Şimdi Ara

Media Player Şart mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi günler.Forumda araştırdım ama güncel ve tatminkar cevap bulamadığım için mecburen konu açma ihtiyacı hissettim.Ev de film izlemek için projeksiyon cihazı almayı düşünüyorum (marka model de henüz karar kılmadım),şimdi ben torrentten 3d film indirsem,ve projeksiyon cihazının usb girişine bağlayarak izlemek istesem,izleyebilir miyim.Yoksa bunun için ayrıca blu ray-3d ev sinema sistemi ve media player almam mı gerekir.

• unrealwar U kullanıcısına yanıt
    bilgisayarı projeksiyon aletina baglayın direk bilgisayardan oynatın...
  • cagataybas kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkür ediyorum.Fakat bilgisayar kullanmak istemiyorum. 3D ready özellikli bir projeksiyon cihazı alsam yinede oynatmaz mı
    Projeksiyonda usb media ozelligi olmasi lazim alirken dikkat edin yada sorun. Eger varsa oynatir. Genelde olmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cagataybas kullanıcısına yanıt
    Anladım.Teşekkür ediyorum yardımlarınız için.İyi günler
  • Medya oynatıcısız olmaz bu işler htpc denolur ama bu devrde artık usb girşleri yetmiyor tvlerin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Didimleey

Medya oynatıcısız olmaz bu işler htpc denolur ama bu devrde artık usb girşleri yetmiyor tvlerin

Samsung veya lg nin 5+1 bluray -3d oynatıcılı ses sitemini alacam muhtemelen.orta kalite olsa yeterli,sonuçta apartman dairesi,çok güçlü bir şeye gerek yok.Bilgi için teşekkür ediyorum
    Önemli değil nedemek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.