayının ortalarında ve çok farklı bi saatte açılış olucak bukadar bilgi yeter şimdilik
  • fiyatları dusuk tutunda gece 4 de desen geliriz :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Archelot

quote:

Orjinalden alıntı: hasanmustafa06

fiyatlar kampanya vs değil kanmayın arkadaslar
    örneğin electro worldde yani bizim firmada
    1 tb maxtor 222 değil 219 ytl hp 4180 eski bir
    model 99 ytl onun üzerine 10 lira katıp 109 ytl ye
    2280 alabilirsiniz notebooklar keza oyle
    birde bröşürdeki tipler Almanların Türk insanıyla
    dalga geçtiğini gösteriyor bundan vazgeçmediler
    sırf buna cok kızıyorum

Valla sen ulaşamadığın ciğere mundar diyorsun. Media Markt'a yaptığın işbaşvurusu kabul olmadı sanırım.Kıskanma çalış belki birgün sende MediaMarkt'ta çalışma şerefine nail olursun...

iş teklifiniz için teşekkür ederim benim zaten
    bir işim var ayrıca media markt a başvuru yapmadım
    ulaşamadığımız ciğer mevzusuna gelince ucuz diye
    reklam yaptiğiniz 1 tb harddisk (222) bugun onlarca sattım
    hemde 219 yl den siz ciğerlere ulaşın biz müşterilermizi
    memnun etmeye devam edelim bu tatlı rekabet
    birbirimizi kırmadan devam etsin iyi çalişmalar

• quote:

şuan tam tarih veremem ama aralık ayının ortalarında ve çok farklı bi saatte açılış olucak bukadar bilgi yeter şimdilik

18 aralıkta acılacak die biliyorum bu istambuldaki gibi fiyat verirlerse gerçekten bomba gibi olur acılıs :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: rouge34

Media markt'tan yeni geldim.
    Ürünlerin çoğu satılmamış.Broşürdeki sınırlı sayıdaki ürünlerin çoğu yerinde duruyor.

müşteriler artık bilinçli fiyat ve ürün araştırmasını yapıp
    öyle alışverişe çıkıyor hal böyle olunca
    gerçekten ucuz ve kaliteli hizmet sunan mağazalar tercih
    ediliyor.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Archelot

quote:

fiyatlar kampanya vs değil kanmayın arkadaslar
    örneğin electro worldde yani bizim firmada
    1 tb maxtor 222 değil 219 ytl hp 4180 eski bir
    model 99 ytl onun üzerine 10 lira katıp 109 ytl ye
    2280 alabilirsiniz notebooklar keza oyle
    birde bröşürdeki tipler Almanların Türk insanıyla
    dalga geçtiğini gösteriyor bundan vazgeçmediler
    sırf buna cok kızıyorum

Valla sen ulaşamadığın ciğere mundar diyorsun. Media Markt'a yaptığın işbaşvurusu kabul olmadı sanırım.Kıskanma çalış belki birgün sende MediaMarkt'ta çalışma şerefine nail olursun...

iş teklifiniz için teşekkür ederim benim zaten
    bir işim var ayrıca media markt a başvuru yapmadım
    ulaşamadığımız ciğer mevzusuna gelince ucuz diye
    reklam yaptiğiniz 1 tb harddisk (222) bugun onlarca sattım
    hemde 219 yl den siz ciğerlere ulaşın biz müşterilermizi
    memnun etmeye devam edelim bu tatlı rekabet
    birbirimizi kırmadan devam etsin iyi çalişmalar

BU dünyada sadece media markt yok insan calıstıgı firmadan mutlu ve huzurluysa nie bir başka firmayı terci etsin !!! Media markt büyük bir firma ama electro world çok büyük bir firma 2 sininde avrupa kaçtane magazı oldugunu bilen biliyor ... Onun Dişinda Bu son aclısta verdiginiz fiyat tam bir fiyaskoydu bunu kabul etmeniz lazım azcık bilen azcık arastıran bir müsteri Acılıs Kanpanyası denen Kanpanyadan cok daha ucuza aynı Ürünleri bulabiliyor Acılıs kanpanyası olmadan ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi $tinGG -- 27 Kasım 2008; 22:48:24 >

• quote:

Orjinalden alıntı: FIR_Lama

hakkaten ya... mekan iğrenç... arkası direkt gecekondu mahallesi... ama alışveriş merkezi çok ferah geldi bana... yemek yeri filan çok güzeldi...

