Şimdi Ara

media player 11 hata uyarısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar konu başlığını böle ilgi çekici yaptım çünkü gerçekten yardıma ihtiyacım var media player 11 kullanıyorum ama bilgisayarı 10 dk boş bıraktığım zaman ekrana yle bi sorun geliyor bunu nasıl çözebilirim media playeri sildim tekrar yükledim onardım çok şey denedim ama bir türlü sorunu bulamadım. yardımlarınızı bekliyorum lütfen kafayı yedirticek yoksa bu bana

bu sorunu nasıl halledebilirim arkadaşlar bi bilgisi olan

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• BLISS.SCR dediği bir ekran koruyucu dosyası. Ekran koruyucunun açık olup olmadığına bak. Açıksa kapat. XP CD'sini tepsiye koy. Başlat > Çalıştır > sfc /scannow yaz. Bozuk windows dosyalarını otomatik onaracaktır. Ayrıca emin değilim ama malware taraması yaptırırsan da iyi olur. Öcük böcük girmiş olabilir. Kolay gelsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: thunderwatcher

BLISS.SCR dediği bir ekran koruyucu dosyası. Ekran koruyucunun açık olup olmadığına bak. Açıksa kapat. XP CD'sini tepsiye koy. Başlat > Çalıştır > sfc /scannow yaz. Bozuk windows dosyalarını otomatik onaracaktır. Ayrıca emin değilim ama malware taraması yaptırırsan da iyi olur. Öcük böcük girmiş olabilir. Kolay gelsin.

bilgisayarımda mcafee anti virüs kullanıyorum ayrıca yanında Advanced SystemCare ve DriverScanner kullanıyorum her hangi bi malware veya başkası oldunmu otomatik siliyor ayrıca xp jet ile format atıyorum ben driverleri kendi bulanlar varya ondan dediğin şeyi o cd yi takıp yapsam bi sonuç alabilirmiyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.