arkadaslar yardımınızı ıhtıyacım war winamp media player uzntılı bı video dosyası war (gerci bı tane deil cok warda)zaten winampta hic birini tam olarak acmıo malesef ses war goruntu yok bu sorunu duzeltmem ıcın yapmam gerekır weya codec faln mı lasım wmp 11 de de atnı sekılde .... yardımlarınız ıcın sımdıden tessekkurler not:vlc media player ile acılo
Bazı winamp pluginleri ile belirli codecleri yüklemek mümkün ama hem wmp hem de winamp için yeterince codec desteği yok... bunun nedeni de bu programlar yüklediğin codec paketlerini kabul etmiyorlar, sadece kendisi ile birlikte gelen codecleri kullanıyorlar... Media player classic veya bs player gibi programlar kullanman sorununu çözecektir...
Senin için yine de winamp pluginlerini bir araştırayım bakalım hangi codecleri bulacağım... Saygılar.
tessekkur edrım eger baska bır medıa playere gerek kalmadan cözersek daha ii olur.Ama olmassa playlıst gorebılecegim bir progda onerebılırsınız
Birkaç codec plugin i upload ettim bak bakalım işine yarayacak mı :) Saygılar.
simdi denıorum sonuc alırım umarım
malasef hala aynı ses war goruntu yoq olamassa baska media player onerılerıne baslayalım ama warsa acar dedıgınız codec deneyelım bnden daha detaylı bılgı lazım olursa soyleyın sorunu ve neden kaynaklandıgını daha detaylarına ınmeye caklısarak anlatmaya calısıyım
dosya uzantısını tam olarak yazabilir misin? *.divx, *.avi, *.dat şeklinde ben de arayayım
indirorum kurduktan sonra sonucu yazarım yardımın ıcn cok tessekurler umarım bu sfer hallolur
malesef olmadı.....bı gelısme war ama winamp bunun avi formatında oldugunu algılıo artık ama hala gostermıo sadece sıyah bı ekran cıkıo
o zaman farklı bir sıkıştırma sistemi ile yazılmıştır avi dosyası Herhalde onun için birşey yapamazlar. Benim yardımım buraya kadar Kusura bakma Saygılar.
ok pekı formatı degişterebılırmıyız
Video Converter/Encoder programlarıyla değiştirebilirsin tabi ki. Bu programları indirebilmen için gerekli linkler üst konularda mevcut..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme