Şimdi Ara

Media Player Classic de altyazıyla oynayamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    k-lite codec yükledim animeyi media player classsic le izliyorum ama altyazı boyutunu rengini falan ayarlayamıyorum acil yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rock Lee -- 9 Ağustos 2009; 22:16:22 >

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rock Lee -- 9 Ağustos 2009; 22:16:53 >
  • hangi prgramı kullanıyosun. mesela kmplayerda altyazı sekmesinde altyazı efekleri var ordan arkaplanı açabilirsin. diğer playerlardada vardır ama bulacağın yer değişebilir
    edit: değiştirmişsin yazıyı göremedim. ama genel olarak yukarda dediğim şekilde. yinede bulamazsan kmplayer indir rahat bi arayüzü var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leech King -- 9 Ağustos 2009; 22:22:32 >
  • deniyorum teşekkürler
  • K-Lite Codec Pack'le DirectVobSub geliyor altyazılar için. Eğer elindeki dosya mkv'yse ve içindeki altyazı ass formatındaysa, stilini değiştirmen için ass'i mkvden çıkartıp aegisub gibi bir programla düzenlemen gerekiyor diye biliyorum. Ama altyazı kendinden stilsiz srt formatındaysa, sistem tepsisindeki DirectVobSub simgesinden (yeşil bir çubuk) ayarları karıştırırsan kendi stil tercihini, font seçimini vs. yapabilirsin.

MPC dışındaki diğer playerlardan altyazıyı kendi render edenler (MPC de yapabiliyor, ama düzgün değil, directvobsub en iyisi), videoyu oynatırken de kısayollarla falan boyutu değiştirmene izin veriyor olabilir. Sadece MPC kullandığım için bilmiyorum ama onları =P
  • quote:

Options'dan Playback altında Output'a gelin. DirectShow Video altında; VMR9 (renderless)**, RealMedia Video altında; DirectX 9 ** ve QuickTime Video altında; DirectX 9 ** yazan yerleri seçin. Şimdi Load Subtitle'dan istediğiniz altyazıyı seçebilirsiniz.Options'tan Subtitle seçeneğinin Default kısmına tıklayınca açılan pencereden sol üst köşedeki "Arial" yazan butona tıklayın. Font başlığının hemen altındadır.
    Oraya tıkladığınızda açılan pencereden altyazının boyutunu istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.

chip forumlarından buldum yardımcı olan herkeze teşekkürler
    diğer arkadaşlarada yardımcı olur umarım

• kmplayer indir en iyisi her şeyi 2 tuşlu kombolarla halledebilirsin. yazı büyültme küçültme alt+f1 alt+f2
    sekron yapma ğ ü.
    en basite indirgemiş adamlar bi dene istersen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VLC player altyazı ileri almak?
    14 yıl önce açıldı
    Stremio Media Player sorunu
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leech King

kmplayer indir en iyisi her şeyi 2 tuşlu kombolarla halledebilirsin. yazı büyültme küçültme alt+f1 alt+f2
    sekron yapma ğ ü.
    en basite indirgemiş adamlar bi dene istersen

indiriyorum dediğin gibiyse onu kullanırım rahat rahat daha iyi olur
  • Bende GOM Player kullanıyorum çokta memnunum.Death Note'ı o programla izliyorum ve arşiv yapmaya başladım bile.
  • bende k-lite da altyazı yükleyemiyordum.vlc ile izlemeye çalışıyordum.
    cevabı buraya yazdığın için teşekkürler
  • kmplayer ı indirdim izliyorum ama background hiç çıkmıyor 3 5 bölümde falan çıktı ayarlarda hep açık ama kafasına göre takılıyo bi kaç bölümde çıktı nedendir ya?
  • hardsub açıyosan arkaplan açılmaz. softsublarda açılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leech King

hardsub açıyosan arkaplan açılmaz. softsublarda açılır.

hmmm...
    video avi şeklinde ing altyazılı
    ben sonradan softsub tr altyazı ekliyorum arkaplanla ing altyazıyı kapatmak istiyodum o da ara sıra oluyo çoğunlukla olmuyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rock Lee -- 12 Ağustos 2009; 4:17:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.