Şimdi Ara

MEDİA OYNATICI TAVSİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim 40 inç led tv var fakat usb movie özelliği olmadığı için pc yi bağlamak zorunda kalıyorum pcde de ekran kartı 9500 gt hdmı ile bir türlü ses iletemiyorum bu yüzden avi mkv m2ts olmak şartı ile hdd siz bir media oynatıcı almak istiyorum

TAVSİYELERİNİZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜELER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MOM94 -- 26 Haziran 2011; 22:53:06 >

• +1

avi,mkv,m2ts olmak şartı ile hdd siz bir media oynatıcı lazım banada arkadaşlar.Önerileriniz için şimdiden teşekkürler herkese
  • Bu forumda çok tutan bir kaç marka var onlardan birini alın sorun çıkmaz sanırım, bir iki eksiklikleri varmış ama arkadaşlar iş görüyor diyorlar,

egreat
    dark
    ezcool
    forex

gibi.
  • Tamam , tavsiyeni göz önünde bulunduracağım teşekkürler.

Eğer tavsiyede bulunacak arkadaşlar olursa yinede tavsiyede bulunabilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrebo -- 29 Haziran 2011; 10:41:56 >
  • http://www.vatanbilgisayar.com/philips-hmp3000-hmp3000-mkv-media-player/productdetails.aspx?I_ID=54738

HDMI dan bağlantı. görüntüler akıcı ve güzel. herhangi bir bozulmaya rastlamadım. filme softcoded gömülü altyazılar arası geçiş yapabiliyorsunuz, aynı şekilde sesi de değiştirebiliyorsunuz. bunlarla ilgili menüsü var. Ayrıca cihaz tamamen TR menülü. kullanımı ve anlaşılması kolay. Altyazı nın rengini, senkronunu, boyutunu ve yerini ayarlayabiliyorsunuz.

WD DARK e-great 6b kullanan biri olarak dikkate alınması gereken bir ürün olduğunu düşünüyorum..
    Marka fanatikliği yaparak yada reklam yapma niyetim olmadan bu yorumu yapıyorum..Aynı fiyat aralığında bu ürünüde düşünmelisiniz..

• cihazın m2ts desteği varmı ayrıca mkv dosyalar için veya diğerleri için .srt ve .sub gibi altyazı formatlarını destekliyor sanırım cihazın mümnun kalmadığınız bir özelliği varmı acaba. TAVSİYENİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER bide ben 2tb harici hdd kullanıyorum filmleri burdan oynatıcam bi sorun olurmu acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MOM94 -- 1 Temmuz 2011; 13:15:33 >
  • Bu işi en iyi Çinli dostlarımız yapıyor. Büyük firmalar Hollywoodla ters düşmek istemiyor. Onun için bir çok kısıtlamalarda bulunuyorlar. Ama Çinlilerin dünyayı taktıkları yok hiç birşeyden korkmuyorlar. Kendi çizgilerinde ilerliyorlar. Alacağınız media oynatıcıyı Dark, Ezcool, Eagreat, vs. gibi Çin tasarımı ve Çin yapımı cihazlardan biri olursa hem format konusunda hemde bir çok konuda rahat edersiniz.
  • HDD nin kapasitesi 2tb olduğu için endişeliyim acaba bi sıkıntı yaşarmıyım
  • arkadaşlar tavsiyeler için teşekkürler bu gün Smartmedia HD VISION aldım cihaz gayet iyi torrent desteği var-nası kullanıldığını bilmesemde- sanırım biraz ısınma sorunu varmış onun haricin de gayet memnunum hepinize teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.