Şimdi Ara

Media player tavsiye-appletv, nvidia, dune, zidoo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar, ev sinema sisteminde degisiklikler yapmaya basladim, amfimi bu hafta degistirip pioneer vsx-lx505 aldim( harman kardon avr 745 kullaniyordum daha once)

eski sistemimden kalan media player popcornhour a200 ve projeksiyon epson tw4400 var, yavas yavas bunlarida degistircem, projeksiyon konusunda karar vermedim ya ikinci elden bir jvc veya bu tarzda bir pj alicam, veya viewsonic x1-4k gibi yeni nesil led li bir projeksiyon( lambali pj bu saatten sonra alinir mi bilemiyorum biraz daha arastircam)

media oynatici olarak popcorn a200 den cok memnunum bunun 4k li versiyonu olsa alirim zira ne koysam oynatiyor, pj de 4k hdr kullanmasamda indirdigim filmlerde bu formatlar olacagindan en azindan bu turden dosyalari sikintisiz oynatacak bir medya player gerekli. Ph degistirene kadar yine 1080p cikis yapip 4k filmleri izlemeyi dusunuyorum.

apple tv infuse ile daha once kullanmistim ama onun pass through ile sorunlari var sanirim seste,

nvidia shield hakkinda hic kullanmadigim icin bir bilgim yok,

dune hd base ve zidoo 9xs daha once kullanmistim, popcorndan bir farki yok ve bu cihazlarda basarili idi.

sadece torrentten indirdigim bluray veya remux dosyalari oynatacagim bir medya player almak istiyorum guncel formatlari destekleyen, sizin onerileriniz ne olur? Stream servisleri de belki cok az kullanabilirim cocuk filmleri vs icin ama cok onceligim degil, ama olursa da fena olmaz,

apple tv 4k 3rd, nvidia shield ( yil konusunu bilmiyorum) dune 4k veya zidoo 9xs veya baska zido modeli gibi cihazlar simdilik aklimda.

tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DUNE HD TV-301AW Media Oynatıcı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.