Şimdi Ara

Media Markt Televizyon teşhir ürünler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
11.046
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Şans mıdır bilmem 2014 başında aldım teknosa teşhirden. Hala tık yok maşallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Panasonic led tv Türkiye'de artık satılmıyor sanırım. 4 sene evvel carrefour'dan teşhir panasonic led tv satın almıştım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batistuta kullanıcısına yanıt
    last19 kullanıcısına yanıt
    YüzüğüKayıpFrodo kullanıcısına yanıt
    2 yıl süre göreceli tabi, 10.000+ saati doldurunca arızalanıyor demeli. Siz günde kaç saat kullanıyorsunuz acaba bozulmayan LG televizyonları?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serciey kullanıcısına yanıt
    Annem günde rahat 10 saat açık tutuyor. 3 yıla dolmuştur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serciey

2 yıl süre göreceli tabi, 10.000+ saati doldurunca arızalanıyor demeli. Siz günde kaç saat kullanıyorsunuz acaba bozulmayan LG televizyonları?

Bizim tv günde 7 saatten 2 yılda asagi yukarı 5000 saat çalışmıştır. Önce garanti dolduktan yakın bir süre sonra power kart değişmişti, simdi anakart arızası için yeniden serviste. Yaz başından beri yaptırmamıştık ama servise bayram öncesi verdik 470 lira karşılığı yapılıyor. Anakartta 4 seneye yakın olacak oda 10bin saatte gitti diyebiliriz. Gelince faturasını paylaşabilirim.

İnternette araştırırsanız malesef yeni nesil tvlerin son derece dayanıksız ve kalitesiz üretildiği göreceksiniz. Power kart, anakart arızaları marka model farketmeden çok yaşanıyor.

Planlı Eskitme Muhabbeti bu.

1 LG marka tv kendi kendine kapanıp açılmaya başladı. Sonra bir daha açılmadı anakart dediler. yeni tv kadar para istediler.

Suanda bizim ihtiyarların LG TV yine kapanıp açılıyor, servise 3 kere gitti birşey yok bunda dediler. Sonra power kablosunun ordan şüphelendik. Servise söyledik isterseniz değiştireyim dedi. Güzel bir rakam söyledi. Komple bozulsun diye bekliyoruz.

Yukardaki arkadaşların söylediği gibi bir kullanımdan sonra abuk subuk arızalar verip kullanılmaz hale getirip yenisini aldırma taraftarı firmalar.

Konu hakkında bir belgesel

• Serciey kullanıcısına yanıt
    Günde 5-6 saat açıktır. Bakalım daha ne kadar dayanacak

• Samsung Sony TV önerisi olan var mı 3400 üst limit arkadaşlar çok karışık piyasa 2017 cihazlarında. Donma ve kanal geçişleri hızlı değilmiş samsunglarda

• gardaşş teşhiri yolda bulsan alma

sony 2001 den beri isim hakkını satıor , filipin tayvan bangladeş çin ne kdr dandik işçilik ve ekipman varsa buralardaki alt yüklenici firmalara verdi tv bilgisayar işini

dışı sony içi leş sonyye de yaklaşmayın

görüntü sistemlerinde bulabiliosan alabiliosan sharp 1 toshiba (satuyolar bu yıl toshibayı) 2 panasonic 3 bunların tamamı içi dışı japondur

lg samsung bilmem ne dandirik tırışka
  • Hâlâ çalışıyor olması birşey göstermiyor. İlk günkü performansını vermesi imkansız. Arka aydınlatmada kullanılan LEDler zamanla kalitesini kaybeder. Bu nedenle ilk günkü parlaklık ve renk kalitesi elde edilemez. Teşhirden alınan ürünlerde de böyle sorunlar vardır. İkinci el alın daha iyi. Günde 12 saat TV izleyen zor bulunur.

• 500 tl indirimden sebep ömrünün yarısından fazlasını harcamış cihaza para verilmez sabah 10 dan kapanışa kadar 12 saat açık bu tv ler 365 gün

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşhir tv. almak kumardan farksız ,başka ürün olsa belki
    ben navigasyon cihazı almıştım ,batarya sorunu çıkabilir diye düşünmüştüm ama kaç senedir sorun çıkartmadı
    çıkartsa dahi batarya değiştirip kullanabilirim
    4 yıl kullandım, en ufak bir problem yaşamadım. Ekran büyütmek için değiştirdim, 2 yıldır yine bir sorun olmadan kullanıyorum.

• Sıcak olsa zaten çalışanlar halleder.
  • Sanırım led tv ler plazma ile karıştırılıyor. 2000 saat, lcd-led ömründe ayrıntı. Gerçek fırsat görsem acımam yapıştırırım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.