Bu gecekondu mahallelerı neden rahatsız edıyorkı senı.Herkes senın gıbı hayatını Residence lerde surduremıyor

emınım anlının terı ıle emegınle oturuyorsundun recıdencınde

Emek harcamadan emegın degerını bılemezsın

Kımse gecekonduda oturma ya bayılmıyordur .Hayat herkese aynı sartları sunmuyor

Biraz edep yahu
  • Dünyada kusursuz iki insan vardır. Biri ölmüştür, biri de doğmamıştır. -- Çin Atasözü

Bu konuda ikarus kardeşime sonuna kadar hak veriyor ve destekliyorum ama polemik yapmaya gerek de yok

ikarus-78
    Çavuş

27 Kasım 2008; 22:54:35

--------------------------------------------------------------------------------

quote:

hakkaten ya... mekan iğrenç... arkası direkt gecekondu mahallesi... ama alışveriş merkezi çok ferah geldi bana... yemek yeri filan çok güzeldi...

Bu gecekondu mahallelerı neden rahatsız edıyorkı senı.Herkes senın gıbı hayatını Residence lerde surduremıyor

Biraz edep yahu

• 42PX80 bitmişmidir acaba???
  • quote:

Orjinalden alıntı: omeravalar

Dünyada kusursuz iki insan vardır. Biri ölmüştür, biri de doğmamıştır. -- Çin Atasözü

Bu konuda ikarus kardeşime sonuna kadar hak veriyor ve destekliyorum ama polemik yapmaya gerek de yok

ikarus-78
    Çavuş

27 Kasım 2008; 22:54:35

--------------------------------------------------------------------------------

quote:

Biraz edep yahu

insanlar nutuk atmadan önce neyi malzeme olarak kullanıyor ilk önce bir onu düşünmeli. gecekondu dediğin şeyin savunulacak bir yanı yok.

• saat 6 da gittim boş denilecek kadar rahatdı içerisi. kasalrda hiç sıra yoktu. sadece fiyatlara bakıp çıktım. ihtiyacım olan bişey yoktu.
  • edit: sildim yazdığımı... evet ben rezidansta yaşıyan bir züppeyim... hepiniz benim için düşük yaşam biçimisiniz ve zavallısınız hemen 3 tane manken arkadaşımı arayim de gecelere akalım, para saçalım

birini tanımadan yorum yapanlara da hop diye kocamanca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GCGorusu -- 28 Kasım 2008; 0:30:54 >

• bu arada Optimum TeknoSA Outlette 40GB PS3 820YTL'ydi akşam... daha da kampanya yaparlar mı bilmiyorum ama bu haliyle pek hoş görünmedi bana...
  • quote:

edit: sildim yazdığımı... evet ben rezidansta yaşıyan bir züppeyim... hepiniz benim için düşük yaşam biçimisiniz ve zavallısınız hemen 3 tane manken arkadaşımı arayim de gecelere akalım, para saçalım

birini tanımadan yorum yapanlara da hop diye kocamanca

güzel kardeşim demin ben senin ne yazdığını okumuştum..
    gayet mantıklıca izah etmiştin olayı...
    şahsen ilk msjında (yukarda) okuyunca bende küçümser konuşuyor olarak nitelendirmiştim ama..
    bu msjı editlemeden öncekini yani okuduktan sora sanada hak vermiştim..
    çünkü ne manada dediğini kimse bilemes..
    bunu güzel izah etmiştin..
    ne gerek var şimdi böle bi msja..?

• quote:

bu arada Optimum TeknoSA Outlette 40GB PS3 820YTL'ydi akşam... daha da kampanya yaparlar mı bilmiyorum ama bu haliyle pek hoş görünmedi bana...

bugünkü ps3'ü kaçırdımya yeter bana o gene böle bi kampanya olmasını bekliyorum,araştırıyorum heryeri
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.