Şimdi Ara

Media Player 11 allyazı sorunu ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    M.Player 11 de Divx altyazılarını görüntüleyemiyorum.Menülerden kontrol ettim,alt yazı açık durumda.Alt yazı dosyasıyla Video dosyasının adınıda birebir aynı yapıorum ancak herne sebeptense alt yazıları hiçbirşekilde görüntüleyemiyorum.Umarım akıl verebilecek biri vardır :s
    VLC playerla sorun yaşamıorum aslında ama M.Player11 i kullanmak istiorum.Lütfen yardım ...

• Sorunu Bilmiyorum Ama Onereegim 2 Program Var.

BSPlayer Ve GomPlayer

Gomplayer Mukemmel Kullanmani Tavsiye Edebilirim.
  • Kesinlikle Gom player.
  • Bayiliyorum Programa Etkileyii Bir Havasi Var.
  • abicim haklıymışsınız ya Gom player çok güzelmiş. arayüz çok sadece ve kullanışlı. Ayrıca çok fonksiyonel bi program gerçekten altyazı ve video ayarları açısından.teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: JPM

Arkadaşlar Merhaba !
    M.Player 11 de Divx altyazılarını görüntüleyemiyorum.Menülerden kontrol ettim,alt yazı açık durumda.Alt yazı dosyasıyla Video dosyasının adınıda birebir aynı yapıorum ancak herne sebeptense alt yazıları hiçbirşekilde görüntüleyemiyorum.Umarım akıl verebilecek biri vardır :s
    VLC playerla sorun yaşamıorum aslında ama M.Player11 i kullanmak istiorum.Lütfen yardım ...

Altyazıları görüntüleyebilmeniz için DirectVobSub'un yüklü olması gerek.Yüklü değilse DirectVobSub K-Lite Codec Pack'in içinde mevcut,ordan yükleyebilirsiniz...
  • Başka tanımam ...

• GOM player kadar KMPlayerda güzel arayüz olarak GOM player bile yapmışlar.

GOM Player arayüzü

WMP arayüzü

Daha niceleri..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paraglidingpilot -- 10 Aralık 2007; 11:03:32 >
  • gomplayer dan 1080p kasıyor.

görüntü kalitesinden taviz vermek adına atlamaların önüne geçmek için bir ayar var mı dostlar???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.