Şimdi Ara

media oyanıtıcı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar yardımınızı ıhtıyacım war winamp media player uzntılı bı video dosyası war (gerci bı tane deil cok warda)zaten winampta hic birini tam olarak acmıo malesef ses war goruntu yok bu sorunu duzeltmem ıcın yapmam gerekır weya codec faln mı lasım wmp 11 de de atnı sekılde .... yardımlarınız ıcın sımdıden tessekkurler
    not:vlc media player ile acılo

• Bazı winamp pluginleri ile belirli codecleri yüklemek mümkün ama hem wmp hem de winamp için yeterince codec desteği yok...
    bunun nedeni de bu programlar yüklediğin codec paketlerini kabul etmiyorlar, sadece kendisi ile birlikte gelen codecleri kullanıyorlar...
    Media player classic veya bs player gibi programlar kullanman sorununu çözecektir...

Senin için yine de winamp pluginlerini bir araştırayım bakalım hangi codecleri bulacağım...
    Saygılar.
  • tessekkur edrım eger baska bır medıa playere gerek kalmadan cözersek daha ii olur.Ama olmassa playlıst gorebılecegim bir progda onerebılırsınız
  • http://****.de/files/25648693/Desktop_mustafa.rar.html

*** yazan yer r.a.p.i.d.s.h.a.r.e olacak

Birkaç codec plugin i upload ettim bak bakalım işine yarayacak mı :)
    Saygılar.
  • simdi denıorum sonuc alırım umarım
  • malasef hala aynı ses war goruntu yoq olamassa baska media player onerılerıne baslayalım ama warsa acar dedıgınız codec deneyelım bnden daha detaylı bılgı lazım olursa soyleyın sorunu ve neden kaynaklandıgını daha detaylarına ınmeye caklısarak anlatmaya calısıyım
  • dosya uzantısını tam olarak yazabilir misin?
    *.divx, *.avi, *.dat şeklinde
    ben de arayayım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VLC media player Ses sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • avi uzantılıymıs bıraz zamn aldı gormem uzantısını ama gordum nese sımdı heralde daha rahat cozucez olayı
  • evet rahat olur
    biraz beklersen araştırayım...
  • tamamdır zannedersem sana bir sürü codec bir arada :)
    İndir kur bende işe yaradı sende yarayacak mı bakalım :)
    Saygılar.
    http://rapidshare.de/files/22992042/PowerPlayer_II.exe.html
  • indirorum kurduktan sonra sonucu yazarım yardımın ıcn cok tessekurler umarım bu sfer hallolur
  • malesef olmadı.....bı gelısme war ama winamp bunun avi formatında oldugunu algılıo artık ama hala gostermıo sadece sıyah bı ekran cıkıo
  • o zaman farklı bir sıkıştırma sistemi ile yazılmıştır avi dosyası
    Herhalde onun için birşey yapamazlar.
    Benim yardımım buraya kadar
    Kusura bakma
    Saygılar.
  • ok pekı formatı degişterebılırmıyız
  • Video Converter/Encoder programlarıyla değiştirebilirsin tabi ki. Bu programları indirebilmen için gerekli linkler üst konularda mevcut..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.